בלעדי
"פירות אסורים"
...

בלעדי../images/Emo70.gif "פירות אסורים"../images/Emo41.gif...

היה לי משעמם, אז הקשבתי וכתבתי את מילות השיר של הטלנובלה "פירות אסורים"! אז בלעדי כאן בפורום טלנובלה בע"מ בחסות "הכפיל של כפיר"
מילות השיר "פירות אסורים"
בקום המדינה אהבתי אותך אך כשהשמש זרחה, אתה אינך לבד אשב לי בדד עד שאראה את עיניך המשפחה לי התנכרה רק בגלל אהבה אסורה אך לא אוותר, נלחמת יותר כי אלוקים עליי שומר אה הא הא אהבה אסורה אלוקים אוהב אותי נורא אה הא הא אהבה אסורה אלוקים אוהב אותי נורא מילים ולחן: בני קייזרמן
ביצוע: דנה בלום
כל הזכויות שמורות לטלנולבה בע"מ
הכפיל של כפיר

mc megi

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני אישית חושבת שזה מתאים לטאגליינס
שפכת אותי עכשיו

charmedl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מביא טונות של באזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

anat234

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif

אני חייבת לשמוע את זה שוב

mary17

New member
../images/Emo6.gifקבל ח"ח ../images/Emo6.gifגדול...../images/Emo41.gif

תודהההההההההההההההההההההה../images/Emo98.gif

חיכיתי לזההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה