בימים האחרונים חלה החמרה רצינית ביותר במצב

בימים האחרונים חלה החמרה רצינית ביותר במצב

ירי יותר חזק מאשר היה ערב תחילת המבצע ובכל החזיתות
אסון בטחוני
60 קורבנות נפלו לשווא
אזי מה הועילו הטפשים בתקנתם ?
חוץ מאשר משכורת מנופחת והטבות שונות ומשונות וכסאות
שהועילו לעצמם בלבד .

Go Israel Go!

Go Israel Go!
צפו: האיש הזה ממש תומך בישראל ומשגר מסר לעבר הצבא "הייתם נותנים לי רמינגטון 870 (רובה ציד) והייתי עובר איתכם מבית לבית", "תמחקו את חמאס ואת תומכיו, תעיפו את הטרוריסטים כל כך רחוק", כך אומר ביל הפרוע מאמריקה.

https://www.facebook.com/photo.php?v=1519396701625772&set=vb.1453787058186737&type=2&theater

גנדי 1993 1995

רחבעם זאבי, פרוטוקול הכנסת, 22 במרץ 1993
"אם נשמע בקולם ונשעה לעצתם, תהיה רצועת עזה גוף ממאיר ומוקד טרור מסוכן פי אלף. מה נעשה כאשר ינחתו טילי הקטיושה מבית לאהיה על אשקלון ומבית חנון על שדרות?" "יגיעו משם טונות של חומרי נפץ ואולי גם טילי קטיושה שיהפכו את אשקלון ושדרות לקריית־שמונה של הדרום".
רחבעם זאבי, 12 באפריל 1995
"יש לא מעט חברי כנסת, בעיקר מהשמאל, הטומנים ראשיהם בחול ואינם מוכנים לראות את הסכנות החמורות הטמונות במסירת עזה וסביבתה לאש"ף. הם טומנים ראשיהם בחול ואומרים: 'אנחנו מוכרחים לנסות, מוכרחים להחזיר את הרצועה לערבים', אבל אף אחד מהם אינו מוכן לדבר על מחיר הטעות. אף אחד מהם אינו מביא בחשבון, כי צעד שנעשה אינו הפיך. האם נוכל אי־פעם לכבוש את עזה חזרה במקרה הצורך? אני לא מדבר על יכולת צבאית, אני מדבר פוליטית, עולמית. לעולם לא. הנשק העצום הנאגר היום בעזה הוא אחד ממחסני הנשק המסוכנים ביותר עבורנו. ממאגר זה יסבלו אשקלון, נחל־עוז והסביבה, ואנו, לדאבוננו הרב, נצטרך לעמוד שוב על בימת הכנסת ולהגיד בפעם המי־יודע־כמה: אמרנו לכם, ביקשנו מכם לחשוב מה יהיה מחיר הטעות – אתם לא שמעתם."
יהי זכרו ברוך.

לעולם לא יפלו רקטות וטילים על ישראל -

לעולם לא יפלו רקטות וטילים על ישראל - וידאו
לזכור ולא לשכוח - אלה ההזויים המנותקים מהמציאות. בגללם אין שלום. בגללם מוצג עם ישראל על מלוא תפארת חולשתו. בגללם חייבים אנו לפתח "שמיכות התגוננות", במקום לנצח. הסתכלו בוידאו ואל תשכחו אותם.
http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=964160
המנותקים מהמציאות רוצים שנשכח

למעלה