בכדי להפסיק את המסורת החדשה

my true colors

New member
בכדי להפסיק את המסורת החדשה

שהתפתחה כאן של להגיד בוקר טוב ואז להיעלם, נפתח כאן בדיון. זה נחמד לראות את כל החיוכים על הבוקר . אבל בכל זאת חורף , וקר בחוץ, ופה אני מצפה לחמימות לפחות עד הערב. אז דיון: הנושא: רגע בחיים. השאלה: מהם הרגעים הכי משמעותיים בחיים שלכם. האם אלה הפעמים הראשונות שעשיתם דבר מה, או אולי החדשים שבינהם. האם רגע בחיים הוא משמעותי בכלל? או שאנחנו מרגישים שאושר ושמחה זה קורה בתקופה. תפתחו. תתפתחו. ומי שלא ענה, מוזמן לענות על זה: אם היית עושה צעד אחד מאיפה שאתה נמצא כיום >קריירה, אהבה, הרגשה> איפה היית נמצא. >ובלי התחכמויות.. כמו "הייתי צעד אחד מהיכן שאני נמצא"> בחיוך של הבוקר, שני ומזל טוב מאוחר לשם ים היקרה

rubber duck

New member
בוקר נהדר שני ../images/Emo13.gif

רגעים משמעותיים
הרגע הכי משמעותי בחיים שלי היה ללא ספק הרגע שבו הלכתי לרופאת המשפחה שלי לפני 4 שנים בערך מאותו רגע חיי השתנו השינוי שהחל כשינוי פיזי - מחלה וכו...... הפך כיום לשינוי פנימי עמוק מאד שינוי שכל הזמן זז קדימה ומניע אותי להמשיך להשתנות התוצאה המיידית היא שהרבה יותר טוב לי
שרון
לשני על היוזמה
ו
לכולם

שבילים

New member
בוקר נפלא, שני ובעצם כולם!

קודם כל, עכשיו, צהריים וכבר לא קר ואני מרגישה מעבר לחלון חדרי את השמש הנעימה והמלטפת. רגעים משמעותיים? אמממ... קשה לי לענות תשובה מדוייקת כי היו הרבה כאלה. בכלל, אני חושבת שכל רגע בחיים הוא משמעותי. גם אם לא תמיד רואים את זה בהתחלה. אבל אם נלך על בגדול, על דברים באמת משמעותיים שעשיתי בחיים, אז מה שעולה לי בראש כרגע הוא שעזבתי את הבית של ההורים והתחלתי לחיות חיים עצמאיים. אושר ושמחה לדעתי זה עניין של החלטה. אפשר להסתכל על דבר מה בצורה פסימית. לראות רק את הרע שבו. ואז להרגיש אומללים. ואפשר לראות את הטוב שבכל דבר ואז מרגישים שמחים ומאושרים. הכל תלוי איזה משקפיים מרכיבים באותו רגע.
ומכאן, שאם הייתי עושה עוד צעד אחד, אני לא יודעת באמת באיזה מקום פיזי הייתי נמצאת היום. יכול להיות שבמקום אחר ויכול להיות שבאותו מקום שבו אני נמצאת כרגע. אבל ההרגשה שלי היתה משתנה לטובה ולו במעט. הייתי יכולה להרכיב את המשקפיים הנכונות. אלה שיראו לי את הטוב שבכל דבר. והייתי יכולה פשוט להרגיש. ולא לברוח מהרגשות וממה שהם אומרים לי. בחיוך ענק של צהריים ובחיבוק עוד יותר ענק ממני אלייך שבילים

Shandi*

New member
רגעים...../images/Emo133.gif

ואי, לא הייתי מאמינה שיהיה לי כל כך קשה לבחור איזה רגע בחיים ולהגיד - זה הרגע. יש הרבה רגעים (ארועים, ליתר דיוק, בדרך כלל זה לוקח קצת זמן) אני תמיד נותנת חשיבות לפגישות שלי עם אנשים, כי אני מאמינה שכל בן אדם שנקרה בדרכך משפיע על חייך, או אתה על חייו או שנייהם. קשה לדבר על רגעים. מתי הפכתי למי שאני היום? מתי ידעתי דבר זה או אחר? ההחלטה שלי ללמוד את מה שאני לומדת היום הייתה די רגעית, ודי צפויה להשפיע על החיים שלי. בינתיים רק לטובה

למעלה