בן, איפה אתה? אני רוצה לתת לך חיבוקי... אפשר? לילה טוב לכולם
ד דויד אנגלר New member 7/8/01 #3 בן, אתה מנסה להתחמק מהחיבוק שלי? אבל אינך יכול! במוקדם או במאוחר הוא יגיע! נה נה נה נה נה...
ב בן טל-שחר New member 7/8/01 #7 אני? להתחמק? מהחיבוק? שלך? מנסה? תן לי לחשוב... תסתכל שניה הצידה... !!!!!!!! הודעה למאיה: מה עשית לנו?!?! שלכם באהבה, בן
אני? להתחמק? מהחיבוק? שלך? מנסה? תן לי לחשוב... תסתכל שניה הצידה... !!!!!!!! הודעה למאיה: מה עשית לנו?!?! שלכם באהבה, בן
ב בן טל-שחר New member 7/8/01 #5 הו, הנה את!.... חכי, חכי, אני מסתובב רחובות ת"א עם ידיים פרושות ולשון בחוץ ושואג: "קאיה! קאיה!!!" אנשים חושבים (כלומר, יודעים) שהשתגעתי... שמחתי מאוד לשמוע שבקרוב ניפגש... את מקווה שאת מכינה את השכפ"ץ... שלך באהבה, בן נ.ב.: בעצם, בהתחשב במה שסיפרת על המים המינרליים, אולי כדאי שגם אני אצטייד בשכפ"ץ?...
הו, הנה את!.... חכי, חכי, אני מסתובב רחובות ת"א עם ידיים פרושות ולשון בחוץ ושואג: "קאיה! קאיה!!!" אנשים חושבים (כלומר, יודעים) שהשתגעתי... שמחתי מאוד לשמוע שבקרוב ניפגש... את מקווה שאת מכינה את השכפ"ץ... שלך באהבה, בן נ.ב.: בעצם, בהתחשב במה שסיפרת על המים המינרליים, אולי כדאי שגם אני אצטייד בשכפ"ץ?...
ב בן טל-שחר New member 7/8/01 #6 את = אני ז"א, במשפט עם השכפ"ץ, ה"את" הראשון = "אני", ז"א... אה... לא חשוב, הסתבכתי. דווקא הכותרת יפה בלי הסברים. שלך באהבה, בן
את = אני ז"א, במשפט עם השכפ"ץ, ה"את" הראשון = "אני", ז"א... אה... לא חשוב, הסתבכתי. דווקא הכותרת יפה בלי הסברים. שלך באהבה, בן