ביקורת הסרטים השבועית

Yo-man

New member
ביקורת הסרטים השבועית

אז אחרי הפעם המוצלחת ההיא, עם הספיישל לסרטי הקיץ, שמנו לב שהביקורת של השבוע (שצולמה באותו יום) יצאה טיפה יותר מבורברת... הפעם הבאה תהיה ממוקדת יותר. עוד הערות יתקבלו בברכה, כרגיל

itaihasid

New member
בגדול גבר אמרת את זה..

יצא מבולבל, פחות טוב מהספיישל סרטי קיץ.. אבל חביב, זה נראה כאילו יורם הוא המנחה ורשף שם על תקן סייד קיק, זה מה שאתם רוצים להעביר לקהל? ביקורת אחת קטנה על מה שאמרתם שם: סוף סוף לי ולרשף יש במאי משותף! טרי גיליהם, גאון לדעתי אחד הבמאים הגדולים והמטורפים שהיו אי פעם (קצת היסחפות אבל ככה זה שאחד מהטופ פייב שלי זה סרט שלו...) זה לא מפתיע שהעולם הדימיוני של טרי גיליהם הוא פסיכוטי ומפחיד אתה יכול לראות את זה בסרטים אחרים שלו כמו ברזיל, הברון מינכהאוזן, קצת באחים גרים (שטיידלנד צולם במהלך הפסקת הצילומים שלו..) ואפילו ב12 הקופים.. אולי תעשו ספיישלים גם לדברים שהם לא חדשים?, קצת חינוך קולנועי של אנשים שלא מקבלים את זה ממקומות אחרים..

Yo-man

New member
לא סייד קיק אלא "המומחה"

אני באמת קצת יותר לוקח את המיסביב, במטרה שרשף יקבל יותר זמן לחוות דעת מקצועיות. בהתחלה עשינו חצי-חצי, אבל לו אין יותר מידי כח לגינונים ואני נשאב לפרונט
נעשה גם ספיישלים לעוד דברים. השבוע עולים 3 סרטים שלא ראינו אף אחד מהם, אז הביקורת תהיה קצרה ונשאיר זמן לעוד משהו שעוד לא החלטנו מה זה יהיה. ותודה שצפית

למעלה