בלבו בנוגע לפתיחת חשבון אצל ברוקר -

מצב
הנושא נעול.

mcpinky

New member

ידוע לי שהעמלות הרבה יותר נמוכות (0.1% מול 0.3% של הבנק בקניה/מכירה) , אבל האם יש להם מקסימום עמלה ? כי אצלי בבנק היה מינימום 0.3% מקסימום 15 ש"ח. הברוקר לעומת זאת דיבר איתי על 0.1% ולא דיבר איתי מילה על מקסימום. שהרי אם עושים חישוב פשוט - נניח אני קונה מניות ב 4K אז 0.1% שווה ל-40 ש"ח! על פני השטח נראה כי עדיף את הבנק. קצת הסברים בבקשה

Warren Buffett

New member
אם הבנק שלך לוקח מכסימום 15 ש"ח

ידוע לי שהעמלות הרבה יותר נמוכות (0.1% מול 0.3% של הבנק בקניה/מכירה) , אבל האם יש להם מקסימום עמלה ? כי אצלי בבנק היה מינימום 0.3% מקסימום 15 ש"ח. הברוקר לעומת זאת דיבר איתי על 0.1% ולא דיבר איתי מילה על מקסימום. שהרי אם עושים חישוב פשוט - נניח אני קונה מניות ב 4K אז 0.1% שווה ל-40 ש"ח! על פני השטח נראה כי עדיף את הבנק. קצת הסברים בבקשה
אם הבנק שלך לוקח מכסימום 15 ש"ח
אז אני מעביר אליו מחר בבוקר את כל התיק שלי... כנראה שלא הבנת.

la DVD

New member
אין דבר כזה עמלת מקסימום

אין דבר כזה עמלת מקסימום
אתה כנראה מבלבל עם עמלת מינימום שברוב הבנקים היא 20-25 לפעולה

גידעון1

New member
בטוח שלא הבנת אותם נכון

אין דבר כזה עמלת מקסימום
אתה כנראה מבלבל עם עמלת מינימום שברוב הבנקים היא 20-25 לפעולה
בטוח שלא הבנת אותם נכון
גם אני מייד הייתי עובר לבנק הזה אם הוא היה נותן כאלו תנאים

מצב
הנושא נעול.
למעלה