בנות. משהו שאולי יעניין אתכן לדעת..

סוקרת

New member
בנות. משהו שאולי יעניין אתכן לדעת..

היי. שמי הילה :) רציתי לשתף אתכן בחוויות שונות שעברתי בצ´ט תוך כדי סיקור משתמשים וקיטלוגם. כן, כן... רוצות לדעת מה גיליתי? בבקשה : ברצוני להגיש כאן 10 בעלי שיחות, איתם יצא לי להתכתב במהלך שהותי בצ´ט. כולם גברים אשר נבחרו מתוך כ- 100 לבעלי השיחה הרציניים והאיכותיים ביותר שכדאי בהחלט לצ´וטט איתם מכל אחד אחר. למה? - הרי לפניכן בסדר יורד כדקלמן מצויינים הניקים שלהם התכונות הבולטות ובמה הם טובים. שיחה בטעם = צ´יטוט
---------------------------------------------------------------------- 1. סימבה : סימבה הוא בחור נחמד, שאפתני וכרזמטי נוהג לבלות בחדרים לא מוגדרים כאלה שרוב משתמשים פותחים. שיחה איתו היתה לי לעונג הוא מצחיק ומבדר, הומוריסטי בעיקר. בס"כ בחור מתוק שאוהב להעביר שיחה בכיף ונחמד. הוא די מוכר בחדרים בהם נמצא מציעה לכן בחום כשאתן מבקרות ורואות - אל תהססו לצ´וטט איתו, זאת פשוט חוויה! :) ולסיכום : לכו על זה. 2. קיפי : קיפי לרוב מוכר מחדר באנגים. בחור מאד לבבי שאוהב לעזור אכפתי ורגיש טוב טעם ומלא רצון. התרשמתי ממנו שיחד עם כל עיסוקיו תמיד יימצא הזמן, להיות לך לחבר, ידיד ותומך. כל הכבוד ישר כח. ולסיכום : תראו קודם את קיפי.. דברו איתו... אח"כ תגידו לי אתן מה סוכם
3. טוליפ : לא הרבה מכירות אך מי שכן בטוח היו מעדיפות לשמור להן בסוד... ;) טוליפ בחור ילדותי אבל בטאקט, יודע איך להעביר ביקורת מצחיקה, לספר בדיחות. בכיף הייתי שמה עליו חצי שעה-שעה. אחד הבחורים היותר כיפיים לצ´יטוט. ולסיכום : ממש הכלבלב החמוד טוליפ :) 4. ירדן : ירדן טיפוס שקט ומופנם. אבל דרך ההתבטאות... המלים החמות שיודע ללחוש... השרמנטיות... צ´יטוט איתו יכול להפוך לחוויה בלתי נשכחת. הוא תמיד גם פנוי להכיר אותך. הוא יודע חשמור על אנונמיות ואם תמצאי אותו בשיחה עם מישהי אחרת, לא קרה כלום. ירדן כבר יידע איך להעביר לך בנימוס שהוא עסוק כרגע - תוך כדי הבטחה שיחזור אלייך לצ´וטט, בסופו של דבר. ולסיכום : בעל חוש הומור, אהוב, מבדר, וממוקד. 5. גבר עם לב שבור!! : אוקיי בנות להדק חגורות. אולם לגבר עם לב שבור יש התפרצויות אופייניות. אך רק על דברים שנעשים נגדו במכוון. עם זאת בשיחה אחד על אחד הוא מבורך : שומר על כללי שיחה נאותים מנומס ושרמנטי, בעל נסיון חיים רב, שקול אמתי כנה וענייני. מיוחד, ברור ואיכותי - מעדיף שיחה זורמת וקולעת אשר בלתי ניתנת לפשרות באיכותה. אוהב גם לעזור סבלני ומאופק בעל שיחה רציני. קליל אך שם דגש על מה שחשוב, מבין עניין וג´נטלמן. בניגוד לקודמיוגבר לא יסטה מנושא שיחה בהתנפלות - משהו שהרבה נפלו בו - דבר המראה על עקביות , ואם כן ייעשה זאת בטאקט וברשות. התרשמתי לטובה גם מצניעותו המוכחת. ודבקות בשמירת הפרט של המצ´וטטת עימו. כמו כן נמנע מפירסום עצמי ונוהג לשבת בחדר בשקט או תוך כדי כתיבת שירים ייחודית המסתלסלת במיטב הזמר המזרחי. אכן לא תדעי מה טמון בו עד שלא תפני אליו מיוזמתך. יישר כח ולסיכום : אחד הטיפוסים אשר מאמין בדיבורים אשר הופכים למעשים ובצדק. - מומלץ בחום 6. רביד : "מה המצב אחותי???????" ציטוט מוכר שלו מתחיל כך. ואכן תמיד גורם לך הלרגיש חשובה, אהובה, ומיוחדת. אין מה לאמר רומנטיקה הצד החזק של הבחור הזה. רביד בחור נחמד, מחפש מישהי לקשר כבר הרבה זמן )לפי מה שהוא אומר) אבל משום מה שום דבר עדיין לא מניע אותו מהצ´ט. אולי באיזשהו אופן טוב שכך לא חושבות...? ;) נסו לדבר עם רביד שנמצא לרוב בצ´ט. אתן יודעות - חיפוש חברים - שם משתמש - וכו´... דבר אחד לסיכום : בחור סבבה! 7. ולנטינו : אותו כולכן כבר בטח מכירות... הבחור המקסים שיודע להקסים. קולע וחודר במלותיו הנישאות כרוח.. עד אלייך. את לא יודעת מתי הוא יכבוש אותך - את רק יודעת שזה ייקרה. יש בבחור משהו מאד מיוחד ושווה לדעת עליו יותר. תמיד יודע להשאיר טעם של עוד. עליו באמת אכן הייתי ממליצה לצ´וטט בחום. מי שלא בטוחה יכולה לנסות, הכי חשוב שהוא בוגר ואכפתי, צעיר ברוחו ונפשו (גם גילו לא להבהל בנות!) ובקיצור מרגישה שמלים פה מיותרות. גשו נסו וחייכו :) ולסיכום : פשוט לחטוף! 8. הרומנטי : גירסה קצת יותר אחרת של רביד אבל מזכיר אותו. הרומנטי בעל שם יפה מאד <נשאיר לכן לגלות לבד SOORY
> למי שמחפשת בעיקר אהבה - הוא שם. טוב בשיחות עידוד גם. לסיכום : נסו אותו... 9. חץ : אולם לבטח מי שהיתה נתקלת בשם הזה, "חץ" היתה חושבת שהמדובר בעוד בחור מתוסכל, שלא מצא לו שם נורמאלי דיו... אבל לא כך כשמגלים את פרצופו האמתי של חץ! חץ כבר לא נער זה בטוח. חץ מתוק מתחשב אוהב לתת כץף רומנטי ובקיצור, כל מה שניתן לבקש מגבר. (לפחות מה שניתן) לסיכום : כשמו כן הוא. 10. ואחרון אחרון חביב הוא... חביב. :* חביב אוהב לדבר על דברים ברומו של עולם אינטילגנט, פילוסוף, כותב מאמרים, אחד הטיפוסים היותר מרתקים. גם מילים יפים לשירים מחבר במרץ. בחור עם ראש חלק. מקדיש מחשבה לכל דבר. מאד עניין אותי הבחור הזה, יש בו משהו שאין לכל אחד. אך נשאיר לכן לקבוע... ולסיכום : נשאיר לכן לקבוע... טוב בנות. השמות מצויינים פה לפניכן כתחרות גברבר השנה של הצ´ט
מקווה שתתאמצו לחפש אותם ויותר מכך שמצאתן עניין כאן. שיהיה לכולנו המשך שבוע נעים וכל טוב ממני - הילה הסוקרת. בה ביי לכולכן ולכולכם. :)

בצבץ

New member
את יודעת...

אומרים שבץ היה צב חרמ... הוא ניסה להתחיל עם אוזה...!!!!

ואווו זה מ-ד--ה-י-ם

פישששש עפ הישע הזה אני יכול ללכת לשיק במיליונר ולקחת את המיליון.. פישששש זה מעניין בטירוףףף יש עוד גברים שלא רשמת אותם אני בטוח...

אבל אבל אבל

למה אני וברי לא ברשימה????????????????????????????????????? זה בגלל שהוא הומו ורייבן חבר שלו?????????????????? אפלייייייייה

evan

New member
רגע רגע רגע. .

מתי תבוא הנקבה שתבוא ותרשום שאתם מגיבים שאתם מקנאים ?

הילה הסוקרת..

בהתחלה לא ממש התלהבתי לקרוא את מה שכתבת.. אבל באמת תודה לך על שכתבת את מה שכתבת.. אם היה לי צ´אט הייתי רצה לחפש את אותם הבחורים החמודים שכתבת עלייהם ולבדוק אם מה שכתבת אכן נכון.. ואתם שם למעלה.. שכל כך מסתלבטים.. תרגעו.. ובאמת נראה לי שהכל מקנאה..

טריק ישן ועלוב....../images/Emo3.gif

אותה סוקרת חמודה... היא למעשה או יותר נכון לומר הוא למעשה אותם 10 שמות שפורסמו בהודעה זו... תרגיל ישן שעובד בעיקר על ילדות משועממות.... בלי כוונה לפגוע באף אחד כמובן.... סתם לידע כללי... או שאני טועה??? ורק המוח הקרימינלי חושב ככה?? מה אתם אומרים? ביי.. *איטלקי24S לא עושה הכללות*

מה שאתה אומר בעצם זה

שזאת קונספירציה לש גברים שמחפשים זיון ללילה והתאגדו יחד???? חחחחחח ענק

חחחחחחחח אתה לא מתייאש הא?

מה אתה רוצה שאני אחזיר לך וארד עלייך כמו ילד קטן?? אוכל אותך שאני לא מתייחס אליך?? חלאס צא לי מהוריד תשאר בעולם שלך עם החברים שלך.... אתה מתחיל להציק באישון... *איטלקי24S בהתייחסות לזולת*

המממממממ אני יודע שאוכל אותך

שאני מדבר אליך אני יודע שיש בך שנאה לא ברורה אלי זה כייף להתיחס למי שלא רוצה שיתחסו אליו בעיקר שהוא מתעצבן מזה ואתה יודע מה אתה יכול להזדיין הממממממממממ אני אגיב למה שאני רוצה איך שאני רוצה כמה שאני רוצה במיוחד ובמיוחד לאנשים ששונאים אותי בלי סיבה

t@gel

New member
עורב קח מאמי - מתנה ממני עיצה לחיים

לא כל דבר מסתכם בצורת לשיבה על זיונים... טוב מאמי?

איטלקי היקר..

יכול להיות שאתה צודק.. (למרות שנראה לי שאתה טועה..) ויכול להיות שאתה טועה.. (וזה נראה לי יותר רלוונטי..) אם אתה צודק.. אז אותו הבחור שנכנס ב10 שמות שונים.. הוא בנאדם ממש ממש משועמם.. (ומטומטם..) ואם אתה טועה.. אז אין כל רע במה שהבחורה עשתה.. (למרות שנראה לי שהיא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש משועממת... (וגם אני..)

t@gel

New member
העיקר שהבנת את הקונספרציה

ושעדכנת את כולנו. עכשיו נישן בלילה בשלווה. מנוחתנו לא תוטרד בעבור השאלה הכל-כך חשובה.. מי כתב את זה.. אני מבינה שאתה מומחה לנושא... כל הכבוד איטלקי

evan

New member
יופי מלאכיתושששש..

חיכינו לך .. זאת תגובה מתבקשת למען הדיון הציבורי התקין.

evan

New member
** דיווח מהשטח שימו לב שימו לב**

לאחר ההודעה המרעישה בפורום יצאנו לשטח כדי למצוא את אפריקה אחד הגברים היותר פופולריים בצאט כדי לשמוע מה דעתו. מצאנו אותו כרגיל בגולף ליד פאב שותה היינקן. אפריקה.. מה דעתך על כך שאינך מופיע ברשימה ? ?

AFRICA

New member
אההמ .. אההממ...!

לפי מה שנראה לי ההודעה הזו נכתבה בשנת 1865 לפנה"ס .. עוד בתקופתו של המושל הראשון בתפוז , מי אלו האנשים האלה שלך ?.... (והשאלה מופנת גם למין זכר כמובן)... חוץ מוולנטינו שבאמת הוא בחור לעניין טוב שלא הזכרת עוד אנשים חשובים ומעניינים כל אחד בתחומו כמו : יואל מוייייישה סלומון (זה ששתל את האקליפטוסים בפתח תקווה) הרצל (זה שבנה לך את הבית וסלל לנו את כביש איילון) (אה זה שמתקלט על מחלף הסירה בדרך לנאפיס) ... אני בטוח שגם אתם היה לך נושא שיחה מאוווד מאודד מעניין ... לא ככה ?? ?? אני חושב שכדאי לפתוח פה דיון מעמיק מי עשרת הבנים שהובטח להם בעודם בחיים שייכנסו לתהילה של תפוז ... ןעכשיו תותח האשדודי הלא מפותח ישאל : "מה , בחייהם נכנסו ככה חופשי ? " וכל כל זה FRICA@

למעלה