בירור לגבי אוסף מטבעות שיש לי...

בירור לגבי אוסף מטבעות שיש לי...

שלום, קיבלתי ב"מתנה" מאבא שלי אוסף כלשהו של מטבעות ישנים. עשיתי רישום של מה שיש שם ואני רוצה לדעת אם יש כיום ערך כלשהו למטבעות ישנים. במיוחד לאספנים שבינינו... מדובר באוסף של מטבעות ישראליים בני 1, 5, 10 אגורות (ישנים וחדשים) משנת תש"ל ועד תשמ"א מכל מיני סוגים. יש גם מטבע אחד של 5 פני (אליזבת השנייה 1991) אם זה מעניין מישהו. אני מעוניין למכור את המטבעות לכל המרבה במחיר. מישהו מעוניין? מישהו יודע איפה אפשר למצוא אספנים שיתעניינו במטבעות ? תודה.

אתה יכול לבדוק באתר קולקט יש שם מחירון: http://www.collect.co.il/content.aspx?id=91 מהתיאור שלך נשמע שיש לך מטבעות נפוצים למדי שאפשר להשיג על משקל, 5-10 ש"ח לקילו. כמו כן, מטבע של 5 פני בריטי מהתקופה הנוכחית (כלומר, נמצא כרגע במחזור בבריטניה) שווה בדיוק 5 פני בריטי (בערך חצי ש"ח) ולא יותר.

אוקיי

אני לא יודע מה הערכים של כל המטבעות וכמה הם נפוצים בשוק...חחח אבל תודה

אהלן!../images/Emo53.gif

קיבלתי במתנה אוסף של שטרות ומטבעות ישנים מהארץ ומחו"ל ואני מעוניינת למכור אותו וזקוקה לעזרתכם בהערכת שווי. אם יש מישהו שמבין בעניין הזה שבבקשה ישאיר לי דרך ליצור קשר במסרים (איסיקיו או מסנג'ר) תודה מראש

teapoter

New member
גם את מוזמנת לפנות גם לקולקט.

הכתובת שלש קומות למעלה

fox19991

New member
יש לי אוסף מטבעות ישראליות של מעלה מ-2000

יש לי הרבה מטבעות ישראליות פרוטות,אגורות,שקלים,לירות אם מישהו מעונין לקנות אנא שלח לי הודעה פה או לאימייל שלי- [email protected]

למעלה