במגזין גורמה של עיתון" את "יש 10 מתכונים שלי

QWER124

New member
במגזין גורמה של עיתון" את "יש 10 מתכונים שלי

קלים לחג וצילומים מרהיבים העיתון יצא היום תהנו ממני אליכם חג שמח וחתימה טובה

טליאמתי

New member
קניתי:) יש כמה מתכונים שאנסה ולפני הכל

את הלחם. אבל יש לי שאלה קטנה: בלחם תירס כתוב בירה לבנה. באיזו בירה משתמשים?

d a p h n a

New member
יש גם בחלק מחנויות הטבע

אנחנו ראינו ב"טבע קסטל" בתל אביב.

טליאמתי

New member
מצטערת על השאלות יניב אבל אם אשיג בירה נ"ג

אני רוצה להכין לכן שואלת עוד משהו שאינו ברור לי: למה הכוונה 3 כפות סויה? רוטב סויה או שבבי סויה?

טליאמתי

New member
../images/Emo6.gif על זה לא חשבתי:)

אז נשאר להשיג את הבירה. באשקלון אין למצוא.

טליאמתי

New member
תודה:) אני זקוקה למשהו זמין יותר../images/Emo13.gif

אני מניחה שהנציגות התל אביבית (שתוזעק עוד רגע), תוכל לספק לי בקבוק אחד של בירה נ"ג.

טליאמתי

New member
כי

אם תהיה התחייבות של החברה שזה נ"ג, זה יהיה פתרון טוב לכל צרכני הבירה (אני לא סובלת בירה או כל משקה חריף אחר). כל זמן שלא ראיתי וזה רק 'אמרו'... אני לא משתמשת. לא להתרגש
ככה אני. ולפני שאחשד בהיסטריה, אני ממש לא היסטרית. לגמרי לא. מעולם לא הייתי והצליאק בטח לא יתחיל את זה
מכיוון שיש כל מני הודעות בכל מני אתרים/בלוגים וכל אחד נוהג כפי הבנתו לגבי הבדיקה של המוצרים (וכך צריך להיות כמובן), החלטתי כבר בתחילת הצליאק שלי, שרק הודעה חד משמעית תהיה הבקרה שלי על מה שנכנס לי לפה בעיקר כשמדובר במוצר שהוא כל כך גלוטני אני לא לוקחת סיכון עד שאני יודעת בבטחון שהוא נקי.

d a p h n a

New member
דווקא מישהו כאן פרסם הודעה שהוא קיבל

באימייל מטעם חברת היינקן, ממש לפני שבוע או שבועיים, שהבירה שלהם מכילה 0.005% גלוטן, שזה פחות מ-20 PPM, כך שמבחינת אישור רשמי מהחברה, יש אישור. אבל אני מבינה את החששות. גם אנחנו עוד לא העזנו לנסות.

טליאמתי

New member
נכון, הזכרת לי:) ובכל זאת... לא יודעת למה, יש

לי חשש. מכיוון שמדובר בלחם, ואני אחראית גם על הלחמים של הבת ושל אמא שלי, אעדיף להשתמש כרגע בבירה נ"ג שמיועדת לנו.

d a p h n a

New member
אני לגמרי מבינה את החשש

כאמור, גם אנחנו עוד איכשהוא חוששים לנסות את זה. מצד שני, לנו יש חנות אלכוהול מטר מהבית שמוכרת חמישה סוגים שונים של בירה נטולת גלוטן, ולעומת זאת לא היינקן לא משווקת בארה"ב, אז אין לנו כרגע מי יודע מה התמודדות עם הבעיה.

למעלה