בירור לגבי מודם סלולרי.

בירור לגבי מודם סלולרי.

ברצוני לקנות בזמן הקרוב מודם סלולרי, ושאלתי לקהל הקוראים שיש להם מושגים בעניין, על מה הם הכי ממליצים. אז כך: חברת פאלאפון נותנים 10 ג`יגה במחיר של 139 שקלים לחודש (אולי 10 ש"ח פחות, וכמובן בהתחייבות, וכך בכל החברות.) סלקום, גלישה ללא הגבלה. במחיר של 129 לחודש. אורנג`, 5 גי`גה באזור 85 ש"ח ו- 20 גי`גה באזור 139 שקלים. עוד הצעה שקיבלתי מחנות מסויימת, לקנות את המודם במחיר של 420 ש"ח, ואז כל חודש להטעין מחדש-וכך בעצם אני לא מחויב כלום לאף חברה, או לקנות מודם ב 520 ש"ח ושוב להטעין כל חודש. שאלתי היא על מה הכי מומלץ, אני מעדיף עם אופצייה לצפייה בסרטים, וכן הורדות, אם יש לכם מידע שיוכל לעזור לי, כי אני לא יודע את מי לשאול... אשמח אם תשלחו לי מסר, או שתכתבו כאן. בתודה מראש.

i c u 2

New member
לא קשור לפורום

בכל זאת, האם אתה באמת בטוח שאתה צריך מודם סלולרי? אתה איש עסקים שמסתובב כל היום בחוץ ובכל מקום אתה צריך אינטרנט? לא עדיף לעשות אינטרנט קבוע בבית? יותר זול וללא הגבלה. אתה מבין את המשמעות של הגבלת הורדות, נכון? כל מייל שיורד לך למחשב מוריד לך מהנפח. העלות אחרי שאתה עובר את החבילה יקרה לאללה. אחרי שעברנו את כל השלבים, מגיעים לעניינים.. לפי מה שאתה אומר כאן בסלקום הכי זול וגם ללא הגבלה ככה שלא באמת יש לך התלבטות.

למעלה