מה אתה שם בלאפה? לא חריף בבקשה. משהו ככה עסיסי שמריח טוב, שנוזל מכל הצדדים יאמיייייייייייי תביא כבר משו לאכול עם או בלי לאפה אל תלעס לי בבקשה, הלשון שלך לא משו והשניים שלי לעומת זאת, חדות. אני הסבתא שטרפה את הזאב. אגדה מסוג חדש פמיניסטי.
../images/Emo6.gifתגידו, זה אני או אתם? הלו ? בית משוגעים לחמשושניקים זה מה שצריך פה אוי ויי איך אפשר לישון בשקט כשיש כזה רעש. אגב שיח זה כן קשור בדרך כלל, אלא כשפותחים את העסק אז כבר אין קשר והכל פתוח, למו"מ.
הלכו לישון תנסי לפתוח לי ת´עסק (אפילו חיכית בסבלנות עד שאקשור את ברבארה). לא יהיה שום מו"מ תחת לחץ ולא שום זיון ללא דיון, זיון במובן החימושי של המילה למי שלא הבין (ולמי שכן הבין אז שששששששש ). זה שהיועמ"שה שלי הלכה יושנת לא אומר שתוכלי להגיע ל C על חשבוננו. וכמו שאמר הרשל"ג: העם החליט מיטה זוגית וגומר.
זה הבית ,ואלה המשיגנעס,,,ושיח ,,,היה לי יום קשה , וקול היום צללתי כהודיני צולל השלשאות ,,,ועכשיו שוב קשירות ? קישוריות ,,,אולי תדחה את זה למועד ב´? ותתספק בזיו השכנה הצדיקה שילך ,???אהההה וגם תחליף ת´מקלדת שילך למה היא חורקת כאן בהמון ששששששששששש או שזה קיצור לשיאאאאאאא