בנות צריכה עצה דחוף...

חבובית

New member
בנות צריכה עצה דחוף...

אתמול היינו באולם ארועים באזור הדרום... והם הציעו לנו למנה בחורף 140-אחרי מיקוח....יש לציין כי זהו המחיר לתחילת שבוע בחורף...האם זה משתלם...והתאורה והגברה זה עוד 670 דולד...שווה?

מה...מו...מי...כמה...ולמה...

מה זה כולל
מע"מ? מלצרים? בר ישראלי/חוץ? ברמנים? טיפים? עיצוב? חופה? לאיזה יום? בקיצור חסר המון המון מידע

ולמה זה דחוף../images/Emo35.gif

תבקשו שיישרינו לכם תאריך ותחשבו על זה. אנחנו במשא ומתן כבר 3 חודשים ורק השבוע אנחנו סוגרים חוזה כנראה

ליתלת

New member
תלוי איפה

אני לא מכירה אולמות בדרום, וגם לא את המחירים בהם. אם זה נראה לכם יקר מדי, תחפשו עוד. יחסית לאיזור הצפון זה לא יקר במיוחד.

חבובית

New member
זה באחוזת טל...

עדין לא שילמנו מקדמה הם שירינו לנו תאריך... מחיר המנה כולל:3 סוויטות לזוג ולהורים,בר עשיר.תשלום למלצרי ו"ו... והתאורה וההגברה זה עוד 3000 שח.

ליתלת

New member
מעמ זה כולל? כי זה חשוב מאוד...

ומה זה בר עשיר? עשיר תוצ' הארץ או תוצ' חוצ?

שוב:

עבור כמה אנשים? עיצובים? מנות ילדים? אל תתנו שילחיצו אתכם. אל תכנעו לטקטיקה הזו. תבקשו יפה שיישרינו לכם וייתנו לכם זכות בכורים על התאריך קחו קצת זמן תעשו את החשבון טוב טוב בבית ואז תתכנסו לסגירה. ובמידה ואתם מחליטים לסגור שם אז תנסו להתמקח עוד קצת על המחיר ואם זה לא עובד אז להכניס פנימה עוד בר אספרסו לדוגמא או חבית בירה לבר (אם זה לא כולל) חוץ מזה... אני מקווה שביקרתם בעוד מקומות... רק בשביל ההשוואה

חבובית

New member
היינו בעוד מקומות...

למשל באולם הזה הסכום ההתחלתי היה 155 והם הורידו ל140... במקומות אחרים המחיר ההתחלתי היה 140...אבל ממש אהבנו את האולם.... זה כולל עיצוב סטנדרטי...(חופה יפנית,תאורה שולחנית ועוד כמה דברים קטנים) אין אצלהם מנות ילדים.

15 ש"ח = 10% הנחה

זה הנחה די בסיסית שמקומות נוהגים לעשות כך שאי אפשר לומר שהם יצאו מגדרם. מאוד חשוב להכניס פנימה עוד דברים: לנסות להוזיל את עלויות ההגברה. מה שבטוח לגבי תאורה. אם הם משתמשים בשיטת גשר תאורה מיוחד בעוד 2000 ש"ח אז אתם לא חייבים להחליט על זה עכשיו זה משהו שאפשר להחליט עליו ביום החתונה אז תשאירו את זה בצד. להכניס פנימה עוד דברים שהמנה לא כוללת: בר אספרסו חבית בירה עוד קינוח וכו'...

ellush81

New member
חברה שלי הייתה אמורה להתחתן שם

ב 6.12 והם סגרו על 147 ש"ח מנה ל 400 איש. ככל שיש יותר אנשים מחיר יורד ואם ל 250 הוא נתן 140 ש"ח, נראה לי מצויין. באיזה אולם סגרץ? באיזה אולם את רוצה לבגור? גדול או קטן?

למעלה