בלי מילים: הנה פרסום ראשון !!!

מצב
הנושא נעול.

כל הצילומים: ד"ר אביתר רייטר - ירושלים.

הבאת לי רעיון ענק !! אני אהיה הראשו

התכוונת שתהיה מחופה...
הראשון עלק "לציון" שיעשה את זה שמה ! בינתיים זה רק אתר בניה רבותיי ! בבקשה - שופופו על התמונה, מעשה ידי הדוד שלכם העייף מירושלים:

צחקן

New member
הם מתקדמים בטילים עלאק !!!.

הראשון עלק "לציון" שיעשה את זה שמה ! בינתיים זה רק אתר בניה רבותיי ! בבקשה - שופופו על התמונה, מעשה ידי הדוד שלכם העייף מירושלים:
הם מתקדמים בטילים עלאק !!!.
ב"ה מה יש להם ? חץ או פטריוט ? איך התחנה נבנת מהר !!! פשוט לא יאומן לפני חודשיים בקושי היתה אבן יסוד... .

וזהו כמובן בניין הכניסה הראשי-קומה

וזהו כמובן בניין הכניסה הראשי-קומה
ראשונה. צולם ביום 14.09.2003 ע"י הדוד עם כאב השיניים. יש לכם אמטיקון של ארנב שהראש שלו קשור בקשר למעלה בגלל כאב שיניים ??? איפה מוצאים דבר כזה ???

מהו הבנין הנמצא צפונית לתחנה???

מהו הבנין הנמצא צפונית לתחנה???
קניון יורשלים??

alantan

New member
שאלה של הגדרה

זו כמובן התחנה הגדולה בארץ בעיר
הגדולה בארץ. (גדולה יותר מתל-אביב מרכז ב-10 אחוז לערך). והנה מהזוית השניה:
שאלה של הגדרה
תמונות יפות מאוד, תודה על פרסומן! הכל שאלה של הגדרת גבולות עיר למדידת אוכלוסיה. נכון ששיפוטית, בירושלים חיים אפילו 25% יותר תושבים מתל-אביב, אבל זו לא חוכמה. הרי אם היו קובעים את גבולות העיר ת"א באותה מתודולוגיה, הרי שגבולות העיר ת"א היו כוללים את הערים ר"ג, גבעתיים, ב"ב, בת-ים וחולון, ואולי עוד ערי לוויין שאינם אלה פרברים של העיר ת"א כיום. מה ההבדל בין פסגת זאב לר"ג, חוץ מהגורם העירוני שבנה ומנהל אותה?

אשמח לענות: על פי נתוני הלמ"ס ומכון

שאלה של הגדרה
תמונות יפות מאוד, תודה על פרסומן! הכל שאלה של הגדרת גבולות עיר למדידת אוכלוסיה. נכון ששיפוטית, בירושלים חיים אפילו 25% יותר תושבים מתל-אביב, אבל זו לא חוכמה. הרי אם היו קובעים את גבולות העיר ת"א באותה מתודולוגיה, הרי שגבולות העיר ת"א היו כוללים את הערים ר"ג, גבעתיים, ב"ב, בת-ים וחולון, ואולי עוד ערי לוויין שאינם אלה פרברים של העיר ת"א כיום. מה ההבדל בין פסגת זאב לר"ג, חוץ מהגורם העירוני שבנה ומנהל אותה?
ירושלים נראה כי פסגת-זאב השכונה הירושלמית, גדולה יותר מרמת-גן. ודרך-אגב, על-פי קצב ההתפתחות הנוכחי וההשוואתי - מטרופולין ירושלים כבר גדול יותר מכל גוש-דן ולפיכך ניתן לקבוע מדעית כי ירושלים היא מרכז הארץ (היא גם מרכז העולם במקרה) וכי תל-אביב היא מערב הארץ אך לא אזור המרכז. כמו שתחנת סבידור היתה מאז ומעולם תחנת ת"א מרכז ולא צפון, הצפון וכו" כך ברור שירושלים וערי לווייניה היא בפועל אזור המרכז וההגדרה לגוש-דן כאזור המרכז, פשוט איננה נכונה עוד, מה גם שכל החוטים וההחלטות החשובות (לצערי שגויות לעיתים) יוצאות מאזור המרכז = ירושלים. אני מאוד מעריך את תל-אביב אך לא הייתי מסוגל לגור בה בגלל מזג האויר הלח שאינני יכול להסתגל אליו. בירושלים, החורף למשל איננו ממש חורף ובקייץ לא צריך מזגן !!!

alexUK

New member
מבחינה רוחנית

ירושלים נראה כי פסגת-זאב השכונה הירושלמית, גדולה יותר מרמת-גן. ודרך-אגב, על-פי קצב ההתפתחות הנוכחי וההשוואתי - מטרופולין ירושלים כבר גדול יותר מכל גוש-דן ולפיכך ניתן לקבוע מדעית כי ירושלים היא מרכז הארץ (היא גם מרכז העולם במקרה) וכי תל-אביב היא מערב הארץ אך לא אזור המרכז. כמו שתחנת סבידור היתה מאז ומעולם תחנת ת"א מרכז ולא צפון, הצפון וכו" כך ברור שירושלים וערי לווייניה היא בפועל אזור המרכז וההגדרה לגוש-דן כאזור המרכז, פשוט איננה נכונה עוד, מה גם שכל החוטים וההחלטות החשובות (לצערי שגויות לעיתים) יוצאות מאזור המרכז = ירושלים. אני מאוד מעריך את תל-אביב אך לא הייתי מסוגל לגור בה בגלל מזג האויר הלח שאינני יכול להסתגל אליו. בירושלים, החורף למשל איננו ממש חורף ובקייץ לא צריך מזגן !!!
מבחינה רוחנית
תל אביב הינה מרכז ולב הארץ, ויתברכו התל-אביבים ויקדשו!

אז ככה גברת טייגר:

אמרו פעם ש...
ירושלים לומדת
חיפה עובדת
תל אביב רוקדת
אז ככה גברת טייגר:
ירושלים לומדת ב...ישיבס... איזה באסה... חיפה עובדת... ועושה חיים על חשבון האחרים... תל-אביב רוקדת על...הורידים... הכל סתתתםםםם יקירתי ! בואי נחליט ש...קרית-טבעון או עומר הם מקומות מעניינים...

מצב
הנושא נעול.
למעלה