מצטרף לשאלהבירור לגבי מוניות שירות
שלום רב, אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על מוניות שירות בערב/יום שבת שעוברות בכביש 44 (רמלה-יפו) שבו נוסעים הקווים 201, 461 וכו'... מחירים, תדירות... תודה לכל העוזר.
תשובהמצטרף לשאלה![]()
זה ממש פה ליד הבית, וזה יכול להיות מידע מאוד שימושי![]()
יש לציין שמדובר כמובן בחאפריםתשובה![]()
מוניות שירות משעות המוגדמות של הבוקר (8-9) ועד השעות המאוחרות של הליילה (1-2) יש מוניות מרמלה ומלוד אך לפעמים הן יוצאות מלאות בנוסעים ואין אפשרות לעלות למונית. המוניות מגיעות הכי רחוק עד לתחילת רחוב הר ציון בת"א שליד בית פמורמה וליד הכלא, ואז ממשיכות לתחנה מרכזית הישנה ואז לחדשה. יש מוניות שפונות ישר בצומת חולון ימינה לצומת הולץ ואז משם לתחנה מרכזית, המחיר מלוד-תל אביב הוא 13 ש"ח בימי שבת ושיש, דרך הגב בימי שישי המוניות מתל אביב לרמה-לוד עובדות עד הבוקר
גם מוניות 66 ו 51 מפתח תקווהיש לציין שמדובר כמובן בחאפרים
אלו מוניות לא חוקיות שבשאר ימי השבוע פשוט לוקחות את הפרנסה מנהגי אגד ודן ואף אחד במשרד התחבורה לא עושה כלום בנידון. אם רק אגד היו נוסעים בשבת היה אפשר לחסל אותן, אבל שוב הממשלה כמובן. אני אישית מחרים מסיבה זו את כל המוניות הלא חוקיות וכבר קרו כמה פעמים שהעדפתי לחכות עוד עשר דקות לאוטובוס חוקי ולא לנסוע עם חאפר. בין היתר חיכיתי גם בצומת צריפין, שם אותם חאפרים מרמלה ולוד חוגגים בכל יום שישי. נכון, אמנם אני חייל ואני נוסע חינם באוטובוסים, אך גם באזרחות החרמתי את מאות (ואני לא מגזים!) החאפרים שיש באיזור מגורי בצפון ונסעתי אך ורק עם אגד. ושלא יהיה שום ספק, אין לי שום קשר לאגד ודן מלבד חיבתי אליהם בגלל התחביב שלי. באיזור המרכז מוניות השירות החוקיות היחידות הן בקווים 4 ו-5 בתל אביב, בראשל"צ ובקווי ת"א-נתניה. כל היתר הם חאפרים!
לדעתי אתה טועהגם מוניות 66 ו 51 מפתח תקווה
אבל יש להם אישור ממשרד התחבורהלדעתי אתה טועה
51 ו-66 הם חאפרים שלוקחים את הפרנסה לנהגי דן. כך גם החאפרים של קו 16 שחלקם אפילו לא עובדים עם מונית אלא סתם עם פורד טרנזיט לבנה. הנהגים האלה גם העזו ברוב חוצפתם לעתור לבג"צ נגד קו המיניבוסים החדש והחוקי של דן, קו 16א שנוסע במסלול האהוב עליהם. העתירה האבסורדית הזאת מעכבת עכשיו את פתיחת הקו. אני מקווה מאוד שפתיחת הקו הזה תביא לחיסולם, או לפחות לצימצום פעילותם של החאפרים בקו 16.
בכלל, השאלה נראית לי מגוחכתיש לציין שמדובר כמובן בחאפרים
אלו מוניות לא חוקיות שבשאר ימי השבוע פשוט לוקחות את הפרנסה מנהגי אגד ודן ואף אחד במשרד התחבורה לא עושה כלום בנידון. אם רק אגד היו נוסעים בשבת היה אפשר לחסל אותן, אבל שוב הממשלה כמובן. אני אישית מחרים מסיבה זו את כל המוניות הלא חוקיות וכבר קרו כמה פעמים שהעדפתי לחכות עוד עשר דקות לאוטובוס חוקי ולא לנסוע עם חאפר. בין היתר חיכיתי גם בצומת צריפין, שם אותם חאפרים מרמלה ולוד חוגגים בכל יום שישי. נכון, אמנם אני חייל ואני נוסע חינם באוטובוסים, אך גם באזרחות החרמתי את מאות (ואני לא מגזים!) החאפרים שיש באיזור מגורי בצפון ונסעתי אך ורק עם אגד. ושלא יהיה שום ספק, אין לי שום קשר לאגד ודן מלבד חיבתי אליהם בגלל התחביב שלי. באיזור המרכז מוניות השירות החוקיות היחידות הן בקווים 4 ו-5 בתל אביב, בראשל"צ ובקווי ת"א-נתניה. כל היתר הם חאפרים!
אבל מה לעשות שבשבת אין אוטובוסים...בכלל, השאלה נראית לי מגוחכת
הרי ידוע לכולם שמדובר בפורעי חוק ועדיין ממשיכים בכל שבוע לשאול את אותה שאלה רק בווריאציה של איזור אחר בארץ (האם יש מוניות שירות ליד הבית שלי ובאיזה שעות/תדירות/מחירים). חברים, תתעוררו! אלו עבריינים, שנוסעים כמו משוגעים, אין להם שעות מסודרות (למה שיהיה להם? מיהם בכלל???) והכי טוב לא להתקרב אליהם. סעו ברכבת או באוטובוס ואולי ביום מן הימים נזכה לתח"צ גם בשבת ולא נצטרך את שירותם "האדיב" של מוניות "השירות"... אבל זה כבר דיון אחר.
הלוואי ויכולתי לענות על זהאבל מה לעשות שבשבת אין אוטובוסים...
אני מעולם לא נסעתי במוניות שירות בימי חול, אבל כשאני צריך ליסוע בערב שבת זו בעייה... גם בשבתות נמנעתי מכך, אבל היום למשל אני חייב להגיע לתל אביב וכסף למונית רגילה אין לי![]()
חברה, יש גם מוניות שירות חוקייםבכלל, השאלה נראית לי מגוחכת
הרי ידוע לכולם שמדובר בפורעי חוק ועדיין ממשיכים בכל שבוע לשאול את אותה שאלה רק בווריאציה של איזור אחר בארץ (האם יש מוניות שירות ליד הבית שלי ובאיזה שעות/תדירות/מחירים). חברים, תתעוררו! אלו עבריינים, שנוסעים כמו משוגעים, אין להם שעות מסודרות (למה שיהיה להם? מיהם בכלל???) והכי טוב לא להתקרב אליהם. סעו ברכבת או באוטובוס ואולי ביום מן הימים נזכה לתח"צ גם בשבת ולא נצטרך את שירותם "האדיב" של מוניות "השירות"... אבל זה כבר דיון אחר.
אלו חאפרים ואל תתבלבל!חברה, יש גם מוניות שירות חוקיים
מעיון בשרשור הזה מתקבל הרושם שכל נהגי המוניות הם חאפרים, וזה לא כך. יש הרבה קוי טרנזיט חוקיים, (עם מספר רישיון ירוק למעלה) המוניות יוצאות מרחוב צמח דוד בתל אביב, והן חוקיות למהדרין. רק שיש ערים שאליהן לא נוסעות מוניות, כמו כפר סבא, רעננה, הוד השרון, ראש העין, וכו'. אז צריך להפעיל לחץ על משרד התחבורה, ועל חברות המוניות להפעיל קו כזה. וכיוון שהפעלת הקוים זה עניין של היצע וביקוש, צריך להראות שיש ביקוש להפעיל קוים, במיוחד בערב שבת, בשבת, ובשעות מאוחרות (אחרי 23:30 בלילה).
נכון שמדובר בחאפרים...יש לציין שמדובר כמובן בחאפרים
תשובה![]()
מוניות שירות משעות המוגדמות של הבוקר (8-9) ועד השעות המאוחרות של הליילה (1-2) יש מוניות מרמלה ומלוד אך לפעמים הן יוצאות מלאות בנוסעים ואין אפשרות לעלות למונית. המוניות מגיעות הכי רחוק עד לתחילת רחוב הר ציון בת"א שליד בית פמורמה וליד הכלא, ואז ממשיכות לתחנה מרכזית הישנה ואז לחדשה. יש מוניות שפונות ישר בצומת חולון ימינה לצומת הולץ ואז משם לתחנה מרכזית, המחיר מלוד-תל אביב הוא 13 ש"ח בימי שבת ושיש, דרך הגב בימי שישי המוניות מתל אביב לרמה-לוד עובדות עד הבוקר
מוניות השירות עוברות מאיפה שנוח להןעל התשובה, ועוד בירורון קטן:![]()
מאיפה יוצאות מוניות השירות מתל אביב לכיוון לוד / רמלה, והאם הן עוברות דרך אזורולא כתבת מה התדירות בה מגיעות המוניות...![]()
![]()
תקווה, לא תקווימוניות השירות עוברות מאיפה שנוח להן
בעיקרון הן יוצאות ממתחם התחנה המרכזית החדשה בת"א והן עוברות איפה שנוח להן - על הכביש הראשי! תדירות? הצחקתם אותי... הם יוצאים כשנוח להם - כשהם מתמלאים ועשו את הקופה שלהם. אף אחד לא מבטיח שהמונית תגיע ויהיה מקום גם לך. אף אחד לא מבטיח שהיא גם תגיע.... תקווי שיהיו נוסעים (כדי שתצא לדרך), אבל לא מלא לגמרי (כדי שיהיה לך מקום).
תקווה, לא תקווי![]()
הם וואחד חאפריםזה לא חאפרים !!!![]()
![]()
גם בקו 51 וגם בקוי תל אביב לוד אלו לא חאפרים !!! כל המוניות עם רישיון ציבורי כמובן ! אלו פשוט נהגים מבית מוניות אדר לוד ששישי שבת עובדים ללא הפסקה ! וזה לא חאפרים !!!!, חאפרים יש הרבה במוניות קו 16 שבתל אביב.
ממש לא !!!הם וואחד חאפרים![]()
למוניות שנוסעות בין ת"א ללוד יש אמנם רשיון למונית אך אין להן רשיון קו. מותר להם לעבוד רק כמוניות ספיישל. כשהן עובדות כמוניות שירות (וזה מה שהם עושים כל הזמן) זו עבירה על החוק. עד כמה שידוע לי, כך זה גם בקווים 51 ו-66 רק ששם דן מצליחים להילחם בהם בגלל התדירות הגבוהה של הקווים האלה. בקטע ת"א-לוד החאפרים חוגגים בגלל שקו 461 יוצא רק כל 20 דקות וגם אז בשעות מסוימות הוא מלא עד אפס מקום. אגד פשוט חייבים לתגבר את הקו הזה לפחות בשעות העומס ולהוציא אוטובוס כל 10 דקות לכל היותר. כך הם יוכלו להילחם גם בסופרבוס וגם בחאפרים!
אבל הם לא חוקיים!ממש לא !!!
יש להם תחנת שירות שפתוחה כימעט כל הזמן ! בזמן נסיע אפילו בשבת אפשר לקחת אפילו קבלה על נסיעה !!!!!! אז אלו ממש לא חאפרים !!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.