ביקורת על הדיסק מנענע!

אחחחחח הייתי נותן לו מכות,בחיי! בעיני זו

ביקורת נוראה ביותר! שילך לחפש..... תודה אליעד..בואו נחכה לעוד ביקורות אני לא מאמין שכל הביקורות יהיו כמו של המפגר הזה

כנס לדעתי

"סך הכל, עבודת הפקה מוסיקלית טובה. זה אלבום טוב, אבל גם עוד אלבום של שרית חדד".(זאת הדעה שלו השאר זה סתם תוספת מטומטמת)(ואני לא חושב בכלל שזה עודד אלבום של שרה כי הוא שונה מהאלבומים האחרים שלה לא יודע להסביר במה ודווקא אני אוהב את השירים בכל האלבומים וגם הקהל אוהב וזאת עובדה....)

imo

New member
סך הכול זה תגובה טובה

אני לא מסכים עם כמה דברים שהוא אמר שם אבל בואו נודה על זה שזה לא יותר גרוע נקווה שהביקורות הבאות יותר יפרגנו

gilad music

New member
ביקורת מאוד טובה ../images/Emo127.gif, המבקר משבח ../images/Emo45.gif

ברגע שהוא אומר "אלבום טוב" זה כבר מביא למסקנה אחת שהוא האזין ואהב, כמובן שאין כזה דבר ביקורת טובה 100% כי ככה זה... תיזכרו מה היה עם "מיס מיוזיק" ששם היתה קליטה לרצינית וביקורות מרושעות. הלוואי ש"מיס מיוזיק" היה מקבל ולו ממעט הביקורת שנכתבה בנענע.

נכון..אבל לדעתי זו עדיין ביקורת נורא לא טובה

משום מה,תמיד אומרים אותו דבר...אפעם לא מפרגנים לשרית כמו שצריך...לא מגיע לה ביקורת "משובחת" כזו......

Drowned World

New member
לא תמיד צריך להסכים עם הכל

ובטח שלא כל אלבום או שיר ששרית מוציאה צריך לרוץ ולשבח. וכן הביקורת הזאתי מאוד נכונה לא באה ללכלכך ולא ממש לבנות היא נותנת השקפה ריאלסטית על האלבום בייחס טוב מאוד לשרית אני קניתי את האלבום שלשום מאוד אהבתי ! חוץ מכמה שירים שנדמה לי שנכנסו בכוח לאלבום הזה וחבל אני חושב ששרית הייתה צריכה לקחת את החומרים הטובים ממיס מיוזיק ומהדיסק הזה וליצור דיסק אחד מושלם וטוב כי במיס מיוזיק יש את אותה בעיה, יש שם שירים טובים ויש כאלה שאני באמת חשוב שהוקלטו בשביל למלא את האלבום כנ"ל לגבי האלבום החדש אבל יש רצועות מאוד איכותיות אני שם דגש על: שלמים חופשייה תצאי מהכלים איתך המסיבה כל השאר לא ממש עשו לי משהו... אולי בבוא הזמן

gilad music

New member
כל רצועות האלבום חזקות מאוד ../images/Emo79.gif

פרט מ''שמח'' כל השירים טובים, צ'מע ידידי,,,
שרית מקבלת קרוב ל-1,000 שירים לאלבום ככה ששלב הסינון כבר נעשה כמה חודשים טובים לפניי ההקלטות, אנ'לא חושב שרצו למלא את האלבום עם שירים בינוניים כדיי להגיע לאלבום מלא, אני בטוח שלקחו בחשבון את הבעייתיות שהיתה ב"מיס מיוזיק" ולא חזרו על אותה טעות. האלבום מעולה ברוב רובו הוא מחדש מרענן מאוד כייפי ומשמח.

עוד כתבה ששרה

מוזכרת בה בקטנה בוסקילה יכול להרשות לעצמו פרפקציוניזם. בעשור החולף ביסס את מעמדו לא רק כמבצע, אלא בעיקר כמלחין וכותב מבוקש למיטב אמני הז'אנר הים-תיכוני ובראשם הנסיכה שרית חדד, ש"חייבת" לו את יצירת המופת 'הייתי בגן עדן'(היא באמת נסיכה כפרעלייה) אה ודרך אגב זה ממומה

מושיק20

New member
בסה"כ מדובר בביקורת טובה אחרי הכול.

הוא לא קטל את השירים, הוא כתב שהאלבום טוב. אני אגב מסכים עם השורה ששרית אף פעם לא מכניסה את החיים האישיים שלה לשירים (להוציא השיר "אבא") וזה באמת חבל

מצויין אליעד -כנססס

גם אני שלחתי הודעה מאוד מבקרת למבקר החצוץ הזה שמזיק לו שיש שמח בשירים של שרית, זה שהוא דכאוני ובעייתי זה בעיה שלו ולא יזיק לנו שמח במדינה שלנו, וזה שהוא לא יודע להבחין במילים ובמסר בשיר "חופשייה" זה עוד בעיה שלו, פשוט שיישמע שוב את הדיסק ויפנים שהוא פשוט מדהיםםםםםם!!! ככה כתבתי לו לחוצפן..... שיתפרסם כמה שיותר מהררר יאללה כולם להגיב למבקר החוצפן הזה שנראה לו מאיפה משיתן הדג עלאק: זה פשוט עוד דיסק של שרית חדד" שישב בשקט החצוף הזה!

חברה תגיבו למבקר המטומטם הזה לא זה של נענע

אלא זה שהביקורת שלו מתחתי...כי הוא ממש מטומטם

כנסו לקישור הזה...!

הוא ממש העלה לי את הסעיף......(השארתי לו תגובה שבמילים אחרות שכדאי לו שיסתום כי הוא לא יודע לבקר בשיט)

הגבתי..

בואינה מי נתן לבנאדם להיות כתב ביכלל? הוא יודע ביכלל לבקר? הוא לא יודע מה הוא רוצה מעממו אפילו.

רק לילא הגיב ועוד חתך לי חצי מההודעה למרות

שלא היה בה איזה קללה או משהו...פשוט אמרתי מה שאני חושב...

gilad music

New member
על מה העצבים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif כנסו ../images/Emo27.gif

אין כאן ביקורת רעה על האלבום וגם לא מעולה, המבקר מאוזן ומדבריו נישמע שהוא אהב חלק נכבד של האלבום.. רותם ואליעד תיקראו את המאמר לפחות 3 פעמים, ותבינו שהביקורת היא סך הכל בסדר גמור, הינה דוגמא מהביקורת: לדבר ה"בלאגן" אחראים מי שהכינו לה שלל להיטים לאלבום הזה. טל שגב ויעקב למאי חברו למילים-לחן-הפקה למירב השירים. או שזה להיט או שזה כלום. ואם זה להיט ("זה ששומר עליי" – על בטוח) – אז שרית תדע לסלסל את זה את השיר אל לב הקונצנזוס. כנ"ל דאנס– "אוהבת ת'חיים" – על הדרך לאושר ואהבת חיים. וגם כאן – בטוח שהיא הייתה מקבלת יותר דוז פואה מאשר קובי אוז. בפיסקה הזאת יש ביקורת מאוזנת ואפילו טובה, המבקר טוען שאת השירים של שגב ולמאי אפשר להצעיד כלהיטים בילבד
הוא משבח את השיר "אוהבת ת'חיים" ואומר שהשיר יכל יפה להשתלב באירוויזיון... המבקר משבח את "זה ששומר עלי" - השיר ומכריז עליו כלהיט. אז את השיר ים של הנרי הוא לא אהב את המילים שלהם,,,סבבה זכותו, דווקא את "איתך" הוא אהב , בבקשה הוכחה...: ...גם קרן פלס הגיעה לדיסק של שרית חדד. שיר סיום – "איתך", שיר אהבה, וסוף סוף שיר. (דגימת סאונד למטה) מילים שאולי אינן פסגת הפיוט, אבל שיר אהבה מתקבל על הדעת, לחן שמתפתח יפה, עיבוד פונקציונאלי. לא תמיד צריך להיות אולם חתונות מול העיניים. ושרית חדד יודעת לשיר שירים טובים... ח'ברה אהוביי, תיקראו טוב טוב את המאמרים של הביקורת, בנתיים הביקורות סבבה לגמריי,,,

למעלה