14%ביטריידר- כמה עולה להיות במינוס ??
אני מעונין כעת לקנות מניות זרות , החשבון שלי כרגע מאוזן, אודה למי שיש מידע על גובה הריבית הנגבית בגין חריגה. בחדר העסקאות בביטריידר אין תשובה לכך בתודה מראש
האם 14% לשנה?ביטריידר- כמה עולה להיות במינוס ??
אני מעונין כעת לקנות מניות זרות , החשבון שלי כרגע מאוזן, אודה למי שיש מידע על גובה הריבית הנגבית בגין חריגה. בחדר העסקאות בביטריידר אין תשובה לכך בתודה מראש
קבל המלצה חמהביטריידר- כמה עולה להיות במינוס ??
לקחתי סיכון בשביל ECILקבל המלצה חמה
גובה ריבית מחושב תמיד לפי שנה ( אלא אם כן אתה הולך לשו. האפור) אני לא ממליץ לך בשום אופן להכנס לחריגה זה הרגל רע מאוד, במיוחד כדי להכנס לבורסה. יחס הסיכון / רווח הוא פשוט לרעתך. סיבה נוספת זה המצב הכללי של בורסות בעולם שיורדות וגם מניות "טובות" נפגעות מהלחץ הפיסכולוגי של המוכרים. אני מזכיר לך תקופות חשוכות יותר במשק הישראלי ( ראה את החתימה שלי כדי לקבל רמז) שהבנקים דחפו אנשים לקחת הלוואות כדי לקנות מניות. אוברדרפט זאת הלוואה הכי יקרה שיש.
בעיניין החתימה שלךקבל המלצה חמה
גובה ריבית מחושב תמיד לפי שנה ( אלא אם כן אתה הולך לשו. האפור) אני לא ממליץ לך בשום אופן להכנס לחריגה זה הרגל רע מאוד, במיוחד כדי להכנס לבורסה. יחס הסיכון / רווח הוא פשוט לרעתך. סיבה נוספת זה המצב הכללי של בורסות בעולם שיורדות וגם מניות "טובות" נפגעות מהלחץ הפיסכולוגי של המוכרים. אני מזכיר לך תקופות חשוכות יותר במשק הישראלי ( ראה את החתימה שלי כדי לקבל רמז) שהבנקים דחפו אנשים לקחת הלוואות כדי לקנות מניות. אוברדרפט זאת הלוואה הכי יקרה שיש.
אומנות לא יכולה להימדד?בעיניין החתימה שלך
לוי אשכול היה ידוע באימרותיו השנונות (בעיקר באידיש, אני חושב) אך זו פעם ראשונה שאני מגלה שהוא המשיך לייצר אותם מהקבר![]()
![]()
כנראה שתית הרבה ייןאומנות לא יכולה להימדד?
לדעתי (זה בשביל קוננדראם ווטאבר), היא כן. זכייה בלוטו היא מקרית? זכייה בלוטו היא אקראית אך לא מיקרית (י.ל בפאראפרזה על דברי ר' נחמן). וחוץ מזה תודה שכיף לגלות דברים חדשים... כולה קראתי 2 ורבע הודעות שלך ויש לי הערות מלוא החופן/טנא - ככה זה כשיש יין... מה בסוף עם נבחרת ביכורי העיתים בשח? השתפרו מהפעם האחרונה?
בתור אחד שזוכר כמי ימים חי אשכולכנראה שתית הרבה יין
לא הצלחתי להבין האם ההודעה היא אלי, על מה היא ואיך היא קשורה לאחד משני הנושאים בשרשור???? תעני לאחר ההנגובר![]()
1983??? לוי אשכול???קבל המלצה חמה
לוי אשכול אמנם נפטר ב-691983??? לוי אשכול???
לוי אשכול נפטר ב1969 . לגבי ההמלצה, צודק במאה אחוז.
מצחיקים... אז ציטוט של ציטוט?לוי אשכול אמנם נפטר ב-69
אבל האמרה המצוטטת שלו הייתה המוטו של 1983, הציבור לא האמין לאף מילה ולאף הבטחה של שר האוצר או של כל שר אחר לצורך העניין.
לא מבין מה הרעשמצחיקים... אז ציטוט של ציטוט?
ממתי נותנים ציטוט של ציטוט? צוטטו מישהו שאמר משהו ב 1983 משהו שמישהו אמר לפני 1969... אתם רואים הגיון בזה?
הציטוט אקטואלילא מבין מה הרעש
לא ברור לי מה התוכחות של הציטוט שלי.לוי אשכול אמר את הציטוט במקור נכון.הביטוי קיבל משמעות חדשה ב 1983 במשבר מניות הבנקים.הביטוי צריך להחרט ביזכרון הציבורי כדי שאנשים לא ישחקו סתם אם הכסף שלהם, לדעתי ארוע כזה עוד יכול לחזור אלינו בסיבוב.
השרשור הזה ממש משעשעהציטוט אקטואלי
האמת היא שהציטוט מאוד אקטואלי, אך בהקשר בו הוא נאמר!! אשכול אמר את המשפט הזה, אחרי שערב לפני העלאת ריבית, בתור שר אוצר, הוא התחייב מפורשות, והבטיח בטלביזיה... שלא תהיה העלאת ריבית... הפתגם הזה מייצג בעייני רבים, את חוסר האמון שקיים תמיד בין האנשים/משקיעים, לבין שר האוצר, בנושאי העלאת ריבית. כאילו חלק מכללי המשחק הוא שהשר יכול גם להונות ולא לומר את האמת...
הוא לא הבטיח בטלוויזיההשרשור הזה ממש משעשע
כשאשכול היה שר אוצר הוא לא יכול היה להבטיח שום דבר בטלויזיה , אלא אם כן זה היה בטלויזיה האמריקאית או בבי.בי.סי., למשל. השידור הטלויזיוני הראשון של רשות השידור היה כשאשכול היה ראש ממשלה, והוא מת זמן קצר לאחר זה.
הוא לא הבטיח בטלוויזיה
הוא הבטיח בבלוג שלו באינטרנט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.