בנות, מי ראה מי שמע פימו ב-7 ש"ח באיזור בקעת אונו, כולל גבעתיים (גם 7.5 ש"ח הולך)
S s i t a r New member 9/4/06 #1 בנות, מי ראה ../images/Emo218.gif מי שמע ../images/Emo79.gif פימו ב-7 ש"ח באיזור בקעת אונו, כולל גבעתיים (גם 7.5 ש"ח הולך)
בנות, מי ראה ../images/Emo218.gif מי שמע ../images/Emo79.gif פימו ב-7 ש"ח באיזור בקעת אונו, כולל גבעתיים (גם 7.5 ש"ח הולך)
M me myself and I1 New member 9/4/06 #5 6.8 לחבילה? באסה שאין לי מה לחפש בחולון... זה מחיר קבוע? (איזה יופי שכשאני תקועה באוניברסיטה ביום החופש הראשון של פסח, לפחות זה במעבדת המחשבים )
6.8 לחבילה? באסה שאין לי מה לחפש בחולון... זה מחיר קבוע? (איזה יופי שכשאני תקועה באוניברסיטה ביום החופש הראשון של פסח, לפחות זה במעבדת המחשבים )
Ƒ ƒan†a New member 9/4/06 #10 הנה כל הפרטים על החנות כאן את ההנחה מאומנות שימושית את משיגה באמצעות כרטיס חבר שאפשר לקבל בפורום בתנאים מסויימים כנסי לפורום ותסתכלי בטאגליינס
הנה כל הפרטים על החנות כאן את ההנחה מאומנות שימושית את משיגה באמצעות כרטיס חבר שאפשר לקבל בפורום בתנאים מסויימים כנסי לפורום ותסתכלי בטאגליינס
ח חולמת בצבעים New member 10/4/06 #21 תמיד אחותי קנתה לי בספרי ולא רצו להוריד לה אגורה מ-7.10 (למרות כרטיס חבר ולמרות שקנתה לי די הרבה) אז נחמד לשמוע שגם שם המחיר ירד. נקווה שיחזיק לזמן מה....
תמיד אחותי קנתה לי בספרי ולא רצו להוריד לה אגורה מ-7.10 (למרות כרטיס חבר ולמרות שקנתה לי די הרבה) אז נחמד לשמוע שגם שם המחיר ירד. נקווה שיחזיק לזמן מה....
M mic1511 New member 9/4/06 #9 יותר קרוב לך סעי לאור-יהודה לפיראט האדום שם הפימו 6.9 ש"ח אם לא עלה מאז חודש שעבר.
S s i t a r New member 9/4/06 #12 אך ככה: דיברתי עם הובי לובי ובאמת הפימו עולה 7.5 ש"ח אבל חסר להם לבן (הכי חשוב לי) ועוד כמה צבעים. בקשר לפיראט האדום באור יהודה הייתי שם ביום שישי וכבר אין להם בכלל את הסטנד של הפימו. בקשר לאסכולה זה ממש זול אבל זה לא ממש קרוב אלי. תודה על התשובות.
אך ככה: דיברתי עם הובי לובי ובאמת הפימו עולה 7.5 ש"ח אבל חסר להם לבן (הכי חשוב לי) ועוד כמה צבעים. בקשר לפיראט האדום באור יהודה הייתי שם ביום שישי וכבר אין להם בכלל את הסטנד של הפימו. בקשר לאסכולה זה ממש זול אבל זה לא ממש קרוב אלי. תודה על התשובות.
Ƒ ƒan†a New member 10/4/06 #15 כן הובי לובי ממש בעיתיים בעניין הצבעים לבן שחור ושקוף...לרוב חסר ואסכולה לדעתי משתלם...ויש להם כמויות....שיהיו בריאים יש להם מללאאא אספקה
כן הובי לובי ממש בעיתיים בעניין הצבעים לבן שחור ושקוף...לרוב חסר ואסכולה לדעתי משתלם...ויש להם כמויות....שיהיו בריאים יש להם מללאאא אספקה
ח חושחושה New member 10/4/06 #16 ברחוב כצנלסון 63 בגבעתיים מחסלים חנות לדברי יצירה, קניתי שם ביום שישי 10 חב' פרמו ב..........50 ש"ח, שווה לרוץ.
ברחוב כצנלסון 63 בגבעתיים מחסלים חנות לדברי יצירה, קניתי שם ביום שישי 10 חב' פרמו ב..........50 ש"ח, שווה לרוץ.