במתכון שבו משתמשים בקמח+אבקת אפיה

במתכון שבו משתמשים בקמח+אבקת אפיה

האם אפשר להמיר את זה פשוט לקמח תופח? האם יעבוד בכל מתכון? ויש איזשהו יתרון בשימוש בקמח רגיל ואבקת אפיה במקום בתופח?
 

dani666

New member
בעקרון כן, אלא אם כן כמות אבקת האפיה ...

.. במתכון חריגה מהמקובל. יעבוד בכל מתכון.

יתרונות של קמח +אבקת אפיה :
- מחיר.
- גמישות בכמות אבקת האפיה.
 

bali

New member
מנהל
התשובה היא שבגדול- כן

בקמח תופח היחס הוא בערך כפית שטוחה של אבקת אפייה על כל כוס קמח רגיל.
אם המתכון דורש יחס גבוה יותר של אבקת אפייה לעומת קמח, אפשר להשתמש בקמח תופח מוכן ולהוסיף עוד טיפה אבקת אפייה לפי הצורך.
במקרה הפוך, שי מתכון עם יחס קמח-אבקת אפייה נמוך יותר מכפית מחוקה של אבקה לכוס קמח, זה קצת בעייה.

בכל מקרה - היתרון הגדול של שימוש בקמח + אבקת אפייה ולא בקמח תופח מוכן הוא שקמח תופח מוכן עולה הרבה יותר מקמח רגיל + אבקת אפייה. הבדל של כמה שקלים.
 
למעלה