ביקורת על ROL.

Human Nature

New member
ביקורת על ROL.

מצאתי אותה די מעניינת, וחשבתי לחלוק אתכם. יש בה המון דברים שאני לא מסכים איתם, אבל הקטע בו הכותב מדבר על היחס לקריירה של מדונה פשוט נכון מבחינתי. לפעמים גם אני מתקשה להבין האם מדונה היא קלישאה או משהו הרבה יותר גדול מזה (שכלרוב, אני נוטה לחשוב שהיא משהו הרבה יותר גדול מזה).

קשקוש אחד שלם ....

אחת הכתבות הגרועות שקראתי בזמן האחרון שניהיה לי כאב ראש... נראה לי שהדבר האחרון שהכותב מבין בו זה במוזיקה ויותר בלהתעסק בשטיות.. קודם כל כל הכתבה במקום להיות ביקורת ענינית על האלבום והשירים כל הכתבה מתעסקת במדונה ובניתוח האופי של מדונה בראות הכותב מה שהופך את הכתבה לאסופה של שטיות ומשפטים חסרי כל בסיס והגיון... שנית איך הוא יכול להרשות לעצמו לכתוב סוף סוף אלבום טוב למדונה אחרי כל הזיבלונים שהיו לה, כאילו שהאלבומים: "כמו תפילה" "אירוטיקה" "וסיפורי שינה" הם אלבומים זיבולניים, באמת???? ועוד אז הוא כותב לי על פרוזן שדווקא שיר זה הוא שיר פופ פשוט שמתאים למדונה הישנה, סליחה ????? שיר פופ פשוט, מדונה השינה ? תתעורר !!!! פרוזן זה יצירת מופת בעניי רבים, זה שיר מדהים בעל עיבוד מוזילקי אורינטאלי סוחף זה דבר שמדונה לא עשתה בעבר בכלל, אחד הטובים שלה... בקיצור כתבה משעממת ולא מעניינת שמראה את התיסכולים של הכותב וחוסר המקצועיות שלו וההבנה במוזיקה....

Carlo Cest Moi

New member
"בואו ננסה ביחד לנתח כל אספקט

והיבט בחיי המדונה האישה והזמרת בגרוש ורבע ונקבץ את הכל במאמר אחד במסווה של ביקורת, ובקטע האחרון אנחנו יכולים לדחוס כל קלישאה (אופס, זה קלישאה להגיד קלישאה?) מלוקקת אפשרית כמו : "פורש שטיחי מלכות של סנטיסיזרים" או "מהדהד כל אפקט שכתוב בספר" או אפילו "מדביק את הקטעים בביט זורם" רק כדי שמישהו יחשווב שאנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים..."

האלבום הזה הוא הדבר הטוב ביותר

שמדונה עשתה. אני לא מצליחה לקרוא את הכתבה זה הפוך לי אבל אני חושבת שמאוד קשה באופן כללי לקטול כזו יצירה. FROZEN עם כל הכבוד הוא שיר שהביא אחריו מעריצים רבים. אפילו אנשים שלא מעריצים את מדונה חשבו שהשיר הוא טוב, והוא אכן. בכלל ריי אוף לייט גרם לי לאנשים רבים להתעניין בה ולראות מה יש לה להציע. היא צברה המון מעריצים הזכות האלבום הזה...ואני יודעת! טוב זה אולי האלבום הטוב ביותר שלה.

nerod 72

New member
אני רואה את המילים הפוך...../images/Emo3.gif

איזה קטע..כל המילים הפוכות..באסה דווקא רציתי לראות על מה אתם מדברים...

למעלה