בנות ובנים תעזרו לי לחשוב...

בנות ובנים תעזרו לי לחשוב...../images/Emo132.gif

לבעלה של חברת ילדות שלי יש יום הולדת גיל עגול... לא אגיד כמה כי אז תדעו בת כמה אני , אוף איזה סרט , מה לעשות לו ? מה לקנות לו ? אני כבר שבועיים שוברת את הראש ולא מצליחה לשים את האצבע על משהו מקורי.. יש אולי רעיון למישהו / מישהי ??

איך אפשר להמליץ על מתנה למישהו

שלא מכירים מה הוא אוהב???? ספורט?- ערכת כושר לקרוא?-מנוי שנתי למגזין...בלייזר,PLAYBOY ...ספר טוב מעשן?- אולי מצית יוקרתית? כדורגל,כדורסל?- מנוי למשחקים קולנוע,תיאטרון?- מנוי לסינמטק... דיסק מיוחד אם הוא אוהב מוסיקה משהו למטבח אם הוא חובב בישול... משהו למכונית אם הוא משוגע על כל שריטה... תשמעי,הגברים אוהבים עטים,שעונים,כלי עבודה(מברגים למיניהם...) ולהחזיק את השלט של הטלויזיה ולהירדם איתו... אז אולי שלט אוניברסאלי-לTV ,לסטיראו ולמיקרו....סתםםםםםםםםםםם. מה עוד???? תני כיוון
/

אפיקה

New member
דיסק ,ספר...../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif

להכין לו אלבום מעוצב של המשפחה, מסגרת לתמונה מעניינת מפימו או עיסת נייר כנ"ל לגבי מראה לוח מודעות למשרד צבים מפימו שמחזיקים הודעות? מתקן לכרטיס ביקור (גם מפימו) יאללה, קני לו 10 חבילות פימו ושיעשה לבד

אפיקה - הרגת אותי...../images/Emo6.gif ולך אוסף|לב

אז זהו , זהוא טיפוס מאוד מיוחד - לא מעשן , לא שותה ,
משהו פחד.. לא שומע מוסיקה , האוטו שלו באופן נדיר פחות חשוב לו מאשתו - נדיר , אמרתי????? אוף , חשבתי על חמסה , אבל - מה יעשה בה? זה לא אישי... אפיקה - היית קרובה עם האלבום למה שעלה לי - חשבתי לעשות לו תמונה שלו ושל חברתי , אבל ,אני יודעת ,איפה הגברים שלנו ? הייתם שמחים לקבל כזו מתנה? לא יודעת, חוזרת שוב - אוף !!!

אפיקה

New member
חמסה ועליה תמונה סרוקה שלו ושל אשתו

תמונה בעיני זה מצויין, אבא שלי היה שמח, שאלתי אותו...

rachel1234

New member
גברים שמחים לכל דבר..כל עוד הם לא

צריכים להכין את זה בעצמם :)

צר לי....

צר לי להרוס את פרץ היצירתיות בקשר למתנה ה'גברית' שאתן מחפשות... אך האמת המרה היא שגברים לא אוהבים את כל הדברים המושקעים והמהממים עד כאב הללו. הם מעדיפים דברים יקרים, הכי חשוב שיהיו יקרים. מתנה יקרה ולא שימושית בעליל עדיפה בעיניהם על מתנה זולה/ יצירתית ושימושית. מה חבל.

זה הנסיון שיש לך עם גברים? חבל../images/Emo31.gif

מתנה יצירתית ומושקעת יכולה להתקבל באהבה ובשמחה, גם אם אינה יקרה מבחינה כספית. את רוצה דוגמה?

אפיקה

New member
בכלל לא הרסת, אני חושבת שאת טועה

זה דיי פוגע האמת ההכללה הזאת, וזה קצת צר ושטחי.

ים כחול

New member
מיכל זה תלוי מי הגבר ../images/Emo140.gif

אני מכירה כאלו שנבוכים בכלל ממתנות ומה שמספיק להם זה ארוחה ביתית של כל מה שהם אוהבים וזהו תצומי קלילה ויותר משפחתיות חמימה
ברור שיש כאלו שאוהבים טארארם , ומסיבות שואו ושעון פיירקס בשווי חמשת'לפים דולר , וחדר בבית מלון מפואר וכולי..... את צודקת ממש חבל כי מאבדים קצת מהרגש והאינטימיות. אגב אני לא מכירה שעונים אז סתם תקעתי מילה, תבינו

eytcor

New member
למה לא לשאול את חברת הילדות....

מי מכיר אותו יותר טוב ממנה?

ים כחול

New member
99 אחוז מהגברים אוהבים פינוקי גוף

אלא אם הם אלרגיים לשמן מים ומגע ... אפשר לקנות לו חבילת פינוקים לגוף בסלסלה גדולה חלוק גדול לאמבט , מגבת , סביון גברי מבושם ,ליפה בריאה דיאורדורנט , והכי הכי - קצף אמבט ושמן למסאז'
לעטוף הכל בבד אורגזמה שקוף ולקשט עם פרחים
בנוסף שתכין לו ארוחה רומנטית ומסאז' מפנק שהיא תעשה לו אך המסאז' חייב להגיע לפני הארוחה כי זה לא בריא אחרי !! מזל טוב

אפיקה

New member
בטח שהם אוהבים, אבל האישה לא

אוהבת כי זה כבר תהפוך להיות העבודה שלה...צריך לתת לגברים מתנה שלא יעשו לנו עבודה אח"כ, שיקחו אותה וילכו

ים כחול

New member
מליוני סליחות התכוונתי לאורגנזה ../images/Emo12.gif

פדיחות
משכיתוש תמחקי לי פליז את ההודעה

מ ש כ י ת

New member
ימצ'וקינה, חס וחלילה למחוק...

הכי אני אוהבת ת'שגיעה הזו שלך אז למחוק? מה פנתום? מתה עליך

למעלה