מעדן
אני לקחת טבעות פילה עגל וטבלתי אותם במרינדה של צ'ילי מתוק וטיפה מהחריף יחד עם סויה וכפית של מייפל . סידרתי בתבנית לקט של קוסקוס של סנפרוסט הוספתי פלפלים ופלפל צ'ילי יבש ואת הכל הטבעתי בחצי בקבוק של ויסקי משובח שהיה לי בבית , אחרי בישול קצר של 30 דקות בתנור בעוצמה גבוהה הוצאתי נתתי ערבוב וטיבלתי בכמון בפפריקה וכמובן בעלי דפנה שאני מאוד אוהבת . עצה שלי להגשה : הר של קוסקוס מעליו התבשיל (שאגב אפשר גם להכין אותו על הגז ) ומעל הכל עלים של פטרוזילה קצוצה בקיצור מעדן