בילינסון לידה טבעית/תנאים בהשראת לידה

st1972

New member
בילינסון לידה טבעית/תנאים בהשראת לידה

שלום לפורום שהפך לביתי השני...ולכל הבנות והצאצאים-התמונות יפהפיות! של כולם/כולן! "אני רק שאלה" כרגיל.... עוד חודש בע"ה אני אמורה ללדת בבילינסון. מנסה עכשיו לזרום עם הרעיון ללדת בלי אפידורל (לפחות להיערך נפשית לעניין, כי גם יש לי בעיה טסיות נמוכות וגם עם קלקסן....ראו שרשור ישן...) האם למישהי יצא ללדת בו? מהם "תנאי הקבלה"? אני מאוד מעוניינת לדעת, בכל מקרה אני הולכת לעבור השראת לידה (זרוז מתוכנן=פיטוצין וכו') כיוון שהיה לי הריון בסיכון גבוה. האם זו מגבלה? ואם לא יתנו לי את החדר המדובר, האם המקלחת הצמודה לח. הלידה הרגילים בבלינסון מאפשרת התמודדות עם צירים? האם יש שם אמבטיה ממש או סתם טוש? מטריד אותי שאם ארצה להתמודד עם הצירים בצורה טבעית (כלומר-במקלחת!) פשוט לא יהיו לי התנאים. מה אני פשוט אעמוד מתחת למים? בכלל מה רמת הסובלנות של הצוות כאשר מדובר בהשראת לידה? אני אהיה מחוייבת להיות מחוברת כל הזמן למוניטור ולשכב על הגב? אשמח לשמוע חוויות ודעות. זו כאמור לידה שלישית שלי ובכ"ז אני מוצאת לי סיבות לחרדות ודאגות....
אני בתערבות של ציפייה התרגשות אופוריה וחרדה.
סליחה על ההשתפכות..

לא ספציפית לבלינסון

אבל בגדול החדרים הטבעיים מועדים ללידות בסיכון נמוך. עם פיטוצין בד"כ לא נותנים לרדת מהמיטה ויש ניטור כל הזמן

טשומפי

New member
מצטערת

חדר לידה טבעי בבילינסון רק ללידות בסיכון נמוך. א"א להיכנס לשם עם פיטוצין. לגבי חדרי הלידה - כל שני חדרי לידה חולקים שירותים ומקלחת (טוש בלבד. מהניסיון שלי - הזרם שם הוא מצויין). מצד שני גם בחדר לידה טבעי אין אמבטיה, אלא רק ג'קוזי עומד (זרמי מים מכל הכיוונים אבל בעמידה בלבד). המשמעת היא שלכל חדר שירותים יש שתי דלתות, אם את נמצאת בפנים את נועלת את הדלת של השכנה ואז היא לא יכולה להיכנס (מצד שני כל מי שמחוברת לאפידורל = מרבית היולדות, ממילא אינה יכולה להיכנס לשירותים/מקלחת כך שזו לא באמת בעיה). אם את כ"כ אכולת חרדות, הייתי מציעה לך לעשות סיור רק כדי לדעת במה מדובר. תזכרי שאחוזי הקיסרי בבילנסון הם מהנמוכים בארץ, זה נתון מאוד משמעותי למי שמתחילה לידה בהשראת לידה. עוד תזכרי - לידה שלישית זו לא לידה ראשונה ולא לידה שניה. בד"כ זו אמורה להיות לידה קלה יותר, מאחר והגוף כבר עבר לידות בעבר. בהצלחה.

למעלה