בית הקפה שמציע תה וקרואסון ב-5,000 שקלים

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.

מזכרת יקרה🇮🇱

boriska1

Active member
בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.

מזכרת יקרה🇮🇱
לי יש עם זה שתי בעיות:
אין לי 5.000 שקל להוציא על זה
שאלה אם זה לטעמי.
אם היה לי מספיק כסף וגם היה מוצא חן עיניי, הייתי קונה

GoldenEyes

Well-known member

מזכרת יקרה🇮🇱
וואלה
תודה על המידע
כשאסע לדובאי אכנס לשם

פולגאר

Well-known member

מזכרת יקרה🇮🇱
זה משנה את התמונה, זה לא רק תה וקרואסון ב-5,000 שקלים כפי שכתבת בכותרת, אלא זה עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא. כפי שכתבתי הזהב הוא זניח. יכול להיות שספל הכסף והצלוחית יש לו ערך. ככל הנראה בית קפה יוקרתי, מחירים בערך כמו במחנה יהודה
עפ"י המחשבון שפולגאר צרף מטה (#12) הזהב שווה 7,192 ₪ שזה יותר ממה שאתה משלם עליו.

boriska1

Active member
זה משנה את התמונה, זה לא רק תה וקרואסון ב-5,000 שקלים כפי שכתבת בכותרת, אלא זה עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור.
לזהב אין משמעות, זה טוהר של 24 קרט, דהיינו זהב טהור. הוא כל כך דק... שוקל מיקרוגרמים. הוא אכיל. אף פעם לא ניסיתי , אבל הייתי בבית קפה שמוכרים קפה עם קצפת ולמעלה עלה של זהב כזה. לזכרוני סדר גודל 15 יורו.
יש בארץ קונדיטוריה, שמוכרת סופגניה עטופה בזהב כזה, מחיר 100שקל. שם הקונדיטוריה אטומזיג (שם מסובך, אולי טעיתי באיות)

פולגאר

Well-known member
לזהב אין משמעות, זה טוהר של 24 קרט, דהיינו זהב טהור. הוא כל כך דק... שוקל מיקרוגרמים. הוא אכיל. אף פעם לא ניסיתי , אבל הייתי בבית קפה שמוכרים קפה עם קצפת ולמעלה עלה של זהב כזה. לזכרוני סדר גודל 15 יורו.
יש בארץ קונדיטוריה, שמוכרת סופגניה עטופה בזהב כזה, מחיר 100שקל. שם הקונדיטוריה אטומזיג (שם מסובך, אולי טעיתי באיות)
לא נראה לי שהכוונה לזהב אכיל אלא לכלי ההגשה שלוקחים אותו הביתה.
עפ"י מחשבון הזהב, 24 קראט שווה $2638.86:

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
אה, פעם טסנו בכדור פורח בדרום הארץ (היציאה היתה מרוחמה). הטייס הבטיח בקבוק שמפניה עם עלעלי זהב אכיל לראשון שיאתר ויזהה בעל חיים. ברור לכם שהאיש שלי ואני (הפעם הדגש על אני, פשוט כי הייתי בזווית תצפית טיפה מתאימה יותר) היינו הראשונים לקלוט תנועה על הגבעות ולזהות איילות. כשנחתנו חיכתה לנו ארוחת בוקר מפוארת, אני קבלתי בקבוק שמפניה עם עלעלי זהב אכיל בתוכו, וברור לכם שמיד פתחתי אותו וחילקתי לכל משתתפי החוויה.
א. זוהיתה שמפניה צהבהבה, לא וורודה.
ב. אנחנו לא בדיוק נמנים על שותי השמפניה, כך שאינני יכולה לספר לכם אם הטעם הושפע מהזהב.
ג. זאת אומרת שאולי היכן שהוא בגוף שלי (לא בשיניים) מסתתרים משקעים מוזהבים?

משתפרת1

Well-known member

מזכרת יקרה🇮🇱
שיחליפו את התה בקפה (משובח), ואז אשקול.

lemner40

Well-known member

מזכרת יקרה🇮🇱
שאר התפריט רגיל ונורמלי
ארוחת בוקר עולה 49 שח
צריך לזכור ש31 גרם זהב עולה היום 9600 שח

למעלה