בנות:הייתן נכנסות לקשר עם בחור שהוא

../images/Emo46.gif

אם לא סמת לב הבחור מכנה אותי בשמות ועושה ממני מה שאני לא ואתה רוצה שאני לא אגיב? אפילו אתה לא הגבתה כך למרות שהודעה היתה מיועדת לך.והמשוגע הזה בא משום מקום ומתחיל לכנות אותי בשמות איך לא אעלב?

סליחה

חשבתי שהתכוונת אלי.כי אחרי שהוא התחצף אלי חשבתי שאתה חושב שאני עוד לא בסדר. אז השלמנו?

אני חושבת שהבחור לא היה חכם במיוחד

בגלל שהוא העתיקת את המשפט ממישהי שכתבה שהיא מתוסבכת(היתה כותרת כזאת פעם למלה)ואח"כ רץ לאבן שושן ונתן הגדרה מילונית.

ss1978

New member
האמת היא ש...............

זה תלוי בבן אדם. קראתי פחות או יותר את הכל ויש לי כמה דברים להגיד לך... 1: זה נכון שיש נשים שרוצות את הגבר שלהן גברי ושרירי וחזק אבל יש נשים שרוצות מישהו יותר רך ונעים. גם גרים לא אוהבות אשה חזקה ומעדיפים את האשה שלהם בבית מבשלת, מנקה ומטפלת בילדים. השאלה בביישן היא כמה? אם אתה כל כך ביישן שלא תעיז להתחיל מלחתחילה עם הבחורה אז זה יכול ליצור מצב שפשוט אף אחד לא עשה את הצעד הראשון ואז אין סיכוי שתהיו ביחד נכון? מצד שני אתה בטח מפחד להתחיל עם בחורה מחשש לדחיה (אולי ממצבים קודמים) וזאת באמת בעיה. ברור שבפורום אתה (וכולנו) הרבה יותר פתוחים ומדברים בחופשיות על דברים כי אף אחד פה לא באמת מכיר אותנו נכון?? היה כבר "ויכוח" על למה יותר קל להיפתח לזרים......כי קל יותר להיות אתה בלי שישפטו אותך לא? אנחנו לא מכירים ולכן אני לא אפגוש אותך ואגיד: "אה זה הוא שאמר ....."

ss1978

New member
תיקונים

"גם גרים לא אוהבות אשה חזקה ומעדיפים..." יש גם גברים שלא אוהבים אישה חזקה ..."

Noam S

New member
זה לא שאני ביישן משום שאני מפחד

מדחיה. זה פשוט אני. ביישן ושקט באופן כללי. ברגע שאני אכיר את הבחורה ואני ארגיש שאני נמשך אליה ושזה הדדי, אני בטוח שאני אפתח יותר ויותר. (מהנסיון המועט שהיה לי) בקשר לזה שאני פתוח כאן. זה ממש לא בגלל שכאן כולם "זרים". לא היה איכפת לי שאנשים שאני מכיר יקראו את מה שאני כותב. אין לי מה להסתיר בדיוק... ו... אני לא מעדיף אישה שתבשל תנקה ותטפל בילדים... אםזה מה שהיא רוצה אז סבבה. אבל אפשר להתפשר, היא תבשל ואני אטפל בילדים.

s h i r k u s h

New member
ביישנות...

האמת שמצד אחד אני נמשכת ל-
ביישנים, אבל רק אם זה במידה. אם הם ממש ביישנים, זה די נהיה מעצבן ואין לי סבלנות לקשר כזה.

angell21

New member
דיר פאפא קריינו..

אני חושבת שהביישנות זה קטע שולי... הלוואי ואני הייתי יוצאת עם אחד ביישן,ככה אני יכולה לראות את הנשמה שלו את הפנימיות שבו...מה אני צריכה שחתן ורבבן? או אחד שיקסים אותי עם העדינות והרוך שבו... אני בעד הביישניים!!!

למעלה