ביקושי שיא לרכבת ישראל בחול המועד

• פותח הנושא ees
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

קובי לו

New member
בלי התחכמויות בבקשה

כמה שאתה טועה
התנהגות על פי הגדרתה אינה רק מאפיין חיצוני אלא דרך ועם יצא לך לעבוד בחברת הייטק יווכח לך שהדרכים הם לא דרכים והם לא פחות ליכלוך מהצעקות ברכבת רק מה גניבה \פרחצה באמצעות מחשב נחשבת להרבה יותר משום שהיא סה"כ מזוהה עם משהו "יוקרתי" אבל למעשה נעשתה אותה עבירה .
בלי התחכמויות בבקשה
אני מדבר על מי שצועק ברחוב, על מי שמלכלך קרון רכבת או אוטובוס כשהוא נוסע בו, אני מדבר על מי שרב בתור לקולנוע או מי שהולך מכות עם מבוגרים אחרים ברחוב. בקיצור את כל העבירות וההתנהגויות שאדם נורמלי יגדיר אותם כאלימות או ברבריות או ערסוותיות. נדיר מאוד למצא אנשי היי טק כאלו. בתור איש שחי פה במדינה 39 שנים וגם עובד בתחום המחשבים קרוב ל-20 שנה. בשוק או בקרב פועלים פשוטים או בקרב נהגי מוניות הרבה יותר נפוץ להתקל בהתנהגויות שכאלו. התנהגויות המצביעות על חוסר חינוך נאות. חוסר השכלה ו/או חוסר חינוך.

אורי404

New member
זה נכון שיש אצל סוג האנשים שציינת,

בלי התחכמויות בבקשה
אני מדבר על מי שצועק ברחוב, על מי שמלכלך קרון רכבת או אוטובוס כשהוא נוסע בו, אני מדבר על מי שרב בתור לקולנוע או מי שהולך מכות עם מבוגרים אחרים ברחוב. בקיצור את כל העבירות וההתנהגויות שאדם נורמלי יגדיר אותם כאלימות או ברבריות או ערסוותיות. נדיר מאוד למצא אנשי היי טק כאלו. בתור איש שחי פה במדינה 39 שנים וגם עובד בתחום המחשבים קרוב ל-20 שנה. בשוק או בקרב פועלים פשוטים או בקרב נהגי מוניות הרבה יותר נפוץ להתקל בהתנהגויות שכאלו. התנהגויות המצביעות על חוסר חינוך נאות. חוסר השכלה ו/או חוסר חינוך.
אבל, האמן לי שיש גם אנשים שעוסקים במקצועות, בהם יש דרישה להשכלה גבוהה, ושהם עדיין לא מתנהגים כבני אדם. ניתן לראות זאת למשל בסופרמרקטים הגדולים, בהם יש אנשים אשר מזלזלים בעובדים השונים (הפשוטים) של הסופר, ופותחים עליהם את הפה. כדי להתנהג כבן אדם, לא צריך השכלה, אלא חינוך להתנהג כבן אדם. חינוך שצריך לצאת בראש ובראשונה מהבית.

צחקן3

New member
אמת. ../images/Emo45.gif

אבל, האמן לי שיש גם אנשים שעוסקים במקצועות, בהם יש דרישה להשכלה גבוהה, ושהם עדיין לא מתנהגים כבני אדם. ניתן לראות זאת למשל בסופרמרקטים הגדולים, בהם יש אנשים אשר מזלזלים בעובדים השונים (הפשוטים) של הסופר, ופותחים עליהם את הפה. כדי להתנהג כבן אדם, לא צריך השכלה, אלא חינוך להתנהג כבן אדם. חינוך שצריך לצאת בראש ובראשונה מהבית.
אמת.

OMER G17

New member
צודק מאה אחוז...איןל לך שום סיבה

לא נעים לי לאמר זאת,
אבל אם בתי משפט יתחילו להוציא להורג על כל שטות שניה, וחלק אחר יוגלה מהמדינה, אני פשוט אהיה מאושר. יש בעם ישראל כ-20%, ואני ממש לא מתכוון לערבים, הולכי על שניים שהמלה חרא היא מחמאה אדירה להם. חרא וזבל הם יהיו אם ישתפרו פי 77. מצטער, אבל לא רק ממראה הרכבות היום (וראיתי זאת במו עיני) ומהתנהגות חלקם בכביש או בתור לקולנוע או בחוף הים, אלא בכלל מהכל יחד, מביא לי חזק מאוד את החשק לרדת מהארץ. או למצער, פנטזיות על ריסוס ה-20 אחוז הללו בעוזי או M16. סלחו לי על הבוטות, אבל זה מרתיח את דמי התנהגות אותם ברברים/ערסים/בהמות.
צודק מאה אחוז...איןל לך שום סיבה
להתבייש....האנשים האלה הם באמת חיות ואני לא יודע אם להעניש על דברים כאלה יעבוד...אבל אפשר לפחות להעניש...רכבת לא צריכה להיות מלוכלכת! כמובן שלניקוי השירותים בכל תחנת קצה או בנסיעות ארוכות אפילו תוך כדי נסיעה צריך לדאוג...וצריך לדאוג לפחים ולריקון הפחים אבל הליכלוך הוא באמת אשמת הנוסעים יותר מאשר אשמת ר"י..

traiNir

New member
נכון קובי, אנשים מאוד מגעילים

לא נעים לי לאמר זאת,
אבל אם בתי משפט יתחילו להוציא להורג על כל שטות שניה, וחלק אחר יוגלה מהמדינה, אני פשוט אהיה מאושר. יש בעם ישראל כ-20%, ואני ממש לא מתכוון לערבים, הולכי על שניים שהמלה חרא היא מחמאה אדירה להם. חרא וזבל הם יהיו אם ישתפרו פי 77. מצטער, אבל לא רק ממראה הרכבות היום (וראיתי זאת במו עיני) ומהתנהגות חלקם בכביש או בתור לקולנוע או בחוף הים, אלא בכלל מהכל יחד, מביא לי חזק מאוד את החשק לרדת מהארץ. או למצער, פנטזיות על ריסוס ה-20 אחוז הללו בעוזי או M16. סלחו לי על הבוטות, אבל זה מרתיח את דמי התנהגות אותם ברברים/ערסים/בהמות.
נכון קובי, אנשים מאוד מגעילים
פשוט ברברים מארץ הברברים. שברו כסאות וטינפו את הרכבות.

euronitzan

New member
../images/Emo127.gif

לא נעים לי לאמר זאת,

omer87

New member
פעם ראשונה ואחרונה לדעתי../images/Emo88.gif

ביקושי שיא לרכבת ישראל בחול המועד
ביקושי שיא לרכבת ישראל נרשמו ביום הראשון של חול המועד פסח. על פי הערכות רכבת ישראל, הגיע מספר הנוסעים לכ-200 אלף לעומת כ-90 אלף ביום רגיל. רכבת ישראל הוסיפה 12 רכבות בכל קוויה. בקו המשודרג לירושלים נוספו 2 רכבות, כך שסך הכל פעלו לאורך הקו 32 רכבות. כמו כן תוגברו מספרי הקרונות בכל רכבת. בקו שנחנך לפני כשבועיים השתמשו אתמול כ-15 אלף נוסעים לעומת כ-3,000 נוסעים ביום רגיל, כשרבים מהם עצרו בתחנת הרכבת בגן החיות התנ"כי. ברכבת ישראל מסרו כי במשך היום היו רגעים בהם לא היה די מקום ברכבת אחת ונוסעים המתינו לרכבת הבאה אחריה. גם בקו החדש לאשקלון נרשמו ביקושי שיא ונסעו בהם כ-10,000 נוסעים, לעומת כ-2,000 ביום רגיל The Marker
פעם ראשונה ואחרונה לדעתי

המצב לא יחזור יותר או בגלל שביקוש הנוסעים ירד או שהיצע הרכבת יגדל מהטעויות של היום(אם זה אפשרי)

אורי404

New member
אני לא חושב שיש עודף בציוד נייד.

פעם ראשונה ואחרונה לדעתי

המצב לא יחזור יותר או בגלל שביקוש הנוסעים ירד או שהיצע הרכבת יגדל מהטעויות של היום(אם זה אפשרי)
אני לא חושב שיש עודף בציוד נייד.
וגם לא נראה לי שביקוש הנוסעים יירד בפסח. מה שכן, רכבת ישראל צריכה למכור עד מספר מסויים של כרטיסים לנוכח המצב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה