"בכל מקום שאני נימצא אוהבים אותי"

"בכל מקום שאני נימצא אוהבים אותי"

אחת התופעות הכי שכיחות בשוק היא שהשחקנים המצליחים ביותר הם השחקנים הכי פחות אהודים. זה נובע מן העובדה הפשוטה שהשחקנים המצליחים נמצאים, כמעט תמיד, בדיעה מנוגדת לעמדת הרוב - במיעוט. על התובנה הזאת סיפר כבר לפני עשרות שנים ג'וני הגבוה. יש אתר מעולה עבור כל מי שרוצה להוכיח עד כמה הוא בלתי אהוב ולהראות עד כמה ג'וני הגבוה צדק. לינק לאתר הזה נמצא בקוביית הלינקים שלי (צד שמאל בבלוג המדידות). כל מי שרוצה לנהל כסף חייב להיכנס לאתר הזה כל מי שרוצה שמתכנן את עתידו בתחום ניהול הכסף חייב להיכנס לאתר הזה מי שיצליח להיות בלתי אהוב (זאת אומרת יצליח להכות את השוק לאורך זמן), יפורסם בכל העולם דרך האתר הזה. האתר הזה עזר להרבה מאוד שחקנים מפורסמים להתחיל את קרן הגידור הפרטית שלהם. באתר הזה כל אחד יכול לפתוח תיק וירטואלי עם מיליון דולר ולקנות ולמכור מה שהוא רוצה. יש אמנם כמה כללים בסיסיים (צריך לקרוא עליהם), אבל זה בחינם - וכל אחד יכול לפתוח חשבון. מי שחושב על עתיד כמנהל כספים - שיתחיל לעבוד ולנהל track record פומבי דרך האתר הזה. התשואות מתפרסמות בפומבי, כולל החלוקה לענפים - הרכב התיק סודי ולא מוצג בפומבי. כל מי שפותח באתר הזה חשבון - מוזמן לספר על כך בשרשור הזה או בבלוג המדידות (אני אפתח רשומה רלבנטית בבלוג)

ספיח

New member
אפרופו קרנות גידור

כל הגורואים של קרנות הגידור בעיקר ילדי הפלא של הקרנות סופגים בשלב מאוחר יותר מכה מוחצת מהשקעה כושלת שמוחקת את קרן הגידור או רובה. אז כנראה שמי שלא אוהבים אותו בגלל שהוא מצליחן יש דברים בגו.

אפרופו שנה טובה

איך אמרו לכושר: "לא הבנתי..." ובמילים אחרות (של דוד שלי עליו הנושרים): רסט מיי קייס! חוזרת לישון, ((ת)פו(ח) (ה)דב(ש)) לילה טוב שלכם לא יודעת כלום היידי כלום

reuven102

New member
מה יהיה רפי

בקשה קטנה אתה לא מסוגל לבצע? אני בכל אופן הזמנתי בהמלצת האנליסט של החברה ממליץ גם לך

שאני אבין...

אתה הזמנת סחורה מבלי לראות ביצועי עבר אפילו של שנה אחת? שלא לדבר על יותר? על בסיס תחזית עתידית למספרים שלא מספרים לך דבר על מה הם מבוססים? וזאת בגלל שאנליסט של החברה המליץ לך? ואתה בגלל זה ממליץ גם לאחרים?

עזוב רפי, באמת שעלו מים עד נפש

אגב היו גם כמה קניות לעדכן היום, אבל מה זה כבר חשוב?? תן להם שימשיכו להעמיס פוטים נגד המגמה ושיעזבו אותנו בשקט את הכינוי שלי כבר לא יראו פה.. וזה סופי הפעם

ilanc7

New member
הגיעו מים עד גועל נפש

מאת: מעופניק האחדו 25/09/06 | 10:52 במציאות אני משתין על אנשים כמוך מאת: מעופניק האחדו 25/09/06 | 11:22 מאחל לך רק הפסדים סיימתי להחליף איתך דברים

ilanc7

New member
וזה נותן לו לגיטימציה לזה? :

מאת: מעופניק האחדו 25/09/06 | 10:52 במציאות אני משתין על אנשים כמוך מאת: מעופניק האחדו 25/09/06 | 11:22 מאחל לך רק הפסדים סיימתי להחליף איתך דברים

../images/Emo103.gif

למעלה