בכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)

מצב
הנושא נעול.

JayZed

New member

בכורה עולמית ובלעדית לפורום! אחרי שעות של עבודה מפרכת עם קבצי .AR הלא נוחים, הנה - בבכורה עולמית - האוטובוס העירוני הטוב בעולם, בצבעי אוטובוס נסיוני של אגד! (למעוניינים לנהוג בו, בקרוב אפרסם לינק להורדה.)

JayZed

New member
שילוט קו 18, ירושלים

בכורה עולמית ובלעדית לפורום! אחרי שעות של עבודה מפרכת עם קבצי .AR הלא נוחים, הנה - בבכורה עולמית - האוטובוס העירוני הטוב בעולם, בצבעי אוטובוס נסיוני של אגד! (למעוניינים לנהוג בו, בקרוב אפרסם לינק להורדה.)
שילוט קו 18, ירושלים

fireman

New member
סחטיין על השילוב של הלוגו....

כשאביתר יראה את זה הוא כולו יזיע מהתרגשות.

כן, אגד בצבע הלילך../images/Emo13.gif

כשאביתר יראה את זה הוא כולו יזיע מהתרגשות.
כן, אגד בצבע הלילך

מה דעתכם

JayZed

New member
עומדים בפקק קטן...

עומדים בפקק קטן...
...בצומת מעצבנת ביותר.

צחקן

New member
יהיה נחמד אם שתלח לי אותו...

עומדים בפקק קטן...
...בצומת מעצבנת ביותר.
יהיה נחמד אם שתלח לי אותו...
ב"ה ואוכל להגיד לך לגבי באגים ושאר ירקות יש לי את ה BUS CITט של LONDON ששמה הרבה אטובוסים עושים םבעיות.

צחקן

New member
מעוניין ביותר ! תודה!

מעוניין ביותר ! תודה!
ב"ה אם תלמד אותי גם כן להתעסק עם AR אשמח גם אני לעזור ולהפןך את ה NL שהבת לי ל 6001 (שהוא NL בניגוד לכל ה 6XXX האחרים)

JayZed

New member
אני כבר לימדתי אותך איך...

מעוניין ביותר ! תודה!
ב"ה אם תלמד אותי גם כן להתעסק עם AR אשמח גם אני לעזור ולהפןך את ה NL שהבת לי ל 6001 (שהוא NL בניגוד לכל ה 6XXX האחרים)
...פותחים את הקבצים. כדי לצבוע רכבים מחדש, זה כל מה שאתה צריך. וה-NL הוא מאד פשוט לצביעה, כי זה מודל ישן ללא פרטים רבים. אפשר לצבוע אותו תוך שעתיים. אם אתה רוצה, צבע אותו בצבעי דן ואני אנסה לעשות לו דאשבורד נורמלי (של מאן). מין פרוייקט משותף של חברי פורום תח"ץ

צחקן

New member
אבל עם משנים טסטורה זה לא עובד!.

...פותחים את הקבצים. כדי לצבוע רכבים מחדש, זה כל מה שאתה צריך. וה-NL הוא מאד פשוט לצביעה, כי זה מודל ישן ללא פרטים רבים. אפשר לצבוע אותו תוך שעתיים. אם אתה רוצה, צבע אותו בצבעי דן ואני אנסה לעשות לו דאשבורד נורמלי (של מאן). מין פרוייקט משותף של חברי פורום תח"ץ

JayZed

New member
צחקן, אם אתה רוצה, אני אשלח לך

את הטקסטורות בפורמט BMP, מוכנים לעריכה בכל תכנת גראפיקה, וכשתשנה אותם - שלח לי ואני אשלב אותם במודל. הולך?

צחקן

New member
(ללא נושא)

את הטקסטורות בפורמט BMP, מוכנים לעריכה בכל תכנת גראפיקה, וכשתשנה אותם - שלח לי ואני אשלב אותם במודל. הולך?
(ללא נושא)
ב"ה ת'שמע יש לי דגמים להרכבה אני יכול להפריד אותם ואתה תחבר לדגםץ. אפשר?. הרי כתבתי לך בעבר, שיש לי דגמים להרכבה, האם אי אטפשר להפריד את הקבצים של הדגם ואז ליצור מוד שעשוי מכמה תמונות? .

JayZed

New member
לא, אי אפשר.

(ללא נושא)
ב"ה ת'שמע יש לי דגמים להרכבה אני יכול להפריד אותם ואתה תחבר לדגםץ. אפשר?. הרי כתבתי לך בעבר, שיש לי דגמים להרכבה, האם אי אטפשר להפריד את הקבצים של הדגם ואז ליצור מוד שעשוי מכמה תמונות? .
לא, אי אפשר.
אפשר לעבוד רק עם קבצי התקסטורות המקוריים, אין לשנות להם את הגודל ו/או את הרזולוציה. כך שתצטרך לצבוע אותם מחדש.

צחקן

New member
אתה יודע מה, הולך!.

אתה יודע מה, הולך!.
ב"ה אנימתעסק ב BMP מזה כשלוש שנים.

JayZed

New member
מבפנים...

מבפנים...
לא רואים את זה כל-כך ב-JPG הדחוס הזה, אבל שימו לב לשלט "עוצר" בעברית!

צחקן

New member
לא רואים עצור בעיברית, אבל תודה...

מבפנים...
לא רואים את זה כל-כך ב-JPG הדחוס הזה, אבל שימו לב לשלט "עוצר" בעברית!
לא רואים עצור בעיברית, אבל תודה...
ב"ה על ההשקעה! אשמנח גם B&L של מטורדן/קווים

JayZed

New member
קו 86 - תל אביב -- בת ים

קו 86 - תל אביב -- בת ים

מצב
הנושא נעול.
למעלה