ביקור נוסף בפאול קפה

דניאל34

New member
ביקור נוסף בפאול קפה

תמיד נחמדים תמיד אדיבים והקפה עולמי שמחתי לראות שהם מתרחבים, הוסיפו דוחסי קפה איכותיים במחירים סבירים התחילו להביא את האיזומק מילניום ביבוא אישי, פה המקום להביא את התפעלותי מהמכונה הזאת - מדהים - פעם ראשונה שאני נפגש עם המכונה הזאת, מרצדס אמיתית, ההקצפה זה משהו שאני רק יכול לחלום עליו עם הגאגיה קלאסיק שלי, לא יעזרו לי קנקני נירוסטה קרים חלב כזה או אחר וגם אימונים לרוב, הקצפה כזאת לא תהייה לי לעולם :~( כמו שפעם כבר ציינתי כוסות האספרסו מסוג IILY שנמכרים בפאול הם הזולים ביותר בעולם , 25 ש"ח לכוס שזה בטח ובטח חצי ממחירם בארה"ב . מומלץ בחום לכל חובב קפה

n1k

New member
קפה פאולס

מסכים עם כל מילה. הייתי שם השבוע והמקצועיות,האיכפתיות ונכונות הסיוע הינם דברים שלא נתקלים בהם בכל יום. ישר כוח

ludwig cafe

New member
מעניין שלי זה לא קורה

הקפה בינוני ומטה (במקרה הטוב), המאפים אפילו פחות מזה. לגבי המילניום - דוקא ההקצפה היא הצד החלש שלה (עם הדוד הזערורי שלה). מובן שאין מה להשוות למכונות של 300 שקל, אבל לא בזאת מדובר. ולגבי השירות - נו טוב, אפשר לאמר עליו שהוא יעיל ואדיב (שזה מספיק בהחלט) אבל שירי הלל ? ואם כבר מילניום - מה המחיר ?

ludwig cafe

New member
ולגבי מחיר כוסות הקפה

אתם יכול לקנות אותם ישר מהיבואן בחצי המחיר (בארה"ב הו מתוצרת איטלקית ולא מיובאות עם לוגו מסין).

דניאל34

New member
איפה היבואן?

איפה יושב היבואן של כוסת ILLY ? אגב המחיר הרשמי של המילניום בפאולס הוא 8200 ש"ח

אבי ז

New member
כוסות זהות לאילי אך בלי לוגו

ניקנו על ידי בחנות 4שף בקרליבך 11 בכ-5 שקלים אחת! כוסות איכותיות וברמת גימור גבוה.

oren_b

New member
תודה על ההמלצה, אני אבדוק את זה

אגב, העדר הלוגו הוא יתרון בעיני...

ludwig cafe

New member
נסה את נעמן פורצלן

ובמחיר הזה ישנן חלופות עם דוד גדול יותר ואפשרות למשאבה ווליומטרית. נכון שאני לא צריך לפרט יותר ?

Optimum Design

New member
../images/Emo45.gifהניסיון שלי מלמד אחרת

ולא נותר לי אלא להשתתף בצערך - אכן הפסדת חוויה נפלאה! פקדתי היום את המקום בצהרי היום וזכיתי לפגוש צוות אנשים נפלאים וחייכנים. בעל המקום והעובדים יצאו מגידרם כדי לסייע, להדגים, ללמד ובעיקר לרצות. מטרת ביקורי היתה רכישת כוסות, אך לכך הגעתי לאחר כשעה ! זאת מכיוון שמיד עם כניסתי נערך לי ביקור ארוך במקום הכולל הדגמת שלוש מכונות קפה, מטחנות, הקצפה ולמעלה מן הרצוי כוסות אספרסו וקפוצינו - הכל במאור פנים בסימפטיות וחינם אין כסף. את העובדה שלא ביקשתי כל זאת כבר הזכרתי ? השירות, ידידי, פשוט מעולה (ויצא לי בשנות חלדי לבקר באי אילו מדינות מפותחות בעולם...) רכשתי 4 כוסות קפוצינו של illy במחיר 35 ש"ח לאחת (כולל תחתית) - כוסות מקוריות תוצרת איטליה כמובן. אגב illy תוצרת סין - הפכתי כל כוס על המדף (והן רבות) ולא נמצא אף ראיה או הוכחה. להמלצתך בנושא "נעמן" - לידיעתך רובו המכריע של הייצור והיבוא שלהם הוא מסין וגם אז איני מוצא בכך כל פגם. חברות ענק רבות ומצוינות מייצרות בסין תחת תנאי איכות מן המחמירים בעולם. אתה מעלה על דעתך כי sony,IBM ואחרות ירשו לעצמם להוציא מוצרים שאינם איכותיים ? אז למה illy כן ? לגבי איכות הקפה - בעניין סוביקטיבי זה אני מזמין את כל אחד לבקר ולשפוט בעצמו. אני נהנתי. ============================================================= צדק צדק תרדוף.

אז אוליי תרחיב דעתם של אחרים ותגלה

להם היכן נמצא קפה פאול??????????????!!!!!!! תן גם לאחרים הזדמנות ללכת לראות, לטעום, להריח את הקפה.

למעלה