ביקורת חדשה שלי על ה-DVD של בריטני קישור כאן.. כידוע,אתם מוזמנים להגיב פה בפורום ו/או באתר
ע ערן1987 New member 10/6/04 #1 ביקורת חדשה שלי על ה-DVD של בריטני קישור כאן.. כידוע,אתם מוזמנים להגיב פה בפורום ו/או באתר
צ צפניה בן שבתיאל New member 11/6/04 #5 תגובות והערות ערן, לפעמים לאנשים אין מה להגיב. לפעמים אנשים מגיבים לך בכתבה עצמה, הקפצות בלתי פוסקות של הביקורות שלך והשארת אמוטיקונים מאוכזבים לא בדיוק מניבים את התוצאה הרצויה - אולי כדאי להפסיק עם זה?
תגובות והערות ערן, לפעמים לאנשים אין מה להגיב. לפעמים אנשים מגיבים לך בכתבה עצמה, הקפצות בלתי פוסקות של הביקורות שלך והשארת אמוטיקונים מאוכזבים לא בדיוק מניבים את התוצאה הרצויה - אולי כדאי להפסיק עם זה?
ע ערן1987 New member 11/6/04 #6 ראיתי שביום האחרון לא הגיבו הרבה במקרים כאלה אני מקפיץ.. אם אני רואה שיוצא שהרבה אנשים מגיבים ולא על הכתבה שלי-אז בד"כ אני לא מקפיץ ואתה מגזים,"הקפצות בלתי פוסקות".. הגזמת לגמרי
ראיתי שביום האחרון לא הגיבו הרבה במקרים כאלה אני מקפיץ.. אם אני רואה שיוצא שהרבה אנשים מגיבים ולא על הכתבה שלי-אז בד"כ אני לא מקפיץ ואתה מגזים,"הקפצות בלתי פוסקות".. הגזמת לגמרי