בנות זה נכון שאתם אוהבות למצוץ לגבר
מ מאיהe New member 5/1/05 #4 חתיכת חרדי חרמן אני ממליצה לכולם להכנס לפורום חרדים ולראות את יעקוב מככב שם.. אז יאללה עוף חזרה לפורום חרדים יא חתיכת חרדי מאונן ומזדיין..
חתיכת חרדי חרמן אני ממליצה לכולם להכנס לפורום חרדים ולראות את יעקוב מככב שם.. אז יאללה עוף חזרה לפורום חרדים יא חתיכת חרדי מאונן ומזדיין..
J j i m m y New member 5/1/05 #6 מאיה, יש לך פה די מסריח ביחס לבחורה שמציגה את עצמה בתור בחורה חרדית.. את משאירה את זה יותר מידי זמן בפה, או שתרקי או שתבלעי.
מאיה, יש לך פה די מסריח ביחס לבחורה שמציגה את עצמה בתור בחורה חרדית.. את משאירה את זה יותר מידי זמן בפה, או שתרקי או שתבלעי.
מ מאיהe New member 5/1/05 #5 חתיכת חרדי חרמן אני ממליצה לכולם להכנס לפורום חרדים ולראות את יעקוב מככב שם.. אז יאללה עוף חזרה לפורום חרדים יא חתיכת חרדי מאונן ומזדיין..
חתיכת חרדי חרמן אני ממליצה לכולם להכנס לפורום חרדים ולראות את יעקוב מככב שם.. אז יאללה עוף חזרה לפורום חרדים יא חתיכת חרדי מאונן ומזדיין..
נ נוAה של הים New member 5/1/05 #8 ולמה שלא נאהב? אתה לא אוהב לעשות טוב לבת הזוג שלך? כל דבר שנעשה עם אהבה או משיכה ועושה טוב לבן זוג, עושה טוב גם לנו. זה משהו מאוד בסיסי. יחסי גומלין.
ולמה שלא נאהב? אתה לא אוהב לעשות טוב לבת הזוג שלך? כל דבר שנעשה עם אהבה או משיכה ועושה טוב לבן זוג, עושה טוב גם לנו. זה משהו מאוד בסיסי. יחסי גומלין.