בן 11 חודשים

ארגמן51

New member
בן 11 חודשים

שלום, לפני הכל, תודה לפורום שלכם שמלווה אותנו לכל אורך הדרך, תומך ועוזר! בני בן 11 חודש' ויש לי שלוש סוגיות: 1. הוא הפסיק לאכול את ארוחת הצהריים שלו ובכלל, מתיישב ומחתחיל לבכות כאילו פוחד מהאוכל.לעיתים גם לא אוכל דברי חלב וביצה. לא מעוניין לאכול את המרק, ירקות, קציצות, פירה וכו'. ניסיתי מגוון אפשרויות. נהעברתי את הצהריים לשעה יותר מאוחרת כדי שלא יהי עייף ויאכל, זה עזר פעם פעמיים וזהו. הוא מתחיל לבכות כשהוא מתיישב בכיסא ומבין מה הוא הולך לאכול או אחרי שהוא טועם. הוא פשוט בוכה ואני לא מתעמתת איתו יותר מדי מחשש שלא תגרם לו חוויה שלילית לגבי אוכל. אני שרה לו ומניחה משחקים על הכיסא, משתפת אותו באכילה עם הצלחת וכפית. לא עוזר במקרה של הצהריים. הוא חלה פעמיים החודש ואכל בעיקר דייסות סמיכות של מטרנה, שהוא מאוד אוהב אותן ןפירות. לא רציתי להכביד עליו ולא היה לו כ"כ תאבון. מאז וגםפ לפני חלה רגרסיה. הוא מצפה רק למה שהוא אוהב ומעדיף כמובן. הוא מאוד אוהב מרקמים חלקים, מוצרי חלב, פירות ואת הדייסות של מטרנה בכפית. לא אוכל כבר בכלל בשר וירקות לפני כן אכל ואהב את המרק. מה עושים? 2. אוהב בעיקר מרקמים חלקים, דייסות גבינות. אני כבר מועכת לו אוכל עם מזלג, אבל אם נניח אני מוסיפה חתיכות לחם קטנטנות עם הגבינה הוא מתלונן ובוכה. 3. הוא לא מתקדם עם אצבע אוכל. הוא לא מכניס את האוכל לפה בכלל. יש לו אחיזת צבת מזמן והמוטוריקה בסדר גמור. מכניס כל דבר לפה חוץ מאוכל! אני מנסה בכל האכלה להניח לו בייביביס, בסקוייט מטרנה או קשה של לחם או מניחה לו את האוכל על השולחן בכיסא והוא לא מכניס לפה. לפעמים אפילו עושה פרצוף נרתע מהתחושה. תודה, עמית.

גילור

New member
הייתי פונה למרפאת אכילה לגיל הרך. שם יסייעו

לך מאוד. אנחנו היינו בסרט הזה. הם מאוד נעימים ומאוד עוזרים. מרפאה כזו יש בכל בי"ח. מבקשים הפנייה וטופס 17 מקופ"ח וקובעים אצלם תור.

בן 11 חודשים

אני ממליצה לפנות למרפאת אכילה, דרך קופת החולים של בנך, על מנת לקבל פתרונות לכל הסיטואציות הקשורות באכילה. בהצלחה אביבית

למעלה