בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אחרי שיחה מאוד ארוכההההה עם מישהי, אני חוזרת. הגעתי למסקנה שזין, ילדה אחת לא תגרום לי לעזוב את הפורום הזה. ועכשיו-ה-10.8 יוצא יום שבת, וזה לא טוב לבנות דתיות. אז זה זז ל-11.8, יום ראשון. וזה כנראה יהיה מפגש מצומצם, כי.....אתן די מגעילות...איך אתן רוצות לארגן ארבעה מפגשים בו-זמנית?? בשביל מה מפגש נועד?? לגבש את הפורום!! בסוף כל ילדה תגיע למפגש אחר, וייצא שיהיו קבוצות בפורום, שהקבוצה הזאת מכירה את הבנות זאת וזאת, והקבוצה הזאת מכירה את זאת וזאת, כי, תעשו לי טובה, למה נראה לכן שכל אחת תוכל להגיע לארבעת המפגשים?? אז בואו נעשה מאמץ, ובלי ריבים (אני מבטיחה!! לירי, מה איתך??) ננסה להגיע למפגש אחד, בזמן שטוב לכולם, ובמקום שטוב לכולם. אז לפי דעתי, אם אי אפשר בעזריאלי, גם כפר-סבא הולך, וזה יושב טוב עם הבנות של המפגש בשרון...מה דעתכן??

Black Cat15

New member
חזרת!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה
ואת צודקת לגמרי לגבי המפגשים! לדעתי מה שהצעת זה רעיון מצויין
רק צריך לסגור תאריך (או שאפשר ב11.8 גם כן) ומקום סופי.

charmingirl

New member
לאאא!! ../images/Emo10.gif בבקשה לא ביום ראשון

יום ראשון אני בחיים לא יכולה!!! אני צריכה לשמור על סבא שלי כלללל יום ראשון.

NasTy GirL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

סבבה, למרות שלדעתי המפגש בעזריאלי...להמון בנות אסור להגיע. כ"ס ורעננה- אני כנראה לא אוכל להגיע, כי זה FAR FAR AWAY מהבית שלי.. אלא אם כן מישהי מראשון או הסביבה תבוא ואז אני אוכל לסוע איתה או משהו כזה. בירקון אני כנראה אוכל לבוא...

Jiglly

New member
אמממ...

קודם כל, טוב שחזרת לפורום
אני חושבת שכדאי שהמפגש יהיה בת"א. לא כולן יוכלו להגיע לאיזור השרון.. למרות שלי אין בעיה, אני חושבת שאני אוכל להגיע לשני המקומות.

Rotem Lisa

New member
ענתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo107.gif

יופי שחזרת, באמת..
אממ.. בקשר למפגשים.. אני חושבת שקודם נעשה ת´מגש בעזריאלי, בראש-השנה מפגש אחר ועוד חופש מפגש אחר.. כי ממש הגזמתן
טוף.. ברוכה-השווה, התגעגעתי

charmingirl

New member
ענתו´ש!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה השווה בייב!!!
אמ... מפגש בכפ"ס יוצא מצוין. אני כתבתי כבר הודעה בקשר של איפה אפשר לשבת אצלינו בכפ"ס. ככה שאני עוד מעט אמצא אותה ואכתוב!! אבל מה שכן, יום ראשון אני בחיים לא יכולה!!! בבקשה ביום שני!

או.קיי...

יום שני....12.8 אהמממ....צ´ולי יש לך דרך להגיע לראשון? או לירי יש לך דרך להגיע לבית דגן? כי אם כן אז תפגשו ואז נארגן איכשהו שמישהי תאסוף את שתיכן לכפר-סבא...

NasTy GirL

New member
אין לי שום בעייה להגיע לבית ../images/Emo108.gif

דג[דג]ן. צ´ולי תבוא? בטוח? וכ"ס זה בסדר אם יהיה לי איך להגיע, למרות שלדעתי פארק רעננה היה פי 5 יותר נחמד.

רעננה ../images/Emo26.gif

ממממ... מה זה רעננה זה רחוק מידי?? פחחח..
לוקחים אוטובוס מכפר סבא (או ברגל) ותוך 5-10 דקות את ברעננה.

שני.. תביני...

אין מצב שאמא שלי תתן לי להתחיל להסחב עם אוטובוסים בשתי ערים שאני אפילו לא מכירה!! ובכלל..כשרעננה מרחק שעתיים נסיעה מהבית שלי.. כ"ס זה איכשהו מסתדר, זה יותר קרוב...ואני יודעת שאמא שלי תרשה. אם בשבילך זה רבע שעה נסיעה(ובשבילנו שעתיים), למה כ"כ קשה לעשות את זה בכ"ס???

שירע

לא אמרתי שקשה לעשות שם את המפגש (כ"ס) , להפך, ממש אין לי בעיה לעשות את זה שם.. פשוט הבהרתי נקודה. זייהו. שרגע

למעלה