בית ספר של מטומטמים

Tmaxsimom

New member
בית ספר של מטומטמים

עכשיו אהיתי בבית ספר (7:85)ולא היה שם אף אחד וגם הבית ספר היה סגור!!!!!! פשוט מטומטמים שנותנים לי ללמוד בבית ספר שלהם בתחושה של חוסר ודאות מוחלט!!!!!!

אויייי חרא

זה היהההההההההההה חראאאאאאאאאאאאאאא חראאאאאאא!!!!!! אני עוד רגע דופקת את הראש בקיר מרוב עצבנות לא יכולההההההה!!!!

Rap Master O

New member
מועצת נוער חלשה

4 ימים הם מדברים על שביתה וללכת להפגין מול משרד האוצר וחשבתי לעצמי, הנה סוף סוף קמים גופים שונים ומוחאים אולי החברה הישראלית לא כזו עלובה. אבל לא התלמידים חזרו בדעתם... ומי נשאר איתן-ההורים. אז פעם הבאה שההורים יגידו לכם-"לא" לגבי משהו אתם חייבים להקשיב, לפחות הם חזקים בעמדתם.

בלללעעע

New member
השביתה לא קיימת על הדף, אבל

תראו לי מישהו שיכול לומר לי שמישהו הלך לשם?... מלבד זאת- השביתה של מועצת הנוער בוטלה (לאחר הפעלת לחץ בצורה מלוכלכת לחלוטין ע"י משרד החינוך...) אולם השביתה של ועד ההורים תקפה וקיימת!

אני מסכים בהחלט

ההחלטה על ביטול השביתה התקבלה בעקבות לחץ מסיבי על יושבת הראש הארצית, תוך כדי איומים על ביטול המועצות לגמרי!!!!! ולזה קוראים דמוקרטיה?!

idanyamin

New member
נכון....

ההחלטה על ביטול השביתה נעשתה מתוך לא רק לחץ (למרות שהוא היה שם) אלא גם מתוך פחד של ביטול המועצות... ורק שתדעו שמועצות הנוער כן עשו דברים מאוד מאוד גדולים... (כגון ביטול מבחני הפסיכומטרי והורדת גיל המצביעים לרשויות המקומיות ל- 17 ולא 18.) משרד החינוך איים וצעק לכן השביתה בוטלה... מתוך ךחץ ופחד בוטלו השביתות אבל זה לא אומר שבני הנוער הפסיד הוא הרוויח מספר דברים...

Rap Master O

New member
אם ברגעי האמת לא שמים עלינו

אז עדיף להגיד שלום וללכת. ודמוקרטיה זה בולשיט, זה דמוקרטי רק שזה משמש את הפוליטיקאים. בדמוקרטיה הרוב קובע גם עם הקצת צודק-אז מה בדיוק פייר פה. ולרוב הקצת הוא זה שבאמת צודק. כי הרוב הם תמיד האהבלים אבל זה כבר משהו אחר.

idanyamin

New member
זה לא הקטע של רגעי האמת...

למועצת נוער יש את הכוח שלה ויש לה את המטרות שלה..... המטרה העיקרית שלה היו לעורר מודעות בקרב הנוער לקיצוץ הנוראי הזה.... והם הצליחו לא??? תודה שלא ידעת שזה כזה חמור לפני שמועצת נוער באה ואמרה... הי!!! אנחנו נסבול לאללה מהקיצוץ הזה... היו כ- 200 תלמידים בהפגנה ( לא כולל את המבוגרים והסטונדנטים שבאו לתמוך בנו) וזה הישג יפה אבל אם המון אנשים היו באים אז זה היה מושך תשומת לב אדירה ומודעות גדולה בציבור ובמקום חצי דקה בחדשות יהיה לנו חמש דקות כי יש לזה כוח... וז אולי אנשים יסתכלו ויגידו " מה אני פוגע בכל התלמידים האלה ועוד?" ואז יתחילו לחשוב.... וככה משנים.... לא משנים בעזרת לישון על התחת בבית כל הזמן!!!

Rap Master O

New member
אני שמעתי שביטלו את השביטה

ונשארתי בבית, אם לא היו מ בטלים את השביטה בטח היו 400 איש. חוצמזה לא מספיק להגיד: מחר שביטה תביאו 15 שקל ולהתחיל לדקלם את הבעיות ממה שהם שמעו בחדשות. קקצת רצינות, קצת מנהיגות. תעשו טובה היום הזה יצא יום של בלבול וסתם עוד חום חופש וכיף במקום מחאה.

Eyal6ist

New member
אני מסכים עם כולם...

היה כאן בלבול מטורף, היו מיליון בעיות... אבל אני תומך בגישתו של עידן שאומר כי בסה"כ כן השגנו את המטרות שהצבנו גם ללא השביתה. המטרות היו המטרות הבאות: 1. להעלות את נושא הקיצוץ בחינוך על סדר היום הצבורי. 2. לערב בני נוער בנושא. ושתי המטרות הושגו. עצם זה שאנחנו מדברים על כך כאן זה אומר שהעלנו זאת על סדר היום של בני הנוער, וזה מופיע בחדשות וכו... ומנכ"לית משרד החינוך התקשרה ליו"ר מועצת התלמידים והנוער רביד בן זאב ואמרה לה שבני הנוער יהיו מעורבים מעתה בכל הדיונים בנושא הקיצוץ. כך ששתי המטרות כן הושגו... ברצוני להגיד לכולם כי מול משרד האוצר נשארה "משמרת מחאה", שלא עוזבת את המקום וכולכם מוזמנים לבוא ולעזור להם להפגין! שלכם, אייל בן זאב

היית שם בשעה מיוחדת מאוד אז...

למה אתה מצפה? אם אתה אומר שהלכת ב- 7:85 אז תשמע...ברור שיהיה סגור

למעלה