"בן אדם כעץ שתול על מים"

גליה13

New member
ואנו שאכן בני אדם אנחנו

לא בני אלים ולא בני אלמוות נשאר פה לאסוף את השברים שיותירו המאבקים בין בני האלים אנו נלקק את פצעינו הכואבים את העוני והאין את המלחמה וההרס נשב ונחכה לטוב

וויילד

New member
בדיחה שאין חובה לקרוא...../images/Emo9.gif

יושב תלמיד בבית רבו הרב נותן מבטו בתלמיד ואומר :" אמור לי תלמידי המכובד ,אשה משולה לפנינה היא, ועם זאת גם מנוגדת ,הסבר תלמידי החכם..." והתלמיד אומר:"אשה יפה היא ,אישה עגלגלה , מסתורית ,ויקרה ...וקשה כמו האבן בעקשנותה. אך אין לי כל דבר שיכול להעיד על ניגוד כבוד הרב... והרב משיב:" תלמידי היקר פנינה ניתן ואפשר להשחיל בשני החורים ,להבדיל מהאישה שאותה משחילין דרך חור אחד בלבד" עונה התלמיד :" אבל ...אבל...כבוד הרב ,את אישתי אני משחיל בשני החורים ,בחיי" ואז משיב הרב:" אם כך הדבר ,תלמידי היקר, אין לך אישה בבית , יש לך פנינה...פנינה יקירה

אורניהו

New member
אסביר שוב סודיתי..אני לא פקה פקה

אם אני בשעות האלה במיטה,יש סיבה טובה מאד לעניין..ואמרתי כבר שבגיל הזה צריך להספיק..ככה קוראים לזה היום ´להספיק´

וויילד

New member
תגובה לסודית חברה...../images/Emo140.gif

"סיפוק" פרוש המילה - להגיע לשיא , ולעשות "פוק"

אורניהו

New member
אני לא יודע מה איתכם/ן אבל אני רוצה

לחטוף הכל,ולהספיק ומי כמוני יודע כמה עוד נשאר ואיך נשכחים הדברים האלה ביום אחד שלא מרגישים טוב!

ברבארה

New member
ופם קראו לזה מחפצען מנצמען

ומי זה יצא להם =מיזייעט נישט גורנישיעט

אורניהו

New member
הנותן סיפוק במיטתו,תערב לו שנתו!

וכמובן שזהו כדור השינה הטוב ביותר

Sודית

New member
יוווו, גם את חשבת כך???

אני כולי עמומה מהשירה.... חזרתי שוב להתחלה... בדקתי שוב של מי השורה הראושנה... כולן היו בנותיו...כל השורות. סודית גאה בשייח(משורר) הפורום. מעניין איך היה כותב את זה ב-ר"ת.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
Sודל´ה, סביר שזה היה נכתב בערך כך

בא"ש עמ"ה לעש"ט בבש"ד אא"מ חכ"ה של"י אמ"ה וישא"ק

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה זה מה זהההההההההההה?????????????

את רוצה הכל לעוס, בכפית ולפה ? יאללה לעבודה, תתחילי לקרוא את כל השירשור.

למעלה