לי יש עם זה שתי בעיות:בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה
זהב שם כמו זבל, למה הם שוטחים את התיירים?לי יש עם זה שתי בעיות:
אין לי 5.000 שקל להוציא על זה
שאלה אם זה לטעמי.
אם היה לי מספיק כסף וגם היה מוצא חן עיניי, הייתי קונה
וואלהבית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה
זה משנה את התמונה, זה לא רק תה וקרואסון ב-5,000 שקלים כפי שכתבת בכותרת, אלא זה עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור.בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה
זה בעצם חנות למכירת זהב שמכבדים את אורחיהם בקרואסון ותהזה משנה את התמונה, זה לא רק תה וקרואסון ב-5,000 שקלים כפי שכתבת בכותרת, אלא זה עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור.
לא. כפי שכתבתי הזהב הוא זניח. יכול להיות שספל הכסף והצלוחית יש לו ערך. ככל הנראה בית קפה יוקרתי, מחירים בערך כמו במחנה יהודהזה בעצם חנות למכירת זהב שמכבדים את אורחיהם בקרואסון ותה
עפ"י המחשבון שפולגאר צרף מטה (#12) הזהב שווה 7,192 ₪ שזה יותר ממה שאתה משלם עליו.לא. כפי שכתבתי הזהב הוא זניח. יכול להיות שספל הכסף והצלוחית יש לו ערך. ככל הנראה בית קפה יוקרתי, מחירים בערך כמו במחנה יהודה
Boho-x Restaurant
qr.boho-x.com
עפ"י המחשבון שפולגאר צרף מטה (#12) הזהב שווה 7,192 ₪ שזה יותר ממה שאתה ל
לזהב אין משמעות, זה טוהר של 24 קרט, דהיינו זהב טהור. הוא כל כך דק... שוקל מיקרוגרמים. הוא אכיל. אף פעם לא ניסיתי , אבל הייתי בבית קפה שמוכרים קפה עם קצפת ולמעלה עלה של זהב כזה. לזכרוני סדר גודל 15 יורו.זה משנה את התמונה, זה לא רק תה וקרואסון ב-5,000 שקלים כפי שכתבת בכותרת, אלא זה עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור.
לא נראה לי שהכוונה לזהב אכיל אלא לכלי ההגשה שלוקחים אותו הביתה.לזהב אין משמעות, זה טוהר של 24 קרט, דהיינו זהב טהור. הוא כל כך דק... שוקל מיקרוגרמים. הוא אכיל. אף פעם לא ניסיתי , אבל הייתי בבית קפה שמוכרים קפה עם קצפת ולמעלה עלה של זהב כזה. לזכרוני סדר גודל 15 יורו.
יש בארץ קונדיטוריה, שמוכרת סופגניה עטופה בזהב כזה, מחיר 100שקל. שם הקונדיטוריה אטומזיג (שם מסובך, אולי טעיתי באיות)
אה, פעם טסנו בכדור פורח בדרום הארץ (היציאה היתה מרוחמה). הטייס הבטיח בקבוק שמפניה עם עלעלי זהב אכיל לראשון שיאתר ויזהה בעל חיים. ברור לכם שהאיש שלי ואני (הפעם הדגש על אני, פשוט כי הייתי בזווית תצפית טיפה מתאימה יותר) היינו הראשונים לקלוט תנועה על הגבעות ולזהות איילות. כשנחתנו חיכתה לנו ארוחת בוקר מפוארת, אני קבלתי בקבוק שמפניה עם עלעלי זהב אכיל בתוכו, וברור לכם שמיד פתחתי אותו וחילקתי לכל משתתפי החוויה.לזהב אין משמעות, זה טוהר של 24 קרט, דהיינו זהב טהור. הוא כל כך דק... שוקל מיקרוגרמים. הוא אכיל. אף פעם לא ניסיתי , אבל הייתי בבית קפה שמוכרים קפה עם קצפת ולמעלה עלה של זהב כזה. לזכרוני סדר גודל 15 יורו.
יש בארץ קונדיטוריה, שמוכרת סופגניה עטופה בזהב כזה, מחיר 100שקל. שם הקונדיטוריה אטומזיג (שם מסובך, אולי טעיתי באיות)
זהב קראט זה לא משקלזה משנה את התמונה, זה לא רק תה וקרואסון ב-5,000 שקלים כפי שכתבת בכותרת, אלא זה עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור.
צודק, טעות שלי.זהב קראט זה לא משקל
אלא ניקיון.
אתה לא יודע כמה הוא שוקללפי הקראט
שיחליפו את התה בקפה (משובח), ואז אשקול.בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה
משתפרתתתת יש תה משובח יותר מקפה משובח.שיחליפו את התה בקפה (משובח), ואז אשקול.
'צטערת, אני לא פרסיה וגם לא רוסיה. תה לא בבית ספרי.משתפרתתתת יש תה משובח יותר מקפה משובח.
השכחת את כל ארצות המלכה?'צטערת, אני לא פרסיה וגם לא רוסיה. תה לא בבית ספרי.
שאר התפריט רגיל ונורמליבית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.