במגזר של לילה הפטריוטית אין בעית תאגידי מים

ראובן1

New member
במגזר של לילה הפטריוטית אין בעית תאגידי מים

כי במילא רוב התושבים לא משלמים ארנונה ומים ובכל זאת הם מחוברים למים זו עבודת ערבית קלי קלות להתחבר לצנורות בשטח!

טוליפן33

New member
תאגידי המים הם רשע פשע בלתי נסבל לכו--לם

הבדיחה הרעה הזאת על חשבון כולנו ורשום ע"ש הביבי!!

דווקא לא ביבי חוקק את החוק

על תאגידי המים, הוא בכלל לא היה פעיל פוליטית ב2001.

טוליפן33

New member
נו ,אם הוא לא היה פעיל פוליטית ב 2001

מה באמת הקשר שלו מה לר"מ ולאספקת מים וישום מים כמוצר לעשיית רווח למנגנונים מחורפנים כולה מים היישום -בתקופת הביבי ,הוד מעלת הראשון לזהות.. מעניין מאוד מאוד מאוד אם הוא היה פעיל ב 2001,ממש מרתק

restored

New member
אין לו ברירה בנושא, כי בשנת 2001 הייתה ממשלת

אחדות עם העבודה. והדרך היחידה לזכות את השמאל כאן הוא להאשים רק את ביבי בנושא.

ברירה תמיד יש

אני מקווה שגם יעשו משהו בפועל. או פיקוח הדוק על חברות המים, או חזרה למצב הקודם ופיקוח הדוק על העיריות. אין ברירה אחרת. אני באופן אישי קיבלתי פעם חשבון על 1000 שקל על לא עוול בכפי.

restored

New member
פתרון יבוא בסופו של דבר

לא ייתכן שהמצב יישאר לנצח. השאלה היא אם הבעיה בבעיות חישוב של החברות או בניצול מצב שלהן.

restored

New member
אם אתה מכוון לכך שהממשלה ביודעין מנצלת לקחת

כסף, אז אני מצטער להגיד לך שאתה טועה. קודם כל בגלל שכבר מדובר ב-4 ממשלות. שנית, אפילו הציניקן (או תמים) שבי מתקשה להאמין שכל השמאלנים לא היו קופצים על דבר כזה במיוחד בממשלה הזו. שלישית, כמות האנשים שמעורבים כדי להסתיר דבר כזה צריכה להיות די גדולה, זה פשוט לא ישים.

שקר וכזב

ראשית ממשלת ברק לא החזיקה מעמד זמן רב. שנית כי נתניהו היה שר אוצר כבר אצל שרון והוא זה שקבע את המדיניות הכלכלית. שלישית כי מבחינה כלכלית אין הבדל בין קדימה לליכוד.

restored

New member
ביבי היא שר אוצר מ-2003

ושר חוץ בממשלת שרון הראשונה רק בחודשיים האחרונים שלה.

restored

New member
למה לבלבל אותך עם עובדות, נעשה פשוט

ישר נאשים את ביבי גם במורשת שהוא קיבל וזו שהותיר אחריו. כך אוסלו באשמתו ובזכות רבין. החלק הרע לביבי והחלק הטוב לרבין. חיים טובים.

טוליפן33

New member
אתם שומעים את עצמכם?? "ביבי לא אשם"???

אפשר לדעת מי ראש ממשלה פה ??? או שאספקת מים לאזרחי המדינה וצורת תימחורם השערורייתית זה לא נושא שאמור להעסיק אותו ???

restored

New member
נתחיל בכך שבמקור שיקרת בפירוש

כשאמרת שהחוק הוא של ביבי. כשאמרו לך שהחוק עבר כשהיה לא בפוליטיקה, החלטת שהאחריות שלו באופן רטרואקטיבי. אז בוא נתחיל בצורת ניתוח הדברים שלך, אתה מתלונן שאומרים "ביבי לא אשם" כשהוא ראש ממשלה ואחראי. אם היית אומר את זה מלכתחילה היית צודק במידה מסוימת. אבל בחרת לשקר. דרך אגב, בין כניסתן לפתקיד ב-2009 לסוף תפקודו כשר ב-2005 (אם אתה מתעקב להאשים אותו כשר אוצר ולא את שרון כראש ממשלה) היו 4 שנים שבהן לא שונו דברים. למה ? האם אין פה אשמה גם של אחרים ?

טוליפן33

New member
תרסן את השימוש במילה 'שקר'

לא כתבתי על שום חוק כתבתי "הפאק רשום על שמו" ואכן כך! תאגידי המים פצחו בישום הפאק התעריפי הזה בתקופת ביבי, וזה קרה וקורה לנו מול העיניים תחת כהונתו ! אני גם לא רואה שום התעסקות מצדו בנושא ..................... אבל כאמור כולה מים חחחח למה שיתעסק בטרווייה שכזאת

למעלה