ביקור אצל הגניקולוגית....

ביקור אצל הגניקולוגית....

או קיי, אז לראשונה מזה שנה ו4 חודשים הלכתי לרופאה, והודעתי לה שהנה כבר הרבה יותר משנה אנחנו מנסים, והיו לי בעיות גם לפני ההריון הראשון... והרופאה- ממש חמודה, הסתכלה היטב על מעקב הזקיקים הישן, וספירות הזרע הישנות, וזהו זה- מעכשיו סופרים עוד חודש. בחודש הקרוב מחכות לי שתי בדיקות דם (ביום החמישי למחזור וביום ה 27 למחזור) וכנראה ביקור אצל האורולוג לבעלי, ובעוד חודש היא תחליט אם לתת לי רק איקקלומין או לשלב עם השבחת זרע (וזה יעלה בהרבה את הסיכויים). משהו זז בי בפנים, פתאום אחרי שנה וחצי של נסיונות עקרים (והמון המון חוסן נפשי) היום התפרצתי על אופק הקטנה, ואז לפתע פרצתי בבכי.
פתאום נורא עצוב לי. אולי כי נגוזה בי תקווה נסתרת להריון טבעי. למשפחה ענקית. כמה פעמים בחיים כבר יהיה לי, ןבעיקר לבעלי, הכוח לעבור את התהליך שוב ושוב?...

פּוֹנְג

New member
היי היי, שום תקווה לא נגוזה

ראשית לא חסרים סיפורים על זוגות שעברו טיפולים מורכבים ובסוף זכו להריון טבעי. שנית, אני מאמינה שתמצאי את הכוחות. זה נראה קשה כשזה מרחוק, אבל כשנמצאים בתוך התהליך ויש בן זוג תומך ורופא שסומכים עליו (ופורום נפלא כמו שלנו
) אז אין גבול לכוחות שיש לנו. מאחלת לך הפתעה גדולה החודש כשתעשי בדיקת דם ביום ה -27, מה אכפת לך שתהיה שם גם איזו בטא חיננית?

כל הכבוד לך

שהצלחת להחזיק שנה וחצי.זה מצריך ים של סבלנות ואמונה.אבל זה בסדר גם להישבר,לכאוב ולהבין שאולי באמת עזרה לא תזיק פה. עוד מעט יום ראשון מגיע ושבוע חדש,תאספי את עצמך ותחזירי לעצמך את האמונה הגדולה והסבלנות ויאללה צאי לדרך... מחזיקה לכם אצבעות.

כל הכבוד על הסבלנות

ובאמת מותר לך להשבר אחרי תקופה כ"כ ארוכה ללא הצלחה ואולי, עכשיו כשנשברת, פרצת איזה שהוא מחסום ועכשיו דוקא יצליח לכם שיהיה בהצלחה עם הבדיקות

סנונית 1

New member
היי היידי

הייתי מציעה לך מתוך ניסיון לבקש לעשות את כל הבדיקות מחדש אולי השתנו דברים מאז מי יודע? לפחות בשביל השקט הנפשי. דבר נוסף יהיה לך הריון טבעי רק אולי עם קצת עזרה של הרופא את לא תאמיני כמה אהבה מתגלה בזוגיות בזמן טיפולים , אצלנו לפחות האהבה רק התחזקה. ואם צעקת על אופק זה לא נורא כי את בטח הסברת לה שזה לא בגללה וכן מותר להורים לבכות ליד הילדים כי אנחנו אנושיים וחשוב שהם יראו אותנו ככאלה למרות שהיא כרגע קטנה מדיי והוד בשלב שאת "כל יכולה", אבל אנחנו לא מושלמים אז תקבלי את עצמך ככזאת. בהצלחה בבדיקות ואם תצטרכי רופא מעולה להשבחות והזרעות ובכלל לפוריות ואת מאזור המרכז וממכבי תפני אליי במסר אשמח לעזור. בהצלחה.

cookie1

New member
היידי יקרה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך מכל הלב שלמרות שזה אולי לא יבוא טבעי, זה יגיע מהר ובקלות. בינתיים גם אני כאן איתך...

היידי מתוקה ../images/Emo24.gif

לא מעט נשים נכנסות להריון טבעי גם במהלך טיפולים, כך שהסיכוי שתהרי באופן טבעי לא נגוז. תראי את הטיפול בתור עזרה לטבע ובתור משהו שישפר פלאים את הסיכוי הזה. תחשבי כך וזה יתן לך כוח. אני כל כך מבינה את התחושה שלך אחרי שהתפרצת על אופק. חוויתי אותה חוויה בשבוע שעבר ביום שהבנתי שטיפול שקיבלתי נכשל. צרחתי אחה"צ על ילדיי והייתי חסרת סבלנות אליהם. הרגשתי כל כך רע עם זה, אז נשמתי עמוק ביקשתי סליחה והתנצלתי על שאני עצבנית (תירצתי זאת ביום קשה בעבודה...).אני בטוחה שאת אמא נהדרת לאופק וההתפרצות הזו, שהיא אנושית ומובנת, לא גורעת מזה. אני מחזיקה לך אצבעות שהטיפול יצליח מהר מהר ושבקרוב מאוד תהיי שוב אמא.

Galit29

New member
גם אני כמו רוצקי פוצקי חושבת

שגם אם נותנים לטבע דחיפה קטנה זה עדיין שלנו. מאחלת לך שיהיו לך בשורות מופלאות בקרוב בקרוב

למעלה