בנות כנסו...

sivanick

New member
בנות כנסו...

תקשיבו זה ממש קשה לי אבל בימים האחרונים יש לי הרגשה מוזרה כזאת..כאילו מתוך הרגל אני נכנסת לפורום ושומעת חדשות על בקסטריט אבל לאחרונה זה לא כ"כ מלהיב אותי ואני מוצאת את עצמי נכנסת לפה רק כדי לדבר איתכן כי עליכן אני מתה אחת אחת..אבל זה כבר לא כמו פעם..נכון שאני מראה התלהבות אבל כל זה כדי שלא תרגישו שמשו לא בסדר כי הם כבר לא כ"כ מעניינים אותי..אולי זה בגלל כל הדחיות האלה..אני פשוט לא מאמינה שאני אומרת את הדברים האלה ושאני באמת חושבת ככה כי באמת חשבתי שתהיה לי סימפטיה אליהם לנצח אבל זה ירד לי וזה קרה בבת אחת..פתאום בלי אזהרה וזה ממש מוזר לי:\ אני לא יודעת איך להתמודד עם זה וניסיתי להכחיש את זה אבל..לא יודעת אני חייבת לשתף את זה עם מישו:\ טוב אז כל מה שהיה לי להגיד..בטח הכנסתי אתכן להלם אבל אנ פשוט כנה כי אני לא יכולה להסתיר את זה יותר..

סיוני ../images/Emo10.gif

1 באפריל

sivanick

New member
פאק

למה חשפת
אולי היו מאמינים לי
למרות שאני בספק

Shiri from the block

Active member
חחח לא עבד../images/Emo3.gif אם כבר אני אשתף אותכן במתיחה שעשיתי על חברות שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון מה שעשו לניק בפאנקד../images/Emo35.gif אז זה בדיוק מה שעשיתי לחברות שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני וחברה שלי חושבות על דרך למתוח את חברות שלנו ל1 באפריל../images/Emo3.gif אז כזה נזכרתי במה שעשו לניק../images/Emo3.gif שהוא נוסע ומישו קפץ לו על האוטו וניק חשב שהוא דרס אותו../images/Emo35.gif אז התוכנית הייתה שחברה שלי תנהג באוטו עם עוד כמה בנות ואני פתאום אקפוץ לכביש../images/Emo3.gif וזה אכןןןן עבד../images/Emo70.gif חברה שלי יוצאת מהחנייה עם כמה בנות על האוטו ואני פתאום באתי וצעקתי "נופר נופר(החברה שלי שנוהגת../images/Emo3.gif)" והתנגשתי באוטו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חברה אחת רצה אלי שאלה אותי אם אני בסדר, וחברה אחרת כמעט בכתה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אומנם זה היה קצת מרושע../images/Emo9.gif אבל היה מצחיק../images/Emo6.gif קיצר סוף סוף עשיתי משו ל-1 באפריל והיה אחלה../images/Emo9.gif

sivanick

New member
חחחחח גדול../images/Emo6.gif

אחת המתיחות הטובות! יא אשטון קוצ'רית קטנה

CrAzY aBoUt BsB

New member
אני ממש האמנתי לזה../images/Emo6.gif

אם הדר לא הייה אומרת, אני ההייתי לוקחת את זה ברצינות את מה שסיוני אמרה

CrAzY aBoUt BsB

New member
ברור שאת חמודה../images/Emo9.gif

את מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חמודה

למעלה