בנות צריכה עזרה עם חוט sempati melodi

Yuli Gama

New member
בנות צריכה עזרה עם חוט sempati melodi

קניתי בתל אביב (בחנות שחלפתי לידה ברחוב, אני אפילו לא זוכרת בדיוק איפה) ונגמר לי לפני הסוף. אולי אתן יודעות איפה ניתן למצוא אותו בצפון? חיפה, קריות וצפונה? או אולי חנות רשת שמוכרת אותו? מדובר על חוט עבה ואפור. אני צריכה לסיים לכובע פרטי גימור ולא נשאר לי יותר מעשרה ס"מ. ואם כבר, אולי אתן יודעות את המלודי של OREN BAYAN זה אותו החוט ואותם הצבעים? כי אם כן זה יפתור לי את הבעיה, יש אותו ב הובי לי במחיר דיי סביר. אני פשוט חוששת שזה לא אותו הצבע. מישהי מכירה ויכולה בבקשה לעזור?

וחיפה טוב לך = אם כן נסי אצל אסתי

היא בשכונת נווה שאנן בחיפה, ואולי גם אצל מיודובניק אפשר יהיה להשיג ברח' הרצל למטה. ושמעתי שנפתח לך מפעל צמר בכרמיאל באזור התעשייה - נסי גם שם.

אמאלה71

New member
בקריות יש את שפסלה

בקרית מוצקין , יש לה גם אתר . חוץ מזה את יכולה להכנס לבלוג של אלונה ולראות אם יש לה , את יכולה להזמין והיא שולחת לך

תודה! אני לא זוכרת את שמות כל החוטים עדיין,

אבל אם החוט שייך לחוטים של צמר טדי, הוא לא מופיע אצלי באתר (כי גם באתר של טדי - לא), אבל בכל מקרה אוכל להשיגו, אם קיים במלאי של החברה.. בכל מקרה, אצלי ניתן להשיג חוטים של ויטלגו, טדי וענבלית.
(אם תהיי מעוניינת, צרי קשר במסרים או בטל', החל ממוצ"ש).

miklush1

New member
אם את מאיזור כרמיאל אז יש לך כמה

חנויות צמר: צמר "לוצי "במרכז "העירה" המתחדש(המרכז הישן) צמר "חגאי" במרכז כלנית ברחבה שליד בנק הפועלים (מאחורי מלון "כוכב הגליל") במדרחוב אצל התופרת הצמודה ל"מקדונלדס" במדרחוב בחנות מכונות התפירה יש לו גם מגוון קטן של צמר.

תגילי

New member
melody חוט 100%אקריליק

sempaty חוט המכיל 20% צמר, הם באותו עובי זה לא בדיוק בדיוק אותו חוט בדרך כלל sempaty חוט מגוון מחליף צבעים את יכולה להביא את הכובע לחנות ולבדוק עד כמה הגוון קרוב

למעלה