בכירי[בחירי] העבודה

hreuven2

New member
בכירי[בחירי] העבודה

לאחר שברק,ברעם,ביילין,שוחט,,רמון ובורג שלא מתמודדים על תפקיד שר להלן הרשימה של המתמודדים:פרס,סנה,,מתן,שמחון,רענן כהן,איציק,אלול,שירי ויצמן[זה שמחקה נחש],אלי דיין,שיטרית שמעון,גולדמן,זווילי ואולי שכחתי עוד משהו. תודו-מדובר ברשימה אפורה

ariegur

New member
רשימה

פרס, מתן וסנה - הם מצויינים. פרופסור שמעון שיטרית עשה דברים שאהבתי במשרד הדתות, לדעתי הוא 10 ! לאף מפלגה, כולל הליכוד, אין כיום מדינאי בשיעור קומתו של פרס (ואני יודע שאני חלול אידיוט וכו` וכו` אפשר לחסוך את המשפט הזה). אריה

הוא קרא את הפנינים של אריה....

והוא לא יכול להפסיק להקיא. מלווה בכאבי ראש. גם אני מעדיפה להימנע מלהתנגש כל פעם באימרות השפר של החלול. באמת בחילה. מרק?

אריה עוד משפט אחד שלך....

ובביטחון אוכל להוסיף לך את המילה אימבציל עם תעודות. שיעור קומתו של פרס?...אתה באמת לא חושב, חשבתי לרגע שתתעשת, אבל פה הבנתי שאתה לא מסוגל.

thetruth48

New member
פרס

פרס הוא כמו חלב שהחמיץ הוא כמו יין שעבר זמנו בגלל שהיה פתוח צר לי אני איש מפלגת העבודה אבל מה שפרס עשה לברק ובזמן האחרון למדינה עם עראפת מראה שהאיש איבד את הצלילות שלו. לנזוף במופז על הדברים שאמר... אחי צר לי הפעם אני לא איתך

חיננית

New member
מענין- מה אצלך זו רשימה לבנה ?

תני בבקשה שמות של אנשים שנראים לך, לא חלולים ,לא מטומטמים,לא קשי הבנה שיצילונו מהמצב הזה לדעתך. ולא אחד מכל שמות החיבה הצבעוניים שבהם את מכנה אנשים שאינם ימניים קיצוניים.מענין מי כשר בעיניך .

למעלה