בנות, בנות שאלה קצת אישית...

בנות, בנות שאלה קצת אישית...

איך הייתה הפעם הראשונה שלכם אחרי הלידה? 40 יום אחרי, 2 נסיונות ועדיין... זה נורמאלי? לרופא נשים עדיין לא הלכתי, לא מסתדר לי ללכת מבחינת זמן

תוליק 1

New member
מרוב לחץ

שלא נראה לך כל העסק הזה פשוט...תכניסי את עצמך לעוד יותר לחץ. אצלי לקח קצת יותר מפעמיים עד שהחזרתי את עצמי לעניינים וחוץ מהפעמים שאיתי התעורר בהתחלה או ממש באמצע זה הסתדר בסוף (רק אצלי העיתוי שלו היה פשוט "מושלם"???)

נועצוק

New member
זה מרגיש קצת כמו פעם ראשונה מבחינת

הלחץ... איזו חמודה את! לדעתי כדאי שרופא יבדוק שהכל תקין בלי שום קשר... צריך להיות יותר עדינים, עד שחוזריפ ל"פעילות שגרתית" אני יודעת שחברה שלי השתמשה בג'ל מיוחד שתורם ללחות (אם את רוצה אני אברר את השם.) אותי בהתחלה זה הפחיד והיה קצת מוזר אבל תוך 5 דקות בעלי הפיג את החשש, בהצלחה!

ננה שרי

New member
אחרי 4 חודשים כאילו לא הייתי בהריון

לקח לי הרבה זמן "לחזור" למצב תפיסתי של "sex machine", 4 חודשים, גם בגלל ששלושה חודשים ראשונים לא הייתי פנויה מנטלית ובעיקר נורא עייפה בשביל סקס. הבעל ממש לא לחץ, אלא ממש הבין ופרגן לי זמן וכל הזמן שמר על גחלת הרומנטית ע"י מחמאות סקסיות שאני מושכת אותו. היה נסיון ראשון שלא הסתיים בגלל שהילד התעורר. אבל נסיון שני כבר צלח מעולה והוא בא מיוזמתי. ודרך אגב, עשינו את זה על שמיכת הפעילות שלו כי המיטה שלנו נורא חורקת בשעת מעשה והקטנצ'יק ישן במיטה שלו בחדר שלנו. איך אתן "מסקסות" ליד מיטת הילדים?

ברוריהה

New member
זוועה !!!

בשיא הרצינות. ואני ילדתי בקיסרי. לא רוצה לחשוב אפילו על אחרי לידה רגילה. לקח כמה חודשים וחזרתי לעצמי

ואני אגיד משהו שאף אחת לא אומרת

אחרי ההריון הראשון איבדתי את האורגזמה לדי הרבה זמן... (היא חזרה אלי בסוף- אבל הייתי מאוד מודאגת - שלא לומר מדוכאת)

מלחיץ, כואב, אבל הסתדרנו

ממליצה לך על KY ג'ל, לפחות לפעמים הראשונות. אם את מניקה, אז גם זה תורם לירידה בחשק וליובש בנרתיק אצל חלק מהמניקות. רק הזמן והנסיונות שיפרו את המצב.

בלידה הראשונה שהיתה רגילה היה

זוועה.כמו בתולה.לקח כמה חודשים. השנייה היתה קיסרי אז חשבתי שזה יחזור מהר.אז אומנם לא כואב אבל יבש ושלא נדבר על החשק שנעלם .אני רואה שטל אומרת שזה קשור להנקה .אולי.

אם אני מסתכלת על 2 הלידות האחרונות

בשתיהן הנקתי (ועדיין) וגם לא היה חשק ויובש, מניחה שזה קשור...

למעלה