בנות יקרות - יש בשורות טובות

בנות יקרות - יש בשורות טובות../images/Emo45.gif

אני כל כך מאושרת הייתי היום אצל פרופסור לאופר ושמעתי רק דברים טובים. אז ככה להזכירכם - אני זאת עם סיפור של 4 הפלות אחרי טיפולי I.V.F, עם רחם חד קרני שפנתה לבירור אצל ד"ר כרפ במרפאה להפלות חוזרות וצריכה לעבור חיסון. (למי שרוצה להיזכר מוזמנת לדפדף בעמודים קודמים. בקיצור (ממש אנסה לקצר) היום סיפרתי לפרופסור לאופר על כל התלאות שעברתי ועל התשובה של ד"ר כרפ בנוגע לחיסון, ואז לאופר אמר לי נעשה לך חיסון אבל לא את החיסון מדמו של בעלך אלא חיסון IVIG6 הבנתי מדבריו שגם זה חיסון של דם אבל מאנשים שונים מן ערבוביה כזאת, והבשורה הכי משמחת שכעבור 8 שבועות החיסון פשוט מתנדף לו מהגוף, ללא כל סיכוניי חיים או תופעות לוואי. אני מאושרת! למרות שאני עדיין לא בהריון, אבל זה נותן לי תקווה... בנוסף יתנו לי תמיכה של: קלקסן 80 מ"ג, קרטיה 100 מ"ג, חומצה פולית 5 מ"ג, אנטיביוטיקה מחזורית, ואם ירצה השם ויהיה חיובי גם הפעם והלוואי ואגיע ל-12 שבועות אז יתפרו לי את צואר הרחם. נו בנות האין זה נפלא, שאלתי אותו מה בנוגע לפונדקאות או אימוץ והוא אמר הדרך לשם עוד ארוכה, עוד לא עברנו כלום, רוצה להאמין, הלוואי והוא צודק. משתפת אתכם בתפילתי האישית: אלוהים עשה שיהיה לי הריון תקין, עם עובר אחד, חמוד, קטן, שישתרש לו ברחמי, ויוולד בזמן, אנא אלוהים, ב ב ק ש ה! תודה בנות יקרות ואם מישהי רוצה להוסיף מה זה חיסון IVIG6 אשמח אם תכתוב לי. שלכם היהלום שב-

יובל@

New member
באמת בשורות מעודדות../images/Emo127.gif

תמיד זה טוב לשמוע עוד דעה של עוד רופא. אין לי מושג מה זה החיסון הזה, אבל אני מאחלת לך שהוא יעזור לך להגיע להריון מושלם ומחזיקה לך אצבעות. בקשר לקשירת צוואר הרחם... לא היתי כאן אלמלא לאמא שלי לא היו קושרים... את חייבת להאמין כי בסוף תפילותיך יענו.

שכחת דבר אחד נורא חשוב - מעכשיו גם

כולנו נחזיק אצבעות שזה יצליח ונקווה יחד איתך לעוברונצ´יק חמוד שישתרש ברחמך, יבלה שם 9 חודשים ויצא בריא ושלם לאויר האולם ואל זרועותייך המחכות לו! המון המון בהצלחה
שירלי.

איזה מזל שהלכת אליו

לפעמים הכל נראה שחור משחור, ואז באה קרן אור קטנה ומראה לנו שוב שלא הכל סגור ומוחלט. טוב שהלכת לפרופ´ לאופר, מקווה שהחיסון הזה הוא באמת מה שיעשה את הקסם בשבילך. אני אנסה לברר על ה IVIG6. ומוסר ההשכל: אף פעם, אבל אף פעם, לא להתייאש. שיהיה בהצלחה!!!

נוג

New member
איזה בשורות../images/Emo6.gif שיהיה ../images/Emo50.gif

יהלום הנוצצת כ
אני שמחה לקרא את ההודעה שלך, האופטימיות והסיכוי להצלחה ממש קרן. אני לא מכירה את החיסון אבל מחזיקה לך אצבעות שזה הפיתרון המיוחל. אז שיהיה ב
ומהיום רק בשורות טובות. מקווה לשלוח
בקרוב. מצרפת גם תפילה אישית שמהיום והלאה רק חיוכים והצלחות בטיפולים.
נוג

סוכריה מ#$ינה על מקל

תקציר הפרקים הקודמים: אחרי שניפספוסי ביוצים במחזורים הקודמים, גיליתי גם החודש, ביום ה-14, שהביוץ התחיל... בלי שהיינו מוכנים אליו. כמובן שעשינו "גיבוי" בבית באותו ערב, אבל ההזרעה היתה רק למחרת, ואחרי בכי הגון נואשתי גם מסיכויי החודש הזה. את הכאבים שמלווים אותי כבר שבועיים כמעט בשחלות (בעיקר בימנית) - ייחסתי להזרעה, או לאובר-רגישות שלי. את כאבי הציצים - לכוריגון, כמובן. וביום ראשון בערב, כשהתחיל דימום, הודעתי לרון שיתכונן להזרעה הבאה, בסוף השבוע הבא. הדימומון, במקום להתפתח כהרגלו למחזור, נדם עד הבוקר. מדדתי חום - היה 36.6 . עשיתי בדיקה ביתית - קו חלש-חלש-חלש. ברור שאני מדמיינת אותו, לא? עליתי לחמותי שתגיד לי מה דעתה. לא היה לה מושג על מה היא מסתכלת, אבל גם היא ראתה את הקו החלש-חלש-חלש. זה היה אתמול. היום כבר ניגשתי באומת לעשות בטא. אני אף פעם לא עושה את הבדיקה הזו, תמיד מחכה למחזור, אבל עשיתי בכ"ז (סליחה, ענת, אני יודעת שהבטחתי לחכות עד יום חמישי...). 56.7 אני! היתכן??? התקשרתי לרון. הוא היה כ"כ המום, שבקושי מלמל "ברכותיי" וטרק לי את הטלפון... זהו. אני בהלם. לא מאושרת, לא מפוחדת, לא מעכלת. מה עכשיו?

עמית@

New member
מיכל...............................

אני בהלם טוטאלי ייייייישיישיישישישישישישייששייש ישישישישישישישישיישישישישישייש מזל טוב נערתי החמודה והמתוקה והיפה והאמיצה. מגיע לך ומגיע לך (הבגרות..|) עמית המאושרת בשבילך

עידית ד

New member
אמאאאאאאאאא אני בהלם...........

אין לי מילים מרוב הלם (כנראה אנחנו מרגישות אותו הדבר) חכי חכי תייכף יבואו המילים בינתיים קחי חיבוק ע-נ-ק-י עידית

איזה מילים?

אני עוד כולי רועדת ולא מאמינה. חיבוק זה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו... תודה, חמודה.

עידית ד

New member
o.k הגיעו המילים ../images/Emo41.gif

מתוקה מתוקה שלי אני רוצה לאחל לך המון אבל אני אחכה להכפלה ולדופק טוב? בינתיים תהני מהרגע המדהים הזה תתחבקו המון ותאהבו המון תהיה אופטימית כי אין סיבה שלא שולחת לך אלפי חיבוקים אוהבים מזל טוב על הבטא שיהיה המשך מוצלח אוהבת עידית

אני לא מאמינה......................

איזה יופי איזה יופי איזה יופי
יקירתי, את בהריון ועכשיו יותר חזק
את בהריון
אז המון מזל-טוב ונחזיק אצבעות חזק חזק שמכאן זה ממשיך חלק לעוד 8.5 חודשים וללידת אוצר בריא |תינוק|. שירלי.

ואוו!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אושר גדול!! שיחקת אותה!! שיהיה רק הרבה אושר בהמשך. דלי (לשעבר המיואשת)

דלי,

אפרופו מיואשת - שתדעי לך שאני הייתי מיואשת נורא בחודשים האחרונים, עם כל הפיספוסים והשליליים, הייתי בטוחה שייקח עוד כ"כ הרבה זמן עד שאראה משהו חיובי על טופס הבדיקה שלי...

אבק כוכבים...

אני בודקת עוד יומיים. מקווה שאבק הכוכבים יידבק גם קצת אלי.

יובל@

New member
ישששששש, איזה יופי , איזה אושר!!!

סוכריונת מקסימונת הצלחת להמם גם אותי וממש קפצתי כאן משמחה כשקראתי את הודעתך (באמת!!) איזה יופי, איזה הפתעה נהדרת!! אז בכל זאת יש ניסים בחנוכה! שולחת לך חיבוק גדול יובל

למעלה