בלה בלה, בלי בלי, פיק חדש!

S.Riddle

New member
בלה בלה, בלי בלי, פיק חדש!

וקצר ביותר, איף איי מיי אד. סתם, הייתה כאן מגיפה של פאנפיקי ה"פ ואינטרא- ננט, אז אני לקחתי משו כזה שהיה לי של קארד קאפטור סאקורה, ועשיתי אחד על אותו העיקרון של ה"פ. עכשיו שתבינו, משתתפים פה כמה אנשים מהפורום, אבל ממש טיפה, אולי איזה 10. אם אתם לא פה, אז סורי, אבל זה מה יש, ככה זה נכתב, תחיו עם זה! ^-^ ^^לירון^^

S.Riddle

New member
*מקפיצה* *ללא פיצה*

*משחיזה סכין* האם אני היחידה כאן שלא מסתירה את העובדה שהיא מקפיצה הודעות? *מבט מהורהר* הו, וול...

ענק!!!!!!!!

לירון, האם היית זאת את שכתבה פיק על מה אם הארי היה בסלית´רין? ואם לא אז מי זה היה? הפיק הזה דרך אגב מיאות מששיע (שר הקסמים הבולגרי) אגב: הידעתם? לאח של לודו בגמן קוראים אוטו. תקראו גם את הפיק שלי... בבקשה... אור

fluppster

New member
חחחחחחחחחח

זה היה ממש טוב!!!!!!!!!!! יו, איך צחקתי..........
תכתבי עוד כאלה!!!!!!
חן בלק

את לגמרי שולתת!!!11

אני שמעתי חלק מהפיק בטלפון...נייהאהא. בכל מקרה, זה שולת!!1 *ממשיכה לקרא* שולת!!1 הכנסת לי את סנייפייייייייי!!! :))) את שולתת!!!!!1111 המשך המשך המשך!!! ^-^

S.tal

New member
חחחחח..., גדול!!!!

זה ממש רעיון אדיר! תמשיכי! ואם אתם תוהים מה אני עושה בבית בשעה כ"כ מוקדמת..., אז.., חזרתי היום מוקדם! כי לא התחשק לי ללמוד... בלה.., נראה לי שאני חולה... *מקיאה* טל, t@l

daniel...

New member
לא עולה יל../images/Emo10.gif

את יכולה לצרף את זה שוב????????? מישהו יכול לצרף את זה שוב???????? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז דווקא הפיק שאני הכי רוצה בכל העמוד!!!! לא יודעת מה יש באלה של לירון..... הם פשוט.....מצחיקים!!!!! דנ^אל

daniel...

New member
כמו שציפיתי!!!!!!!!!!!

מצחייייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקק רגע זה ממשיך???? ממש מצוייייייייייייייייייין!!!!!!! *גורמת ללירון להסמיק עוד קצת* באמת..........ממש מצחיק!!!!!! דנ^אל

S.Riddle

New member
*ממשיכה להסמיק נורא* ../images/Emo9.gif

וכן, אני ממשיכה את זה בזה הרגע, חכו להמשך עוד שעה או פחות אפילו...

bAlBuLa

New member
חחחחחחח....נהדר! פאנטסתיק! משגע!

גדולל!! לא הפסקתי לצחוק~! ShAnY

אה.. יפה.. דראקו וסנייפ מתאימים!

תמשיכי אותו! אני אקרא... ~מצטרפת לשאר אוהבי הסלאש~

אופס.. לא התכוונתי לכתוב את זה

כתגובה להודעה הזאת! סליחה....... אבל בקשר לפאנפיק זה. הוא יפה!!!!

mishmesh

New member
חחחחח...קורע...

ורק שניה, משתתפים פה: את, ליאת, ענבל, דניאל, אביאם, מייג´ן, אורה, ארז, אורי, שרה, טלי וחן... זה קצת יותר מ10...

למעלה