ביקשתם סטטיסטיקות אז בבקשה

ק ו נ ד ה

New member
ביקשתם סטטיסטיקות אז בבקשה

מאמר על תקיפות כלבים במדינות אירופה. http://usuarios.lycos.es/federacioni/ingles6.html אני מחכה לשמוע מכמה חבר'ה כאן, כמו SAM, שטוענים שבמדינות אירופה מתנהגים אחרת והפיטבול הוא האשם.

ק ו נ ד ה

New member
ועוד אחת

מי יציל את הילדים שאלתם? בטוח לא הלברדור. מקרה שפורסם במעריב לא מזמן. אולי נפסיק לגדל לברדורים גם?

ק ו נ ד ה

New member
תקיפה נוספת

האם הסיבה שדני תקף מוריד מחומרת המקרה??? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042830,00.html האם זה עושה אותו כלב מסוכן???

ק ו נ ד ה

New member
מאמר שנערך באוניברסיטת פרמה

המאמר מדבר על כך שרועה גרמני הוא הגזע הכי מסוכן בעולם, סטטיסטית ומעשית. עם זאת זה גם הגזע הכי פופולרי בעולם.

אם תמשיך להביא מאמרים כאלה

תשכנע את כולם כאן להתרחק בכלל מכלבים ולזרוק את מה שיש לנו בבית לרחוב.

ק ו נ ד ה

New member
זה לא הרעיון

הרעיון הוא ללמד אנשים איך להתנהג עם כלבים ואיך לחנך אותם. אנשים צריכים להבין שכלב זו אחריות וצריך לדעת לחנך אותו.

Fat Custom

New member
צריך "לתקוף" את הנושא מזוית

אחרת. בנוסף לרשיון שיש לכלב מהרשות המקומית, להנהיג "רשיון" (בדומה לרשיון נהיגה) עבור בעל הכלב. אולי אפילו להעביר קורסי חובה למי שרוצה לקבל רשיון לגידול כלבים. נשמע הזוי? לא כל כך.

kitsi666

New member
אוי ואבוי אם זה מה שאנשים מבינים

מהמאמרים האלו! אני לא חושבת שאדם אינטיליגנט יזרוק את הכלב שלו בגלל מאמר. כמו שקונדה טוען,הכל תלוי באיך מחנכים ואיך מתנהגים לכלב. אני יודעת שאם הכלב שלי היה מגיע לידיים הלא נכונות היום הוא היה יכול להיות כלב מאוד מסוכן או כלב מאוד אומלל ששומר על מחסנים.אבל, כפי שרואים בתמונה, הכלב הוא גדול ונראה "אימתני" ומצד שני הוא כלב עדין,מקסים ומלא אהבה (ואבנר יכול להעיד על כך
).

ohari

New member
לשכנע את כולם? בטוח שלא

אבל אנשים כן צריכים להבין שכלב הוא חיה בעל פוטנציאל גבוהה להסבת נזק גופני, כל כלב. הלסתות של כלבים נועדו להרוג בעלי חיים ולקרוע בשר חי מהעצם ולכן כל כלב יכול לגרום לפגיעה חמורה בבני אדם, בייחוד בילדים. העובדה הזאת מצטרפת לעובדה שלמרות 17000 שנים של חיים משותפים אנחנו עדיין לא קרובים להבין את התנהגות הכלב במלואה ולכן בשבילנו כל כלב הוא בלתי צפוי ויש להתיחס לכך בהתאם. האמונה של אנשים שבגלל שיש להם לברדור או גולדן או כלב אחר אז הם וילדיהם בטוחים לחלוטין היא טיפשית וגורמת לפציעות ולמוות. למרות שבעיתון מדווחים רק על סיפורים פיקנטיים אני יכול לומר בוודאות שכל יום ננשכים ילדים וחלקם אף מגיעים לבתי חולים. הנושכים הם כלבים מכל הסוגים והגדלים והמשותף לרוב הנשיכות האלו הוא חוסר הבנה של הננשך ומשפחתו. רוב המקרים האלה היו יכולים להימנע בקלות אם אנשים היו מבינים שלכל כלב יש נקודה שבה הוא הופך מחיית מחמד לזאב. לפעמים בעקבות הצקה של ילד, לפעמים בגלל פחד, ועוד ועוד סיבות. מי שלא מסוגל להפנים את זה עדיף לטובתו ולטובת בני משפחתו שלא יגדל כלב, זה יחסוך לו הרבה עוגמת נפש ואולי אף םגיעה גופנית. לי אישית לא איכפת אם סטטיסטיקות כאלה ימנעו מאנשים לגדל כלב. דעתי היא שגם ככה יש יותר מדי אנשים שמגדלים כלב מבלי שיהיו ראוים לכך ואם אותם אנשים יחליטו לא לקחת כלב בעקבות סטטיסטיקות כאלה הרווח כולו של הכלבים.

s a n t a n a

New member
אני ממש אוהב רועה גרמני

וזה גם כנראה יהיה הכלב הבא שלי, הרעוה הגרמני לא כלב נאמן וידידותי לבני האדם? לפי מה שהבנתי רק בטריטוריה שלו הוא תוקפני... תראה, אני נחשב דיי טוב באנגלית אבל לא עד כדי כך! אתה מוכן חהסביר לי בקצרה למה הרועה הגרמני הוא הכלב הכי נסוכן בעולם? אוי שיט השתחצנתי... שונא שוויצרים.. לא נורא תסלחו לי הפעם.

למעלה