במה לבנה

night snow

New member
במה לבנה

חלמתי עליה בלילה. איך לא? אחרי כל הסצנות שעשתה אתמול בחזרה. כמעט ולקחתי אותה ברצינות, איך שהיא התפרעה שם על הבמה, כאם הרשתה לתת מודע כולו להתפרץ. ולדעת שכל זה משחק. ועוד איך משחק! אנשים בוכים והיא משחקת משחק שהעיר אותי משנתי ותקף אותי באגלי זיעה במקומות... מקוריים. גדולה מהחיים היא, מעוררת כמיהתי לרגע בו אצליח בתהילתי להעיר אדם משנתו. להפיל אף ממרומו. החלטתי! ´שי איז מיי מודל´. הלכתי למורה שלי למשחק הרמתי אצבע מורה לעבר התמונה שלה בעיתון הבוקר שקניתי. עוד בחמש לפנות בוקר,ניצלתי את חוסר השינה שלבש ריח של חלומות על תהילה ,מהודר בציפורים מצייצות בשיגעון שמטריף את החתולים ואלו הטריפו אותי. חמש לפנות בוקר, סיננתי עיתון מהערמה שהונחה חמש דקות לפני כן ליד המרכול . זאת אני יודעת כי צפיתי כמו מסתננת מקצועית במשאית עשויה עיתון מתרחקת. במילא הייתי ערה ומכיוון שהתערבתי עם עצמי (שפל מדרגה שבלילה לבן) שאפשר לצלם את התהילה שבעיניה לא היה אכפת לי לבדוק. וצדקתי. עיניים נוצצות שכאלו עוד לא ראיתי, לא בתמונות ולא בציורים. התהילה הייתה שלה, היא לא הייתה זקוקה לקהל שיריע , כל גופה תקע בחצוצרות. טוב נו, לא בטוחה שכולם יצליחו לראות את זה אבל אני יכולה להישבע שכל איבריה הריעו לה. אז הלכתי למורה שלי למשחק, מוקדם בבוקר. היא כמובן לא הבינה מה אני עושה ערה בשעה כזאת ומה קרה לשנת היופי ´שתים עשרה שעות לפנים חלקות´, הן עושות חסד עם אור הזרקורים. היא לא הייתה זקוקה להסברים, לא אחרי שהביטה בתמונת התהילה, וחייכה ביאוש משועשע. היא הכירה אותי יותר מדי טוב, כך טענה לפחות "יש בך משהו, אבל את לא תופסת בו מספיק זמן, וכמה רגעים זה לא מספיק בשביל משחק. משחק- משחק זה לכל החיים". היא רואה אותי מחזיקה בעיתון בהתלהבות היסטרית מחודשת, מצקצקת בלשונה ולובשת פרצוף יודע כל יודע. כאילו הייתי חולה בתסמונת תהילה ידועה, כאילו נגנבה לי התקנה. אני, אני נשארת בשלי, תקווה מחודשת, תהילה בעיניים,ומודל בעיתון. אני הולכת חזרה הביתה עם העיתון ביד, מביטה בו ללא הרף ואז- היא עוברת לידי!! ... נעלי עקב גבוהות, צועדת על מחטים, חצאית מיני קצרצרה צמודה לשוקיה המוצקות בבטחה. בחולצה שחורה ומחשוף קליל, לא כזה שמוכר גופות. מחשוף צנוע כחשוף. משקפי שמש סולידיות, פנים נקיות מאיפור, חלקלקות כמו התוסיק של התינוק מהפרסומת של ´פמפרס´, היא בטח ישנה עשרים שעות לחסד מושלם. מושלמת. אני מרגישה את התהילה אוכלת את קיבתי ומוציאה את עיניי מחוריהן, ואז בדיוק שנראה לי שבחנתי כל חלק בגופה אני נתקלת בה והיא... היא נופלת!!! יום חדש, חמש בבוקר מסתננת עם עוד עיתון מסונן, רק שלא אתרגל למגונה. תמונה חדשה בעיתון-" נפלה ומתה. הכל על התהילה הממכרת ללבן הטהור " לא עוד תהילה בעיניים, לפחות לא בשלה. אני בטוחה שאני זו שגרמתי למותה, עם כל הקנאה הזו שאכלה אותי, לא היה סיכוי שהיתה נתקלת בי וממשיכה ללכת ככה עם העקבים והמחשוף, והתהילה בעיניים. אבל העיתון לא יודע וזה כמובן לא טוב לעתיד המקצועי שלי אם ידע אז אני שותקת בעניין או לפחות משחקת דמות שמשתיקה את האשמה, וגם זה טוב.לאחרונה אני מתאמנת הרבה במשחק המורה שלי למשחק אמרה לי שיש לי סיכוי. המורה שלי למשחק אמרה –משחק, משחק זה לכל החיים אז אני משחקת על הבמה ובבית מתאמנת, לובשת לבן ומשחקת עם המחטים.
לא כל הלבן טהור
שלג

night snow

New member
חוזרת רק עוד שבועיים, לכן...

לא אהיה כדי לבקש שוב את תגובותיכם. אז אקווה שתגיבו. סקרנית ולהוטה כהרגלי:) בוקר טוב שלג

מסתבר שלא...

המורה שלי למשחק (ז"ל) אמר תמיד ששחקן טוב הוא שחקן שיודע לקבל דמות, לחפש להזדהות איתה, לתת את כל כולו בכדי ללבוש את כל כולה ולדעת בסוף היום להשאיר אותה על הבמה, וכשההצגה יורדת מהקלעים לדעת להשאיר אצלך את שאהבת בדמות שלך ולאמץ את מה שהוציאה ממך לחיים. מצד שני המורה הזה אמר גם המון דברים שטותיים.
אני.

קסנדרה*

New member
נו שוב הבמה האהובה כ"כ ../images/Emo70.gif

נכון לא כל הלבן הוא טוהר. הטוהר יכול להימצא גם בדם הניגר מגופנו. קטע מעניין - חייבת לציין לא ירדתי עד תומו , חסר לי משהו.... אבל הרעיון יפה והכתיבה טובה. קסנדרה

טיפקס. המשך ל"לבן לא בהכרח טהור".

לפעמים אני מרגישה כאילו יש קיפוד ענק שנשען לי על הלב וכל דכאון הוא פשוט מתרווח יותר ויותר, אני חושבת שאפשר לאמר בוודאות כי היום הוא פשוט היה ב"סוטול". מגיע לי מזל טוב, היום צורפתי רישמית לשורת הניו יורקרים האמיתיים מסתבר שכל מה שצריך זה שתי ציפורניים שבורות, עוגמת נפש ברמה מינימאלית ותלונה במשטרה האפתית בעליל. ככה זה כשיש כחול בלי לבן. הקיפוד שלי כבר לא הצליח לחכות לגיחה הבאה לאמבט, ממש לא, בקושי הצלחתי להגיע לתוך מתחם הבית, אז נפלתי על השטיח בכניסה, ורק אחרי שצרחתי כמה דקות ארוכות והשכינה ההודית שלי עם הריח המזעזע של הקארי בשעות לא ברורות של היממה יצאה אלי, הבנתי שכדאי שאני קצת אסתום. יש לי בראש שני סרטים מפגרים "הרשת", או אולי "אירייזר", שני סרטים שממש לא שווים את הצפייה אבל בהחלט מתקשרים... הרגשת פעם שמישהו מנסה למחוק אותך? מפנים? כאילו האוויר שאני נושמת מעכשיו הוא בעצם טיפקס והמים שאני שותה הם טיפקס, ובאמבטיה מתרחצת בטיפקס ואפילו הבייגל עם האבוקדו - טיפקס. כבר נאמר שלא כל הלבן הוא בהכרח טהור, אפילו אם הוא בא בכתמים ולא בשורות. לפני יומיים פירמטו לי את המחשב, כל הזכרונות הבאמת חשובים נעלמו, כבר אז חשבתי שהקיפוד שלי מתהולל לו, רק היום הבנתי שהוא עוד לא עשה "על האש", ואת ההשתפדות על הלב שלי הוא דחה לכעת. מה שניסיתי לאמר מקודם זה שכייסו אותי היום. נסעתי בסאבווי לעבודה, מישהו נתקע בי ופתאום הארנק נעלם. לפרט? לשם הרחמים העצמיים אני מחוייבת לפרט: כרטיס אשראי אמריקאי+ישראלי, רשיון נהיגה אמריקאי+ישראלי, תעודת עובדת, תעודת קולג´, כרטיסי הביטוח הרפואי, תעודת זהות ישראלית (אף אחד לא מבין למה בעצם הלכתי איתה בארנק), כרטיס של הבלוקבאסטר, 200 דולר במזומן (בדיוק יצאתי מהבנק, ותיכננתי להחזיר חוב להורים) ו...שיר שנכתב עבורי... ו תמונות.... אלבום שלם אם לאמר את האמת. טיפקס, כדורי הרגעה, שום תלונות, הרי שזו אני שרציתי לאהפך לניו יורקרית מן המניין, וחוץ מזה לבן מאוד אופנתי השנה. אז בנתיים אתכסה בנוזל הלבן ואתעלם מהטעויות שהוא מכסה, ואהנה מהתדמית החדשה, רק אחכה שהקיפוד שלי יילך קיבינימאט!!! _________________ את הקטע שלך כתבת כתגובה ל"שורות", אז הנה לך המשך... מקווה שזה בסדר שאני נטפלת לשרשור שלך, פשוט מוטיב ה"לבן לא בהכרח טהור" חוזר גם פה. ואגב, למי שהקורא, הפעם המקרים לצערי מבוססים על סיפור אמיתי.
אני.

למעלה