בנות הפורום היקרות-

אני מאוד מקווה שיגיעו בנות וגם בנים כאחד

והפורום יעשה מאמץ להגיע... דרך אגב הולך להיות הפתעה במפגש פורום!! יש לנו אורח מאוד מעניין. אני לא מגלה.... ה - פ - ת - ע - ה! בכל אופן קיבלתי ממנו הבטחה שהוא מגיע.

טושית18

New member
:) כן גם אני הזמנתי אורחים מאוד מעניינים

רק בבקשה אורית, וכל מי שרוצה להגיע לשלוח לי אישור הגעה בשירשור הגעה שאדע לגבי מקומות:) מתרגשת מאוד...בנתיים כבר ירדתי עוד קילו 200:) בתקווה שאולי בכמה ימים לפני המפגש ארד עוד כמה גרמים לפחות.ץ..אבל עדיין שמנה. תאהבו אותי ככה!

ווואווו כל הכבוד!!! קילו 200 ממש גאה בך!

אנחנו מקבלים אותך בכל מצב, אני לא חושבת שהשמנה צריכה למנוע מבן אדם שמן לחיות את חייב ולעצור את חייו. אני חושבת שכל אחד שרוצה לרדת במשקל צריך לבוא מהמקום של לשפר את רמת בריאותו אין ספק שלהרזות חשוב לבריאות ולאוו דווקא לקבלת החבר'ה. במהלך כל חיי גרמתי לכולם לקבל אותי כמי שאני אין ספק גם שלא הייתה לי מערכת יחסים רצינית עד היום ולא טעמתי את טעם האהבה כי אני לא קיבלתי את עצמי ותוך תוכי וזה מה ששידרתי. הכל תלוי בנו. אבל שוב פעם כתבתי מגילה וקצת הגזמתי אנחנו מקבלים את כולם כמי שהם ולא כמה שהם.

טושית18

New member
דווקא אצלי כשהייתי שמנה יותר היה יותר ביטחון

פתאום יחד עם השומן שנעלם התחלתי לחשוב על דברים אחרים, פתאום התחלתי לחשוב שאולי אני אהיה רזה אבל לא אהיה יפה מספיק והכל ישאר אותו דבר. התחלתי לחשוב על דברים אחרים לא יודעת להסביר בדיוק. אבל כאילו הביטחון שלי קרס. השומן היה לי מן מגננה, חומת מגן כזו. ויחד עם התחלת התפרקות השומן וירדה במשקל ממש איבדתי הרבה מעצמי. בעבר במשקלים כבדים בהרבה מעכשיו היו לי תמיד קשרים וזוגיות ,לא תמיד בריאים-אני מודה, אבל תמיד סבבו בחורים סביבי והיו מחזרים. פתאום עכשיו זה נעלם, כאילו משהו בתוכי הפסיק לשדר. אבל זה לא נובע רק ממשקל היו הרבה מאוד דברים נוספים שאני עובדת עליהם עכשיו. דרך אגב-יש שירות פסיכולוגי חינם גם דרך קופ"ח כללית,אבל לא לכל אחד.כן-זה חינם! לפרטים תפנו אלי.

s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo207.gifאתם מוזמנים לקומונת ציברוח../images/Emo141.gif../images/Emo9.gif

עם אתם מצוברחים ..זה המקום בישבילכם! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=28185&smsMsg= תבואו יהיה פאנן

למעלה