כשאני רואה את הכוורת שבוחר לו טראמפ אני לא יודע אם לצחוק או לרחם על האמריקאים.
jackie111 Well-known member 17/11/24 #1 כשאני רואה את הכוורת שבוחר לו טראמפ אני לא יודע אם לצחוק או לרחם על האמריקאים.
Harrington Well-known member מנהל 17/11/24 #3 נכתב ע"י jackie111: כשאני רואה את הכוורת שבוחר לו טראמפ אני לא יודע אם לצחוק או לרחם על האמריקאים. לחץ כדי להרחיב... התלבטות של מפסידים מתוסכלים.
נכתב ע"י jackie111: כשאני רואה את הכוורת שבוחר לו טראמפ אני לא יודע אם לצחוק או לרחם על האמריקאים. לחץ כדי להרחיב... התלבטות של מפסידים מתוסכלים.
ח חוח האחד והיחיד Well-known member 18/11/24 #4 נכתב ע"י jackie111: כשאני רואה את הכוורת שבוחר לו טראמפ אני לא יודע אם לצחוק או לרחם על האמריקאים. לחץ כדי להרחיב... רוב הציבור האמריקאי לא חושב כמוך. תחזור למחילה שלך ללקק את הפצעים.
נכתב ע"י jackie111: כשאני רואה את הכוורת שבוחר לו טראמפ אני לא יודע אם לצחוק או לרחם על האמריקאים. לחץ כדי להרחיב... רוב הציבור האמריקאי לא חושב כמוך. תחזור למחילה שלך ללקק את הפצעים.
jackie111 Well-known member 18/11/24 #5 בעוד שנה. שנתיים מקסימום תראו בעצמכם שהמערכת השלטון שלו תקרוס. לטראמפ ולצוות של יש פתרונות מוכנים מראש לכל בעיה. הם לא בוחנים מגוון אופציות ומהן בוחרים את ההחלטה הטובה ביותר.
בעוד שנה. שנתיים מקסימום תראו בעצמכם שהמערכת השלטון שלו תקרוס. לטראמפ ולצוות של יש פתרונות מוכנים מראש לכל בעיה. הם לא בוחנים מגוון אופציות ומהן בוחרים את ההחלטה הטובה ביותר.