בנות:הייתן נכנסות לקשר עם בחור שהוא

Noam S

New member
בנות:הייתן נכנסות לקשר עם בחור שהוא

קצת ביישן? ספרו לפאפא פרויד

הכוכבת

New member
מה הכוונה?

שמרוב ביישנות הוא יושב בחיבוק ידיים ומחכה שהצד השני יעשה הכל?

אז בדיוק כאלה אני אוהבת

האאובר סחבקים, שמכירים תוך שנייה את כולם במסיבה בת 200 משתתפים מעייפים אותי. חברתם של שקטים וביישנים, לעומת זאת, נעימה לי.

Noam S

New member
למה לא?

כי גבר "אמור" להיות מאצ'ו שרירי או משהו כזה...

איזה שוטויות

אני אגיד לך עם מי לא הייתי יוצאת. עם גבר נשי. אחד שמתנהג כמו אישה והוא יותר עדין ממני. עם ביישן? אין בעיה. זה דווקא יכול להיות מאוד מקסים. כמובן שברגע שתהיה הכרות מעמיקה ביני לבין הביישן (תאורטית) אצפה שהביישנות תעלם בהדרגה.

Noam S

New member
מה ז"א מאין? ישר מכאן: ../images/Emo23.gif ,או

יותר נכון ישר מכאן:
אם את מבינה את כוונתי...

ביישן? אתה?

לפי דעתי הביישנים הם העם הכי מסוכן על פני השטח הם עושים את עצמם ביישנים אך במציאות הם לא ביישנים בכלל. עושים את זה במטרה להסיג משהו מבחורה. אתה בטח גם מהסוג הזה. ואל תגיד שאתה ביישן כי אם היית ביישן לא היית כותב הודעה מסוג זה .

Noam S

New member
אין קשר...

את לא מכירה אותי בכלל. זה שאני כותב באינטרנט בפתיחות זה לא אומר כלום.

neuron

New member
פסיכולוג בשקל שישים אם נדייק

...וכן, את מתוסבכת. אחת שלוקחת משהו פשוט ועושה ממנו סיפור עם כל מיני שטויות של הפוך על הפוך בלי שום בסיס או היכרות עם האדם הספציפי היא מתוסבכת! אם המילה מתוסבכת הייתה מופיע במילון אבן שושן זו בדיוק הייתה ההגדרה שלה.

אנטיפת

אתה מה זה נודניק .פשוט משעמם לך בחיים אתה חייב לקחת משהו שאמרתי ולעוות את זה .תשמע אם אני "מתוסבכת" אז לך יש בעיה ביחסי אנוש קוראים לאנשים כמוך אנטיפתים (יחס של התנגדות ואי רצון כלפי מישהו) לך תרוץ לאבן שושן למקרה שלא הבנתה את הפירוש. נראה לי זה הדבר היחיד שאתה מסתדר איתו

למעלה