בנות אני צריכה התיעצות

Sugar Princess

New member
בנות אני צריכה התיעצות

אמא שלי הרגע הודיעה לי שבעוד שבועיים יש לבן דוד שלי בר מצווה , אתן יודעות שכל המשפחה באה לבית כנסת ואז לבית וכאלה .. הענין הוא שהחבר שלי יוצא רק עוד שבועיים ואחר כך כנראה שוב לא ייצא עוד 14 ו .. חודש שלם בלי לראות אותו ? אני לא רוצה ולא מסוגלת . אבל אמא תכעס עלי אם אני אבריז מהבר מצווה בשבילו וגם לא נעים לי מהמשפחה ככה להבריז ... ואני לא מצליחה לחשוב על דרך שאני באמת אהיה איתו אחרת , כי אני לא אוכל לבוא בשישי כי בן דוד שלי גר במרחק שעה וגם זה מוקדם בבוקר אז אני חייבת לישון והחבר ואני בדרך כלל יוצאים בשישי בערב ואז הוא ישן עד איזה 2-3 ואם אני אבוא אליו אחרי הבר מצווה זה יהיה רק בסביבות 4 [במקרה הטוב] אוף מה לעשות

OgaliO

New member
למה שהוא לא יבוא אלייך?או שתפגשו בשבת

בברמצווה?

Sugar Princess

New member
חשבתי לעשות את זה

אבל לא נעים לי מאמא שלו שרוצה לראות אותו ליותר משעתיים ואם הוא יבוא אליי הוא לא יישן בכלל בגלל הבר מצווה הזאת ... ומסכן נו הוא בקושי ישן
ויש סיכון פוטנציאלי שאמא שלי תעשה בלגנים פה כי הוא "לא משפחה" וזה לא לענין להביא אותו לבר מצווה עם המשפחה סתם ככה .. [למרות שאחותי היתה מביאה את החבר שלה כשהם היו ביחד רק חודשיים-שלושה לכל הארועים ואף אחד לא אמר כלום .. אף אחד לא לוקח אותי ברצינות הא ?]

Sugar Princess

New member
טוב הכל הסתדר ../images/Emo13.gif

אמא שלו יצאה מלכה [כמו תמיד] וסדרה את הכל .. תודה בנות בכל אופן !!

11זואי11

New member
איזה כיף לך שאמא

של חבר שלך מפרגנת זה כל כך חשוב!!!! אמא שלו מתייחסת אלינו כמו ילדים קטנים וזה כלכך מרגיז

Sugar Princess

New member
אמא שלי מתייחסת אלינו כמו ילדים קטנים

אז אני יכולה להבין למה זה כל כך מרגיז .. את יודעת , כשאחותי התחילה לצאת עם חבר שלה כולםםםםםםם פרגנו לה !!! היא היתה בת 18 אז [עוד חודש יש לה 23] אבל אז היא היתה גדולה ממני בסך הכל בשנה וכולם רצו להכיר אותו ושהיא תביא אותו וענינים ... וזה ממש משגע שאלי מתייחסים כמו לתינוקת שלא מבינה כלום מהחיים שלה ושהחבר שלה זה סתם קישוט זמני ... והכעס שלי לא מופנה לאחותי כפרה עליה , אלא למשפחה הלא תומכת הזאת .. [או לאמא שלי , שהיא זאת שלא מפרגנת] אמא שלו היא באמת שינוי מרענן והיא תמיד תמיד תמיד מנסה לעזור לנו , בכל בעיה שיש ואם יש לנו סיבוך עם להיפגש וכאלה היא תמיד מסדרת הכל ! אם לא הייתי יוצאת עם הבן שלה הייתי רוצה שהיא תאמץ אותי חחחח מה אמא שלו עושה ? כאילו , מה היא אומרת ואיך היא מתנהגת ? ואיך המשפחה שלך ? יותר טוב ?

noy171

New member
באמת כיף לך=]

אצלו אבא שלו הכי מפרגן בעולם אבל אמא שלו מתנהגת אליו כמו ילד קטןן!!והוא כבר בן 19!!! ואני בת 17 ומתייחסים אליי ליותר בוגרת:/ אצלי המשפחה יותר מפרגנת..מוזר לא?

Sugar Princess

New member
איזה כיף זה שהמשפחה מפרגנת ..

כאילו , האחים שלי באמת נורא מפרגנים אבל ההורים .. בכלל לא . זה נורא מדכא שמתנהגים ככה .. שמחה בשבילך שאבא שלו מפרגן , גם אם אמא שלו לא , משהו עדיף מכלום

11זואי11

New member
אז ככה

אמא שלו מתייחסת אלינוו כמו ילדים ממש, נגיד אנחנמו אצלו אז (תביני עד כמה) אסור לסגור את הדלת של החדר שלו !!! את קולטת???????????????????????????? כל מיני דברים כאלה ואחרים.... וואי ובקשר למשפחה שלי את לא מבינה איזה הבדל שמים וארץ ההורים שלי הכי מפרגנים בעולם אני כל כך שמחה שלפחות אצלי זה ככה הם מתייחסים אלינו כשני אנשים בוגרים לחלוטין... ואנחנו עושים מה שבא לנו מתי שבא לנו....איפה שבא לנו איך שבא לנו אם זה לצאת ב-3 4 לפנות בוקר כי משעמם לנו או לנסוע פתאום לת"א או טבריה אז חופשי באמת... תביני אמא שלו מתקשרת אליו איזה 8 פעמים בלילה בלי הגזמה די זה מה זה מעצבן....

noy171

New member
זואייי

ואם חבר שלך יגיד לה על זה משהו?לו זה לא מפריע?

למעלה