גם לי יש מה לומר עליהם ../images/Emo46.gif להתרחק!!
אמנם זה קרה לפני כ-4 חודשים כמעט, אבל הם יצאו ממש לא אמינים ואנחנו כבר לא נקנה אצלם כלום... באנו לשם ביום חמישי לשאול כמה עולה סלקל+בסיס לרכב מדגם ספציפי. המוכרת הראתה לנו את המוצר ונקבה במחיר. המחיר היה טוב, אבל רצינו לבדוק עוד מקומות. ביום שני בבוקר חזרנו אליהם. ידענו כבר מה אנחנו רוצים. ליתר ביטחון, שאלנו שוב את המוכרת מה המחיר, והיא נקבה באותו מחיר מיום חמישי. ביקשנו אם כך שיביאו לנו כזה, נשלם וניקח. הביאו מהמחסן אריזה קרועה, ללא הוראות שימוש, ונראה לי גם שהסלקל היה משומש. עיקמתי את הפרצוף ושאלתי אם אין עוד אחד. טענו שאין. טוב, רצינו בכ"ז לקחת אותו. הגענו לקופה, המנהל (כך נראה לנו) היה בקופה. ואז הוא נוקב במחיר גבוה ב-30% מהמחיר שנמסר לנו. אמרנו לו שהמוכרת אמרה לנו מחיר אחר, את המחיר שנמסר לנו גם ביום חמישי. ואז הוא טען שזה היה נכון ליום חמישי, עכשיו (יום שני בבוקר, כן?) המחיר שונה. כעסנו מאד, בכ"ז באנו במיוחד, והמוכרת היום גם כן חזרה על המחיר הטוב. הוא התעקש, ואין מה לומר כמה כעסנו. יצאנו משם בלי הסלקל, כמובן. קנינו במקום אחר. חשוב לציין שכמעט ואין שום סימון מחירים על המוצרים שם!! אני ממליצה לא לסמוך עליהם בנושא זה. לגבי בייבישיק בגבעת שמואל - מומלץ בחום!!!! מחירים טובים (כמובן לכל דבר צריך לעשות בירור מחירים באופן ספציפי), שירות אדיב. החליפו לנו עגלה בלי שום בעיה. קנינו אצלם גם מיטה ואנחנו מאוד מרוצים. חבל שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי. עוד דבר - לא כדאי לבוא לשם בימי שישי כי מפוצץ שם.