שילוט קו 18, ירושליםבכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)
בכורה עולמית ובלעדית לפורום! אחרי שעות של עבודה מפרכת עם קבצי .AR הלא נוחים, הנה - בבכורה עולמית - האוטובוס העירוני הטוב בעולם, בצבעי אוטובוס נסיוני של אגד! (למעוניינים לנהוג בו, בקרוב אפרסם לינק להורדה.)
יפה יפה!שילוט קו 18, ירושלים
סחטיין על השילוב של הלוגו....בכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)
בכורה עולמית ובלעדית לפורום! אחרי שעות של עבודה מפרכת עם קבצי .AR הלא נוחים, הנה - בבכורה עולמית - האוטובוס העירוני הטוב בעולם, בצבעי אוטובוס נסיוני של אגד! (למעוניינים לנהוג בו, בקרוב אפרסם לינק להורדה.)
כן, אגד בצבע הלילךסחטיין על השילוב של הלוגו....
כשאביתר יראה את זה הוא כולו יזיע מהתרגשות.
זה ענק ! אוטובוס יפה ומעולה ללא שוםסחטיין על השילוב של הלוגו....
כשאביתר יראה את זה הוא כולו יזיע מהתרגשות.
עומדים בפקק קטן...בכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)
אוי.. אני הכי שונא להיות שמה עם...עומדים בפקק קטן...
...בצומת מעצבנת ביותר.
יהיה נחמד אם שתלח לי אותו...עומדים בפקק קטן...
...בצומת מעצבנת ביותר.
מעוניין ביותר ! תודה!בכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)
אני כבר לימדתי אותך איך...מעוניין ביותר ! תודה!
ב"ה אם תלמד אותי גם כן להתעסק עם AR אשמח גם אני לעזור ולהפןך את ה NL שהבת לי ל 6001 (שהוא NL בניגוד לכל ה 6XXX האחרים)
אבל עם משנים טסטורה זה לא עובד!.אני כבר לימדתי אותך איך...
...פותחים את הקבצים. כדי לצבוע רכבים מחדש, זה כל מה שאתה צריך. וה-NL הוא מאד פשוט לצביעה, כי זה מודל ישן ללא פרטים רבים. אפשר לצבוע אותו תוך שעתיים. אם אתה רוצה, צבע אותו בצבעי דן ואני אנסה לעשות לו דאשבורד נורמלי (של מאן). מין פרוייקט משותף של חברי פורום תח"ץ![]()
צחקן, אם אתה רוצה, אני אשלח לךאבל עם משנים טסטורה זה לא עובד!.
(ללא נושא)צחקן, אם אתה רוצה, אני אשלח לך
את הטקסטורות בפורמט BMP, מוכנים לעריכה בכל תכנת גראפיקה, וכשתשנה אותם - שלח לי ואני אשלב אותם במודל. הולך?![]()
לא, אי אפשר.(ללא נושא)
ב"ה ת'שמע יש לי דגמים להרכבה אני יכול להפריד אותם ואתה תחבר לדגםץ. אפשר?. הרי כתבתי לך בעבר, שיש לי דגמים להרכבה, האם אי אטפשר להפריד את הקבצים של הדגם ואז ליצור מוד שעשוי מכמה תמונות? .
אתה יודע מה, הולך!.צחקן, אם אתה רוצה, אני אשלח לך
את הטקסטורות בפורמט BMP, מוכנים לעריכה בכל תכנת גראפיקה, וכשתשנה אותם - שלח לי ואני אשלב אותם במודל. הולך?![]()
מבפנים...בכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)
לא רואים עצור בעיברית, אבל תודה...מבפנים...
לא רואים את זה כל-כך ב-JPG הדחוס הזה, אבל שימו לב לשלט "עוצר" בעברית!![]()
הנה - העצור בהגדלהלא רואים עצור בעיברית, אבל תודה...
ב"ה על ההשקעה! אשמנח גם B&L של מטורדן/קווים
קו 86 - תל אביב -- בת יםבכורה עולמית!!! (מוקדש לצחקן)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.