בן זונה

בן זונה

בן זונה בן זונה בן זונה אין מילה אחרת לתאר את האידיוט שייבש היום את הילדה שלי בקייטנה ופשוט דפק ברז ולא הגיע שעה וחצי היא התייבשה שם,עד שהתקשרו אליי(ידעו שהוא אמור לבוא) למה? לא יודעת,עד עכשיו אבל כל תירוץ שלא מתחיל ב"אני מאושפז"לא קביל במקרה הזה חתיכת חרא מתחשק לי לחנוק אותו "אמא אבא שקרן,הוא הבטיח לבוא והוא לא מקיים,לא רוצה ללכת אליו אף פעם" זה מה שהיה לפיצקית שלי להגיד על זה...

אוף אוף אוף ../images/Emo46.gif כמה אדם יכול להיות

אטום
זה יכול לשגע אותי...
לפיצקית שלך... חזק חזק... יש לה אותך כגב איתן וזה המון
ו- 2
לך.... תיהי חזקה

naama78

New member
אין לי מושג...

אם הוא בן זונה... מה שכן, הוא חסר אחריות|סדגש!

i r i s l

New member
הוא לא אבא...

כמו שזה שיש לך פסנתר בבית לא הופך אותך פסנתרן, כך כמו שהבאת ילד לעולם - לא הופך אותך לאבא...

אבא

זה לא מותנה...גם לא פתוח לדיון.ביולוגיה פשוטה לא שום דבר אחר.על רמתו כהורה אפשר להתדין בלי סוף.אבל אבא זו עובדה.לא צריכה את רשותך פרשנותך,או הסכמת הקהילה.

i r i s l

New member
לדעתי את בהחלט טועה,

אני מכירה הורים מנוולים, או ילדים אגואיסטים וכן אחים גועליים. זה שביולוגית אישה נכנסת להריון ומביאה ילד לעולם לא הופך אותה לאמא, כי היא יכולה למסור אותו לאימוץ, ולא לראות אותו כלל. לעומת זאת, יכולה אישה לאמץ ילד בחום ובאהבה, למרות שביולוגית הוא לא בשר מבשרה. המילים אמא/אבא הם בעלי משמעות גדולה, והביולוגיה היא אקט, שלעיתים חסר משמעות.

i r i s l

New member
בוודאי פרשנות שלי, ועם חשיבה שכזאת

יותר קל לקבל איך הורים לא זוכרים לדוגמא לאסוף את ילדתך הקטנה. מה שאין סיכוי שיקרה להורים אחרים.

וולאה

בחיי הקטנה שלך מזכירה לי את הילדה שלי . רק כשהיא מדברת איתו בטלפון היא שואלת אותו "אבא למה אתה מעצבן אותי" היא עוד לא בת 3

למעלה