"בן אדם כעץ שתול על מים"

דניאלה1311

Active member
מנהל
מה אתה שם בלאפה? לא חריף בבקשה. משהו ככה עסיסי שמריח טוב, שנוזל מכל הצדדים יאמיייייייייייי תביא כבר משו לאכול עם או בלי לאפה אל תלעס לי בבקשה, הלשון שלך לא משו והשניים שלי לעומת זאת, חדות. אני הסבתא שטרפה את הזאב. אגדה מסוג חדש פמיניסטי.

עוד לא מפינה איך הוא פה כל היום

בלי לברוח, את רוצה שאני אפין מה הוא כותב????? קודם תני לשטוף העיניים בשם שלו שרץ על פני כל השורות....

ברבארה

New member
ואני חשבתי ששרים אzה בין הרים ובין

סלעים שטה הרכבת , או בשנה הבאה שוב נשב ,,, בלי מרפסת או בשנה הבאה לא תהייה שנה כזו וזה לא קשור גם לא ליום ג

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הבייה לא בזה שזה לא קשור

אלא בזה שאת לא קשורה. לקשור מהר את ברבארה וישא"ק.

דניאלה1311

Active member
מנהל
../images/Emo6.gifתגידו, זה אני או אתם? הלו ? בית משוגעים לחמשושניקים זה מה שצריך פה אוי ויי איך אפשר לישון בשקט כשיש כזה רעש. אגב שיח זה כן קשור בדרך כלל, אלא כשפותחים את העסק אז כבר אין קשר והכל פתוח, למו"מ.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ואללה ידעתי שברגע שידמה לך שכולם

הלכו לישון תנסי לפתוח לי ת´עסק (אפילו חיכית בסבלנות עד שאקשור את ברבארה). לא יהיה שום מו"מ תחת לחץ ולא שום זיון ללא דיון, זיון במובן החימושי של המילה למי שלא הבין (ולמי שכן הבין אז שששששששש ). זה שהיועמ"שה שלי הלכה יושנת לא אומר שתוכלי להגיע ל C על חשבוננו. וכמו שאמר הרשל"ג: העם החליט מיטה זוגית וגומר.

ברבארה

New member
דנילושקה טוב שבאת ../images/Emo24.gif

זה הבית ,ואלה המשיגנעס,,,ושיח ,,,היה לי יום קשה , וקול היום צללתי כהודיני צולל השלשאות ,,,ועכשיו שוב קשירות ? קישוריות ,,,אולי תדחה את זה למועד ב´? ותתספק בזיו השכנה הצדיקה שילך ,???אהההה וגם תחליף ת´מקלדת שילך למה היא חורקת כאן בהמון ששששששששששש או שזה קיצור לשיאאאאאאא

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גם וגם, ובמרוקאית זה גם

קיצור לשודית. ואת מה בכלל את משויצה, הא ? כולה אינטרו אחד ועושה אבו עלי כמו האסיסטנטית של הודיני. ועל זה היה אומר הרשל"ג: די לחכימא בתרגימא וגומר.

וויילד

New member
מי זה ....מי זה ...../images/Emo16.gif

מי השאיר
בשרותים ..? מה קורה לכם ? תנו לישון !!! מחר אני קם מוקדם, צריך להכנס ל-מאדרא דל קרבון ...

ברבארה

New member
וממש מתבקש לשאול פם

תגיד לי שיח ,הרשל"ג הזה ...הוא פולני? וגם אחורי שקול היום הייתי בשי הציצי נזקרתי בנקודת ה--------CCCCCC זה היה שיא -40 משו אולימפי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא כל כך הבנתי את זה

נזכר לך או נזקר לקולה שי ה3י3י ? בחיים בחיים לא תכתבי פם משו ברור ? והרשל"ג בכלל היה רק חצי פלוני, החלק השני היה אלמוני.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
טוב שהזכרת לי לגבי המילים

הולך לבדוק באאוטלוק, בטח יש מלאן מיילים. אגב אפרופו, מתי נוחתים עליו ?

למעלה